TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Κάτσε να βγω στο μπαλκόνι να βγάλω το δάχτυλό μου να δω προς τα πού φυσάει χαχαχα
Κάτσε να βγω στο μπαλκόνι να βγάλω το δάχτυλό μου να δω προς τα πού φυσάει χαχαχα
Ρέ ρεμάλια έχω δουλειά.....λέμε τώρα .......καί δέν προλαβαίνω.....γομάρια....Τί νά σας πώ?...Γιά τρύπιες σαμπρέλες θά μιλάμε?....τολμαει να ερθει το λαμογιο τωρα που εχουμε στησει παραγαδι
Ρέ ρεμάλια έχω δουλειά.....λέμε τώρα .......καί δέν προλαβαίνω.....γομάρια....Τί νά σας πώ?...Γιά τρύπιες σαμπρέλες θά μιλάμε?....
Χύσαμε....αν και αυτά τα ψηλοτάκουνα τα τίμησα κανονικάΘέλει πέδιλο και δαχτυλίδι... Και εγώ όχι δεν λέω (λέμε τώρα)
Σούπα το κινεζικό χαχαχαΧύσαμε....αν και αυτά τα ψηλοτάκουνα τα τίμησα κανονικά
Χύσαμε....αν και αυτά τα ψηλοτάκουνα τα τίμησα κανονικά
Το δικό σου νακΣούπα το κινεζικό χαχαχα
Στο μεταξύ έχω ψάξει εδώ για πέδιλο και δεν μου έχει αρέσει τίποτα απολύτως... Θα δω μήπως στην Αθήνα θα μου αρέσει κάτι....Το δικό σου νακ
Το ίδιο πράγμα σε άλλο χρώμα ....Εδώ Αθήνα
Βίντεο είναιΤο ίδιο πράγμα σε άλλο χρώμα ....
Κοίταξε να δεις αυτό με ασημένια λουράκια μου αρέσει αλλά τετράγωνη μύτη με χαλάει....πφφφφφ καλά λένε αν μεγαλώσει άνθρωπος γίνεται περίεργος χαχαχαΒίντεο είναι
Γούστα είναι αυτά και μπάτζετ για παπούτσια το ξέρεις καλά όσο ποιο ακριβά τόσο ποιο καλα ....στα παπούτσια αυτό ισχύειΚοίταξε να δεις αυτό με ασημένια λουράκια μου αρέσει αλλά τετράγωνη μύτη με χαλάει....πφφφφφ καλά λένε αν μεγαλώσει άνθρωπος γίνεται περίεργος χαχαχα
Φυσικά... Έχεις απόλυτο δίκιο..Γούστα είναι αυτά και μπάτζετ για παπούτσια το ξέρεις καλά όσο ποιο ακριβά τόσο ποιο καλα ....στα παπούτσια αυτό ισχύει
13 θα είμαι ΑθήναΚαι ποτέ θα έρθεις Αθήνα?
Του Ιουνίου;;;Φυσικά... Έχεις απόλυτο δίκιο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
13 θα είμαι Αθήνα
πολυ καλη !!!!!!!!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...
Ας ανεβάσω ένα τελευταίο βιντεάκι... Προσοχή .. "κατάλληλων από 18"
Μας καυλωσες πρωϊνιατικα!!!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...
Καλημέρα Ζωη! Δεν κλείνουν τα ματια μου,για να μην χάσουν δευτερόλεπτο!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...