aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Καύλα.χυσαμεΚαλησπέρα σε όλα τα μπουρδελάκια και τα μου και τα ξου
Καύλα.χυσαμεΚαλησπέρα σε όλα τα μπουρδελάκια και τα μου και τα ξου
Κανόνισε να λερώσεις την οθόνη σου χαχσχα και μετά πάλι εγώ θα κατηγορηθώ χαχαχαΚαύλα.χυσαμε
Έλα Αθήνα και θα τα λερώσουμε όλα και βίντεο θα βγάλουμε.....και βαμενες νυχαρες καυλααααΚανόνισε να λερώσεις την οθόνη σου χαχσχα και μετά πάλι εγώ θα κατηγορηθώ χαχαχα
Το κείμενο κάποιο σύνθημα μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πιο ΧαχαχαΖωή για σένα ζούμε !!! Ζωή εσένα λατρεύουμε !!! Ζήτω η Ζωή !!! Οι ποδαρες σου είναι χάρμα !!! Πόδια 20αρας !!!
Μπασααα κάτι με ΠΑΟΚ νομίζω... ΠΑΟΚ ζούμε στο λευκό Πύργο να σε δούμε ??? Μπασααα δεν κολλάει Χαχαχα ΠΑΟΚ ζούμε στην πρωτιά Ευρώπης να σε δούμε.... Μήπως .....Αντρέα ζούμε πρωθυπουργός να σε δούμε
Για τώρα έχω μία φωτογραφία με πλατφόρμα... Αλλά κάποια στιγμή θα ανεβάσω αυτό που θέλεις....Βίντεο με ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις ποδαρες σου
Δώσε στον klima ψηλοτάκουνα, καλσόν και νύχια και θα ρέψει στον αυνανισμόΓια τώρα έχω μία φωτογραφία με πλατφόρμα... Αλλά κάποια στιγμή θα ανεβάσω αυτό που θέλεις....
Οκ μόλις τον έπαιξα
Εμείς οι... 50άρηδες, δεν έχουμε ύπνο!!! Καλημέρα!!!Τι κάνεις όταν ξυπνάς χωρίς λόγο στις 5:00 το πρωί τίποτα.. χτυπάς το κεφάλι
Οπότε τι μας μένει...να παραγγείλουμε χυμό 1 λίτρο καφέ και να πούμε μία ωραιότατη καλημέρα
Καλημέρα σειρά ασε άσε μου θυμισέ κάτι από Γερμανία.. πριν 30 χρόνια όταν ξυπνούσα στις 5:00 για να πάω στο εργοστάσιοΕμείς οι... 50άρηδες, δεν έχουμε ύπνο!!! Καλημέρα!!!
Καλημέρα όμορφη! Μιλάμε για άρρωστες ποδαρες χαχαχαΤι κάνεις όταν ξυπνάς χωρίς λόγο στις 5:00 το πρωί τίποτα.. χτυπάς το κεφάλι
Οπότε τι μας μένει...να παραγγείλουμε χυμό 1 λίτρο καφέ και να πούμε μία ωραιότατη καλημέρα
ωραια μανικιουρ
Καλημέρα στήν σύζυγο τού νότου καί στήν κούκλα τού βορρά....Την Καλημέρα μου στο όμορφο κορίτσι !!