Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Αυτό πάλι πώς γίνεται ? ΧαχαχαΝαι μωρέ συ...
2 μήνες τεντωνες καρύδια...
Αυτό πάλι πώς γίνεται ? ΧαχαχαΝαι μωρέ συ...
2 μήνες τεντωνες καρύδια...
Τα πας από εδώ και από εκεί...Αυτό πάλι πώς γίνεται ? Χαχαχα
Αααααα κλαίω.... Χαχαχα αλλά ok το χω χαχαχαΤα πας από εδώ και από εκεί...
Ρώτα τον Καρυπίδη αυτός ξέρει καλύτερα...Αααααα κλαίω.... Χαχαχα αλλά ok το χω χαχαχα
Θά τού ευχηθώ νά τού ψωφισει το γατάκι του.....Τι να ευχηθεις...?
Ότι έχει από μπροστά να έχει και από πίσω...?.
Πω ρε πουστη μου μες την Κάκια όλοι...
Καλησπερα ζωη!! Εισαι πολυ καυλα!!!Ορίστε και πατούσες.. παράπονα να μην μου κάνετε.. χαχα
α ετσι καριολη ...καλα καλα ετοιμασου για αεροδιακομηδη στις ηπαΘά τού ευχηθώ νά τού ψωφισει το γατάκι του.....
Θά τού ευχηθώ νά τού ψωφισει το γατάκι του.....
σκέφτεσαι με αντρικό μυαλό.Μεγάλη γυναίκα είμαι χαχαχα θα πάθω καμία ανακοπή... Και να είσαι σίγουρος ότι αν πάω εγώ από παρτούζα θα με πούνε καλά να πάθει η πουτανα... χαχαχα αν πάει ο άντρας όμως από παρτούζα θα πουν α ρε ο τυχεράκιας.... Χαχαχα αφού σου λέω άτιμη κοινωνία.... χαχαχα
οταν η αλλη φιλε ειναι χορτασμενη απο σεξ δεν προκειτε να το πεισκέφτεσαι με αντρικό μυαλό.
Εγώ ξέρω ότι κάνα -δυό εκατομμύρια παντρεμένες /χωρισμένες... θα πούνε την ΤΥΧΕΡΗ! την κωλόφαρδη!
αδερφέ δεν θα διαφωνήσω, αλλά τουλάχιστον εγώ άλλα βλέπω έξω...πείνα, τρελίτσα, ψυχολόγοι, zanax και διάφορα άλλα ...οταν η αλλη φιλε ειναι χορτασμενη απο σεξ δεν προκειτε να το πει
συμφωνο εγω μιλαω για την ζωη οτι δεν εχει αναγκη την παρτουζα ...μαλλον πολυ χορτασμενηαδερφέ δεν θα διαφωνήσω, αλλά τουλάχιστον εγώ άλλα βλέπω έξω...πείνα, τρελίτσα, ψυχολόγοι, zanax και διάφορα άλλα ...
το αντρικό μυαλό μου αρέσει περισσότερο χαχα γυναίκες δεν θα το πουν αυτό ποτέ... ίσως θα το σκεφτούν μέσα τους αλλά δεν θα τολμήσουν να το ξεστομίζουν... Έτσι και το κάνουν θα μπουν στη μαύρη λίστα με τις τατανες χαχασκέφτεσαι με αντρικό μυαλό.
Εγώ ξέρω ότι κάνα -δυό εκατομμύρια παντρεμένες /χωρισμένες... θα πούνε την ΤΥΧΕΡΗ! την κωλόφαρδη!
εγώ δεν την γνωρίζω, για να το λες κάτι θα ξέρειςσυμφωνο εγω μιλαω για την ζωη οτι δεν εχει αναγκη την παρτουζα ...μαλλον πολυ χορτασμενη
Γαλλικό στα νύχια...καύλα ... χύσαμε έφτασαν από Αθήνα τα χύσια βοριά θα φυσικών Αίολο άνεμο να φτασουνΟυφφφφ πολύ υγρασία, δεν μπορώ να κάνω κουμάντο το μαλλί μου
το καταλαβα φιλε μου ..εγω την ξερω την συγκεκριμενη κυριαεγώ δεν την γνωρίζω, για να το λες κάτι θα ξέρεις
εγώ αναφέρομαι γενικά...στις ΑΛΛΕΣ τις πολλές!
Σε βλέπω !!!!!Αφού είπε ότι θά μέ βάλετε στήν μέση όταν βρεθούμε όλοι μαζί γιατί νά κρυφτώ? Άσε τόν ρουφιάνο τόν Τασούλη νά νομίζει ότι θέλει...Πού νά ξέρει τά μυστικά μας!!!!
σε καταλαβαίνω και μακάρι να τα καταφέρνεις.το αντρικό μυαλό μου αρέσει περισσότερο χαχα γυναίκες δεν θα το πουν αυτό ποτέ... ίσως θα το σκεφτούν μέσα τους αλλά δεν θα τολμήσουν να το ξεστομίζουν... Έτσι και το κάνουν θα μπουν στη μαύρη λίστα με τις τατανες χαχα
ετσι τον μπουστη σκιστον... γιατι με βρηκε μικρο και απροστατευτο και μου ορμησε ο παλιανθρωποςΣε βλέπω !!!!!