Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Τον άλλο μήνα σκέφτομαι να έρθω Αθήνα, θα σε δω θα σε προλάβω ή θα βάλω διαπασών τον Μάκη και θα κάνω καντάδα κάτω από το γραφείο σουΕσύ και στα 100 θα είσαι τσάμπιονς λιγκ
Τον άλλο μήνα σκέφτομαι να έρθω Αθήνα, θα σε δω θα σε προλάβω ή θα βάλω διαπασών τον Μάκη και θα κάνω καντάδα κάτω από το γραφείο σουΕσύ και στα 100 θα είσαι τσάμπιονς λιγκ
Αυτό που πατάς έξω έξω στη γαμημένη την καρέκλα, είναι ταρζανιά να ξέρεις!!Καλησπέρα μπουρδέλακια μου έχω μία απορία εγώ που έγινα 51 θα πρέπει να το αλλάξω από το Ζωή 50 να το κάνω Ζωή 51
συννηθως μετα τα 50 οι γυναικες μετρατε αναποδαΚαλησπέρα μπουρδέλακια μου έχω μία απορία εγώ που έγινα 51 θα πρέπει να το αλλάξω από το Ζωή 50 να το κάνω Ζωή 51
Χαχαχα το είδα και εγώ στο βίντεο χαχαχα και λέω μπράβο ζωή ακόμα τολμάς..Αυτό που πατάς έξω έξω στη γαμημένη την καρέκλα, είναι ταρζανιά να ξέρεις!!
Χαχαχα λές ε ...συννηθως μετα τα 50 οι γυναικες μετρατε αναποδα
Χαχαχαχαχα έλα εσύ Αθήνα και ....αναβάλλω και τον "γάμο" και τα πάντα για σέναΤον άλλο μήνα σκέφτομαι να έρθω Αθήνα, θα σε δω θα σε προλάβω ή θα βάλω διαπασών τον Μάκη και θα κάνω καντάδα κάτω από το γραφείο σου
Τασούλη πειράζεις τήν κουμπαρούλα μου?....Τήν γυναικάρα πού μού άλλαξε τά στέφανα?"..... Ντροπή σου.....συννηθως μετα τα 50 οι γυναικες μετρατε αναποδα
Κουμπαρούλα μου από βδομάδα θά έρθω νά κάνουμε αυτό πού επιβάλλεται....ο κουμπάρος καί ή κουμπάρα τρεις φορές.... Νά αλλάξει λίγο τό μενού βρέ αδερφέ....Καλησπέρα μπουρδέλακια μου έχω μία απορία εγώ που έγινα 51 θα πρέπει να το αλλάξω από το Ζωή 50 να το κάνω Ζωή 51
51 φορές μας καύλωσες....μουναρα είσαι ...τώρα με το ασημένιο βέλος είμαστε ποιο κοντάΚαλησπέρα μπουρδέλακια μου έχω μία απορία εγώ που έγινα 51 θα πρέπει να το αλλάξω από το Ζωή 50 να το κάνω Ζωή 51
Τώρα που έφυγα από Αθήνα κ πήγα έξω..θα ρθεις Αθήνα?ε είμαι τέρμα άτυχος μαζί σου αμαννν όχι μην έρθεις Αθήνα τώρα θα φρικαρω κ θα κατέβω από Ολλανδία χαχαχαχαΤον άλλο μήνα σκέφτομαι να έρθω Αθήνα, θα σε δω θα σε προλάβω ή θα βάλω διαπασών τον Μάκη και θα κάνω καντάδα κάτω από το γραφείο σου
Χρονια πολλα μωρο μου, ο,τι επιθυμείς!!!!!Καλησπέρα μπουρδέλακια μου έχω μία απορία εγώ που έγινα 51 θα πρέπει να το αλλάξω από το Ζωή 50 να το κάνω Ζωή 51
καλα τα λες ολα αυτα εσυ ...Διαβάζω για τη Ζωή.
Πολύ ευχάριστο τυπάκι, με υπέροχες κριτικές και διαδραστική με τα μέλη του φόρουμ.
Θέλω πολύ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, αλλά:
Αντιλαμβάνομαι ότι φωτογραφία προσώπου δεν ανεβάζει και το κατανοώ πλήρως.
Έχουμε όμως και κάποια γούστα, ανάλογα τον τύπο γυναίκας που θέλουμε για να κάνουμε σεξ.
Υπάρχει κάποιος συνάδελφος να μας πει σε ποια "διάσημη" πιθανόν να μοιάζει η Ζωή?
Πολλές φορές αποκτάς μια εικόνα από κάτι τέτοιο το οποίο και θα κρίνει εάν παιχτεί το κλείσιμο του ραντεβού ή όχι.
Και για να σας προλάβω, γνωρίζω ότι η ίδια έχει αναφέρει ότι πας και αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή΄ και φεύγεις.
Δεν θα ήθελα να γίνει αυτό.
Είμαι άνθρωπος που προσέχει πολύ το θέμα πρόσωπο σε μια γυναίκα προκειμένου να προχωρήσω στο σεξ αλλιώς δε μπορώ να "λειτουργήσω"
Και όσο περίεργο και αν ακουστεί, όχι μόνο πρόσωπο αλλά΄ και στόμα (προσεγμένη και καθαρή στοματική υγιεινή κλπ)
Όπως κάποιοι φτιάχνονται με "πατουσάκια" "βυζάκια" "νυχάκια" "κωλαράκι" έτσι και εγώ φτιάχνομαι με όσα ανέφερα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Ζωή ελπίζω να λάβω τις απαντήσεις που περιμένω και να βρεθούμε από κοντά!!!
38 είμαι.Δεν μοιάζει αλλά την μοιάζουν πολλές γιατί έχει την δίκη της προσωπικότητα!
οτι και να σου πουμε δεν θα βγαλεις συμπερασμα ...38 είμαι.
Ότι είναι και γαμώ τα παιδιά η Ζωή το έχω καταλάβει από όσα γράφετε και γράφει η ίδια.
Έχω όμως θέμα με το πως φτιάχνομαι και τι βλέπω σε μια γυναίκα για να προχωρήσω...
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ντρέπομαι να κλείσω ραντεβού μαζί της, να τη δω και αν δεν μου αρέσει να κάνω μεταβολή΄ και να φύγω.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου, και δεν θέλω να το κάνω γιατί θα έχω απέναντι μου ένα άνθρωπο που είναι και γαμώ τα παιδιά.
ενταξει τωρα που το ανακοινωσες την γαμησαμε θα κανει ρεζερβε ολα τα ραντεβου ο @erethis72Καλημερααααα πρώτα από όλα να ενημερώσω τα αγόρια μου από την Αθήνα 13 η 14 Ιουλίου θα είμαι στην Αθήνα για 5-6 μέρες... πάντα εκτός απροόπτου έτσι.. άνθρωποι είμαστε σχέδια κάναμε και ο Θεός γελάει...
Δεν μου έχουνε πει ακόμα ότι μου μοιάζει κάποια διάσημη χαχα από κει και πέρα όλα είναι θέμα γούστου... Για παράδειγμα ένας που είναι 80 κλ θα πει ότι εγώ είμαι μπαμπάτσικα (65κλ είμαι) αλλά αυτός που είναι 100 κιλά θα πιει ότι εγώ είμαι κοκαλιάρα χαχαχα Έλα εσύ και άμα δεν σου αρέσω φεύγεις ειλικρινά δεν έχω απολύτως κανένα θέμα... Αλίμονο...δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και σαν εμφάνιση και ειδικά στο σεξ.... Ακόμα και σε καλύτερο εστιατόριο να πάμε μαζί εγώ μπορεί να είμαι ευχαριστημένη και εσύ όχι...Διαβάζω για τη Ζωή.
Πολύ ευχάριστο τυπάκι, με υπέροχες κριτικές και διαδραστική με τα μέλη του φόρουμ.
Θέλω πολύ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, αλλά:
Αντιλαμβάνομαι ότι φωτογραφία προσώπου δεν ανεβάζει και το κατανοώ πλήρως.
Έχουμε όμως και κάποια γούστα, ανάλογα τον τύπο γυναίκας που θέλουμε για να κάνουμε σεξ.
Υπάρχει κάποιος συνάδελφος να μας πει σε ποια "διάσημη" πιθανόν να μοιάζει η Ζωή?
Πολλές φορές αποκτάς μια εικόνα από κάτι τέτοιο το οποίο και θα κρίνει εάν παιχτεί το κλείσιμο του ραντεβού ή όχι.
Και για να σας προλάβω, γνωρίζω ότι η ίδια έχει αναφέρει ότι πας και αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή΄ και φεύγεις.
Δεν θα ήθελα να γίνει αυτό.
Είμαι άνθρωπος που προσέχει πολύ το θέμα πρόσωπο σε μια γυναίκα προκειμένου να προχωρήσω στο σεξ αλλιώς δε μπορώ να "λειτουργήσω"
Και όσο περίεργο και αν ακουστεί, όχι μόνο πρόσωπο αλλά΄ και στόμα (προσεγμένη και καθαρή στοματική υγιεινή κλπ)
Όπως κάποιοι φτιάχνονται με "πατουσάκια" "βυζάκια" "νυχάκια" "κωλαράκι" έτσι και εγώ φτιάχνομαι με όσα ανέφερα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Ζωή ελπίζω να λάβω τις απαντήσεις που περιμένω και να βρεθούμε από κοντά!!!
Χαχαχα με ρωτούσε πότε θα έρθω.. Ναι τώρα το ξέρω
κακουργα θα το αρρωστησεις το παληκαρι μεχρι να ερθειςΧαχαχα με ρωτούσε πότε θα έρθω.. Ναι τώρα το ξέρω