Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Είμαι είμαι κακούργα κοκκινομάλλακακουργα θα το αρρωστησεις το παληκαρι μεχρι να ερθεις
Είμαι είμαι κακούργα κοκκινομάλλακακουργα θα το αρρωστησεις το παληκαρι μεχρι να ερθεις
@aiolosanemos50 για σένα δουλεύει το κορίτσι ρεεεε!!!!Κάποιος τα θέλει με καλσόν
Χαχαχα με ρωτούσε πότε θα έρθω.. Ναι τώρα το ξέρω
Αμάν πχια... Ακόμα δεν μπήκε το καλοκαίρι και εσύ θα φύγεις με άδεια....Άντε, γιατί νόμιζα ότι με ξέχασες!!!. Αλλά τι θες το 13-14? Δεν μπορείς 23-24? θα έρθεις εσύ Αθήνα κι εγώ θα είμαι στο Ιόνιο?????
να την παρεις να πατε μια κερκυρα να φατε παστιτσαδα η να την πας πιο ρομαντικα στην ζακυνθο να δειτε το ηλιοβασιλεμα στο κεριΆντε, γιατί νόμιζα ότι με ξέχασες!!!. Αλλά τι θες το 13-14? Δεν μπορείς 23-24? θα έρθεις εσύ Αθήνα κι εγώ θα είμαι στο Ιόνιο?????
και που να τα πιασεις!!!
Με ψηλοτάκουνα πέδιλα!!!!!Κάποιος τα θέλει με καλσόν
Φυσικά τώρα που θα μαστε Ολλανδία...δε μπορώ τόση ατυχία δε θα σε δω μετά από τόσο πριξιμο απίστευτοοοοΚαλημερααααα πρώτα από όλα να ενημερώσω τα αγόρια μου από την Αθήνα 13 η 14 Ιουλίου θα είμαι στην Αθήνα για 5-6 μέρες... πάντα εκτός απροόπτου έτσι.. άνθρωποι είμαστε σχέδια κάναμε και ο Θεός γελάει...
Να φέρεις και τα ψηλοτάκουνα Μαζι να καυλωσουμε....αν και στην Αθήνα ε ει πολλά μαγαζιά να ψωνίσεις....που δεν το βλέπω ....θα έχεις άλλη δουλειά εδώ ......να μας ανακουφισεις... χαχαχαΚαλημερααααα πρώτα από όλα να ενημερώσω τα αγόρια μου από την Αθήνα 13 η 14 Ιουλίου θα είμαι στην Αθήνα για 5-6 μέρες... πάντα εκτός απροόπτου έτσι.. άνθρωποι είμαστε σχέδια κάναμε και ο Θεός γελάει...
Χαχαχα κάποιος έρχεται κάποιος απλά ζητάει κάποιος απλά παίρνει μάτι αλυσίδα είναι όλα αυτά χαχαχαρεμαλοτομαρια...
Ραντεβού κάνετε η μόνο φωτογραφίες ζητάτε... ?
Τέτοια μου κανεις και θα στειλω την οικογένεια μόνη της στο Ιονιο!!
Αχ αυτές οι βυζάρες!!!
Μακάρι να πας και εσύ στο Ιόνιο, για να βρούμε λίγο χρόνο με την Ζωή!!!Τέτοια μου κανεις και θα στειλω την οικογένεια μόνη της στο Ιονιο!!
Αχ αυτές οι βυζάρες!!!
Πότε θα χώσω την γλώσσα μου, και όχι μόνο, εκεί μέσα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να πας και εσύ στο Ιόνιο, για να βρούμε λίγο χρόνο με την Ζωή!!!