Vromiaris80
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Ζωη είσαι ⭐️Ουφφφφ πολύ υγρασία, δεν μπορώ να κάνω κουμάντο το μαλλί μου
Ζωη είσαι ⭐️Ουφφφφ πολύ υγρασία, δεν μπορώ να κάνω κουμάντο το μαλλί μου
Αχ αυτά τα πατουσακιαΟρίστε και τα πατουσάκια
Χαχαχατιγρακι βρε αλλα τι τιγρακι με ενα
γιατι με ευνουχισες μου εκοψες απο το μυνημα το τιγρακι ακαρδηΧαχαχα
Πάλι εγώ φταίω χαχα άτιμη κοινωνία.... Μόνο μη μου στενοχωριέσαι έχω τρόπους να επαναφέρω ξανά στη ζωή το τιγράκι σου χαχαχαγιατι με ευνουχισες μου εκοψες απο το μυνημα το τιγρακι ακαρδη
Ωραίο μαλλί κι ακόμη πιο ωραίο το πονηρό ματάκι που κρύβεται από μέσαΟυφφφφ πολύ υγρασία, δεν μπορώ να κάνω κουμάντο το μαλλί μου
Κουμπαρούλα μου όλοι τίς βυζάρες σου βλέπουμε όχι τό μαλλί!!! Γιά πολύ ρούφηγμα λέμε....Ουφφφφ πολύ υγρασία, δεν μπορώ να κάνω κουμάντο το μαλλί μου
Πέθανέ μας Ζωάρα!Ορίστε και πατούσες.. παράπονα να μην μου κάνετε.. χαχα
αμετανοητος βρε μπουστη αντραΚουμπαρούλα μου όλοι τίς βυζάρες σου βλέπουμε όχι τό μαλλί!!! Γιά πολύ ρούφηγμα λέμε....
Ναι αλλά αν μαζέψω τα μαλλιά μου Θα ακολουθήσει εξής κριτική... "Μπήκα μέσα και είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σαν νοικοκυρούλα"Κουμπαρούλα μου όλοι τίς βυζάρες σου βλέπουμε όχι τό μαλλί!!! Γιά πολύ ρούφηγμα λέμε....
Ρέ πηδηχτούλη δέν μαζευεσαι ...Μία με τήν σύζυγό μου μια με τήν κουμπάρα μου μια με τήν γκομενα μου....έλεος δηλαδή....πού θά πάει αυτό?.... φτού σου....ουτε εγω μπορω να κανω κουμαντο στο τιγρακι και για αυτο φταις εσυ
Ψωνάρα μου εσύΠέθανέ μας Ζωάρα!
πωωωωωωω σε κάρφωσε πάνε να κρυφτείς τώρα χαχαχααμετανοητος βρε μπουστη αντρα
@Sexyjoanna τρεχααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εμα ρε ζωη δεν εχει αφησει ανεξαρτητη για ανεξαρτητη ακομη και στο μπου ολλανδιαςπωωωωωωω σε κάρφωσε πάνε να κρυφτείς τώρα χαχαχα
Ας λένε ότι θέλουν κούκλα μου καί ....οποίος μας κακολογεί νά μήν τού ξανασηκωθεί....άμα πιά.....Ναι αλλά αν μαζέψω τα μαλλιά μου Θα ακολουθήσει εξής κριτική... "Μπήκα μέσα και είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σαν νοικοκυρούλα"
Ενώ εσύ πίσω πας χαχαχα Εγώ πάντως θα πάρω αυτόν που έχει το ομορφότερο τιγράκι Χαχαχαεμα ρε ζωη δεν εχει αφησει ανεξαρτητη για ανεξαρτητη ακομη και στο μπου ολλανδιας
ο κοντες δεν ασχολειτε με τιγρακια ...τωρα φοραει τα γαντια η τζο και επισκεπτηριο στην εντατικη δεν εχει απο οτι ξερωΕνώ εσύ πίσω πας χαχαχα Εγώ πάντως θα πάρω αυτόν που έχει το ομορφότερο τιγράκι Χαχαχα
Είσαι καλός άνθρωπος....?Ας λένε ότι θέλουν κούκλα μου καί ....οποίος μας κακολογεί νά μήν τού ξανασηκωθεί....άμα πιά.....
Αφού είπε ότι θά μέ βάλετε στήν μέση όταν βρεθούμε όλοι μαζί γιατί νά κρυφτώ? Άσε τόν ρουφιάνο τόν Τασούλη νά νομίζει ότι θέλει...Πού νά ξέρει τά μυστικά μας!!!!πωωωωωωω σε κάρφωσε πάνε να κρυφτείς τώρα χαχαχα