Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
ΖεστάθηκαΟύπςςςςς....κουμπαρούλα τσίτσιδη?.... Κορμάρα όμως!....
ΖεστάθηκαΟύπςςςςς....κουμπαρούλα τσίτσιδη?.... Κορμάρα όμως!....
Όντως όμως έχει πολύ ζέστη... Νά έρθω γιά νά υδρώσουμε μαζί?...Ζεστάθηκα
Θα ανεβάσουμε και φωτογραφία μαζί ΧαχαχαΌντως όμως έχει πολύ ζέστη... Νά έρθω γιά νά υδρώσουμε μαζί?...
Ότι θέλεις θα σου αλλάξω χαχα ειδικά από σεντόνια δεν έχουμε θέμαΑμα πας,να βάλεις καινούργια σεντόνια μετά μαστορα.. δεν μπορώ να ξαπλώνω σε μουσκεμένα σεντόνια
Θά μουσκέψουμε καί τό στρώμα όχι μόνο τά σεντόνια φίλε μου!!!! Ο επόμενος νά πάει σέ άλλο δωμάτιο ή νά έχει τουλάχιστον σαγιονάρες άν όχι βατραχοπέδιλα.... Εγώ με τήν κουμπαρούλα μου τήν υδρώνουμε πολύ τήν φανέλα....Αμα πας,να βάλεις καινούργια σεντόνια μετά μαστορα.. δεν μπορώ να ξαπλώνω σε μουσκεμένα σεντόνια
Κάτσε ρε φίλε να έρθει Αθήνα πρώτα ....δηλαδή εμάς θα μας πηδήξει...και θα έρθει αμ σως Κρήτη.....ααααα ναι ναι ναι να μας πηδήξει θέλουμεΚαλησπέρα πότε θα μας έρθεις στην Κρήτη να μας τροζανης
Άν ανεβάσουμε φωτογραφία μαζί θά ζηλέψει ή κουμπάρα καί θά θέλει νά είναι κι αυτή μαζί μας καί θά μπλέξουμε.... Μουλωχτά θά τό κάνουμε νά μήν μάς καταλάβει....Θα ανεβάσουμε και φωτογραφία μαζί Χαχαχα
Χαχαχαχα....υπάρχουν πολλοί ματακιδες και Ρουφ...εδώ θα σε δωσουμε αμέσωςΆν ανεβάσουμε φωτογραφία μαζί θά ζηλέψει ή κουμπάρα καί θά θέλει νά είναι κι αυτή μαζί μας καί θά μπλέξουμε.... Μουλωχτά θά τό κάνουμε νά μήν μάς καταλάβει....
Θά πώ τό κλασικό....φτού σου....Χαχαχαχα....υπάρχουν πολλοί ματακιδες και Ρουφ...εδώ θα σε δωσουμε αμέσως
Έτοιμος είμαι να ανέβω, μπέσα!!Την Τρίτη που μας έρχεται θα είμαι στη Λάρισα
1 τσιγάρο δρόμος χαχαχα αλλά εσύ δεν καπνίζειςΈτοιμος είμαι να ανέβω, μπέσα!!
Είσαι κόλαση μαναρι!!Καλησπέρα μπουρδέλακια
Να ενημερώσω ότι λόγω κάποιων υποχρεώσεων Θα αλλάξουν λίγο οι μέρες που δουλεύω... Θα με βρίσκεται πλέον Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη... Πάντα στο γνωστό μέρος... Καλό σαββατοκύριακο
Υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπά τις γυναίκες;;; Να πέσει στον καιάδα τώρα παρακαλώ!Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν με αγαπάς
Οχιιιι δεν υπάρχει.... Ακόμα και τα αγόρια που δεν θέλουν μία γυναίκα στο πλάι τους....κάποια μάνα θα αγαπάνε τέλος πάντωνΥπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπά τις γυναίκες;;; Να πέσει στον καιάδα τώρα παρακαλώ!