Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
δε δαγκώνουμε το πολύ πολύ να μη σαφησουμε να φύγεις μετάΝα για αυτό δεν παίρνω την απόφαση να σας έρθω... Φοβάμαι....χαχαχα
δε δαγκώνουμε το πολύ πολύ να μη σαφησουμε να φύγεις μετάΝα για αυτό δεν παίρνω την απόφαση να σας έρθω... Φοβάμαι....χαχαχα
Λες να μείνω στην Αθήνα χαχαχα παρέα με την sexyjoanna χαχα πού είσαι jo.... οπωσδήποτε ένα βράδυ θα βγούμε έξω.. θα γίνει της πουτανας χαχαχαχα.δε δαγκώνουμε το πολύ πολύ να μη σαφησουμε να φύγεις μετά
Μαζί καί μέ τόν σύζυγό της πιστεύω.... Μήν μέ πετάς απέξω...χαχαχαΛες να μείνω στην Αθήνα χαχαχα παρέα με την sexyjoanna χαχα πού είσαι jo.... οπωσδήποτε ένα βράδυ θα βγούμε έξω.. θα γίνει της πουτανας χαχαχαχα.
Χαχαχα η τζω ας βγει εσύ θα σαι κλεισμένη όλη νύχταΛες να μείνω στην Αθήνα χαχαχα παρέα με την sexyjoanna χαχα πού είσαι jo.... οπωσδήποτε ένα βράδυ θα βγούμε έξω.. θα γίνει της πουτανας χαχαχαχα.
Κουκλαρα μου εσύ.. όποτε θες σε μένα θα έρθεις και θα το κάψουμε!!Θα κανονίσουμε μια να έρθω εγώ Σαλόνικα και μια εσύ Αθήνα!!Λες να μείνω στην Αθήνα χαχαχα παρέα με την sexyjoanna χαχα πού είσαι jo.... οπωσδήποτε ένα βράδυ θα βγούμε έξω.. θα γίνει της πουτανας χαχαχαχα.
Τό ξεχνώ ότι είμαι παντρεμένη χαχαχαχαχα !!!Μαζί καί μέ τόν σύζυγό της πιστεύω.... Μήν μέ πετάς απέξω...χαχαχα
Αγάπη μου το μόνο που δεν θέλω είναι να σου φάω τον άντρα χαχα θα τον αφήσεις στο σπίτι να κάνει δουλειές και εμείς θα είμαστε έξω...κυρίες...Τό ξεχνώ ότι είμαι παντρεμένη χαχαχαχαχα !!!
Μόνο για κορίτσια θα είναι η βραδιά!
Αγάπη μου το μόνο που δεν θέλω είναι να σου φάω τον άντρα χαχα θα τον αφήσεις στο σπίτι να κάνει δουλειές και εμείς θα είμαστε έξω...κυρίες...
Ετσι και ανεβεις στη Θεσσαλονικη θα γινει χαμος. Βλεπω ουρες εξω απο τον χωρο που θα εισαι. Οι εφημεριδες θα μας γραψουν.Με τον αγαπητό κοντε κάνουμε χαβαλέ μες στο νήμα μου,έχει μείνει αυτή η πλάκα με το θέμα άνδρας, σε σημείο που σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι να το έχουν πιστέψει Χαχαχαχχαχα !!!
Ζωίτσα μου και άντρα να είχα, θα στον έδινα για ένα βράδυ, να ξεχασει τ όνομα του με Σαλονικια καβλιαρα!!!
Πέραν πλάκας ,κανόνισε να βρεθούμε έστω κάπου στη μεση Αθήνα Σαλόνικα να κάνουμε ζημιές!!!!
Θα έρθουν τ αγόρια μου από εκεί με πούλμαν Αθήνα, τα κανόνισα χαχαχα!Ετσι και ανεβεις στη Θεσσαλονικη θα γινει χαμος. Βλεπω ουρες εξω απο τον χωρο που θα εισαι. Οι εφημεριδες θα μας γραψουν.
Εμείς οι γυναίκες ξέρουμε να κρύβουμε πράγματα... Για τα πόδια θα συμφωνήσω : ) είδες τα πόδια και τυφλώθηκες χαχαχα για 20χρονη χαχα ευχαριστώ... όταν θα είμαι Αθήνα θα σε κεράσωΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ !!! ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑΣ !!!!!!!!!!!
Πωω καβλα ατελείωτηΚαλημέρα ομορφάντρες μου ?
Ποίος θα έρθει, γιατί κάτι μου λέει, ότι μάλλον κάποιον μικρότερο προπονητή της αξίας του μεγέθους της ομάδας θα έρθει!!!Αγγλία.... Μεγάλη πίκρα φίλε! Ας ελπίσουμε ο προπονηταράς που φέρνουμε να τον αφήσουν να κάνει δουλειά!!!
Για αυτό μην χάνεσαι γιατί όταν φεύγεις αυτές τις μα....ες κάνουμε!!!Και τώρα που τελειώσατε με αθλητικές πολιτικές πίπες.... Να πω μία καλησπέρα america μπαρ μου το κάνατε εδώ πέρα μη λείψω λίγο, πφφφφφφ άνδρες δεν θα μεγαλώσει τίποτε
Ζωή βάλε μια φωτό να σταματήσουν οι γκρινιεςΓια αυτό μην χάνεσαι γιατί όταν φεύγεις αυτές τις μα....ες κάνουμε!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Τεν Χααγκ (αν θες λεπτομερειες σε προσωπικο)Ποίος θα έρθει, γιατί κάτι μου λέει, ότι μάλλον κάποιον μικρότερο προπονητή της αξίας του μεγέθους της ομάδας θα έρθει!!!
Μία Ζωή την έχουμε....όπως κ η ταινία...ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΖΟΥΜΕ !!!!!!!!