Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Πάντα φίλε μου...Είναι νά μήν ευχηθώ κάτι...χαχαχαΕίσαι καλός άνθρωπος....?
Πιάνει η ευχή σού...?
Πάντα φίλε μου...Είναι νά μήν ευχηθώ κάτι...χαχαχαΕίσαι καλός άνθρωπος....?
Πιάνει η ευχή σού...?
και εσυ δεν θα θυμασαι απο τοσο ξυλο που θα εχεις φαειΑφού είπε ότι θά μέ βάλετε στήν μέση όταν βρεθούμε όλοι μαζί γιατί νά κρυφτώ? Άσε τόν ρουφιάνο τόν Τασούλη νά νομίζει ότι θέλει...Πού νά ξέρει τά μυστικά μας!!!!
Είδες τον Καρυπίδη κάπου...?Πάντα φίλε μου...Είναι νά μήν ευχηθώ κάτι...χαχαχα
αλαφροΐσκιωτος ουτε καν φαινομαιΕίδες τον Καρυπίδη κάπου...?
Ψάχνω να τον βρω...
Χαχαχα Εγώ πάντως τις παρτούζες τις έκοψα.. χαχαχα οπότε εγώ θα κάτσω σε μία γωνίτσα Θα πάρω και πασατέμπο και θα σας παίρνω μάτι χαχαχα όλο και κάτι καινούργιο θα μάθω χαχαχαΑφού είπε ότι θά μέ βάλετε στήν μέση όταν βρεθούμε όλοι μαζί γιατί νά κρυφτώ? Άσε τόν ρουφιάνο τόν Τασούλη νά νομίζει ότι θέλει...Πού νά ξέρει τά μυστικά μας!!!!
Εμ....αλαφροΐσκιωτος ουτε καν φαινομαι
Εγώ τελευταία τον έχασα Χαχαχα ίσως ερωτεύτηκε το παιδί... χαχαχαΕίδες τον Καρυπίδη κάπου...?
Ψάχνω να τον βρω...
Της έκοψες...?Χαχαχα Εγώ πάντως τις παρτούζες τις έκοψα.. χαχαχα οπότε εγώ θα κάτσω σε μία γωνίτσα Θα πάρω και πασατέμπο και θα σας παίρνω μάτι χαχαχα όλο και κάτι καινούργιο θα μάθω χαχαχα
με ειχαν 2 μηνες τιμωρημενο ενω ειμαι αγγελουδι..αλλα τι να πεις ..ατιμη κοινωνειαΕγώ τελευταία τον έχασα Χαχαχα ίσως ερωτεύτηκε το παιδί... χαχαχα
Αφού βρέ είχαν κανονίσει καί τό νοσοκομείο πού θά μέ πάνε άν πάθω κάτι μετά από τόσο σεχ πού θά κάνουμε!!!! Όλα τα θυμάμαι εγώ... Δέν είμαι σάν εσένα....και εσυ δεν θα θυμασαι απο τοσο ξυλο που θα εχεις φαει
Ναι μωρέ συ...με ειχαν 2 μηνες τιμωρημενο ενω ειμαι αγγελουδι..αλλα τι να πεις ..ατιμη κοινωνεια
@Κόντε πούτσα παει και αυτη στην εφαγα..θυμασσαι που σου ειπα μην με προκαλεις δεν θα σου αφησω καμιαΧαχαχα Εγώ πάντως τις παρτούζες τις έκοψα.. χαχαχα οπότε εγώ θα κάτσω σε μία γωνίτσα Θα πάρω και πασατέμπο και θα σας παίρνω μάτι χαχαχα όλο και κάτι καινούργιο θα μάθω χαχαχα
Μεγάλη γυναίκα είμαι χαχαχα θα πάθω καμία ανακοπή... Και να είσαι σίγουρος ότι αν πάω εγώ από παρτούζα θα με πούνε καλά να πάθει η πουτανα... χαχαχα αν πάει ο άντρας όμως από παρτούζα θα πουν α ρε ο τυχεράκιας.... Χαχαχα αφού σου λέω άτιμη κοινωνία.... χαχαχαΤης έκοψες...?
Κρίμα γμτ...
Η μαρινάδα δεν πέτυχε κάτι λείπει...@Κόντε πούτσα παει και αυτη στην εφαγα..θυμασσαι που σου ειπα μην με προκαλεις δεν θα σου αφησω καμια
Νά τόν ευχηθώ τώρα?....Τασούλη θά σού ευχηθώ..... Ούτε ψίλος στόν κόρφο σου....Είδες τον Καρυπίδη κάπου...?
Ψάχνω να τον βρω...
σκια σου θα γινω ...σαν κεφτε θα σε καρφωνωΝά τόν ευχηθώ τώρα?....Τασούλη θά σού ευχηθώ..... Ούτε ψίλος στόν κόρφο σου....
Τι να ευχηθεις...?Νά τόν ευχηθώ τώρα?....Τασούλη θά σού ευχηθώ..... Ούτε ψίλος στόν κόρφο σου....
και δεν εχουμε και καμια αδελφη στην παρεα να επιβεβαιωσουμε το ρητο....Τι να ευχηθεις...?
Ότι έχει από μπροστά να έχει και από πίσω...?.
Πω ρε πουστη μου μες την Κάκια όλοι...
και δεν εχουμε και καμια αδελφη στην παρεα να επιβεβαιωσουμε το ρητο....