Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Καλημέρα κορίτσι μου, Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία πάνω από όλαΤην Καλημέρα μου στο όμορφο κορίτσι !!
Καλημέρα κορίτσι μου, Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία πάνω από όλαΤην Καλημέρα μου στο όμορφο κορίτσι !!
Στο θρησκευτικό εγώ κουμπάρα χαχαχα να μην είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι Χαχαχα νόμιμα πράγματα Εμμ πως μπρίκια κολλάμε χαχαχαΚαλημέρα στήν σύζυγο τού νότου καί στήν κούκλα τού βορρά....
Έτσι θά γίνει κουκλάρα μου....Καί μετά....ό κουμπάρος καί ή κουμπάρα τρείς φορές τήν....μέρα....όχι τήν εβδομάδα!!!!! Κουμπαρούλα μου όμορφη συμφωνείς?Στο θρησκευτικό εγώ κουμπάρα χαχαχα να μην είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι Χαχαχα νόμιμα πράγματα Εμμ πως μπρίκια κολλάμε χαχαχα
Αφού είναι οί γυναικάρες της ζωής μου φίλε μου. ..τί νά κάνουμε τώρα!!!! Διεκδίκησε κι εσύ καί άν σού κάτσει τί νά πώ.Όλα δικά σου τα θες μάστορα…άσε και σ’εμας να γλυψουμε κανα κοκκαλακι..
Αμέσως εσύ μη χάσεις χαχαχαχα ωραία νύφες βρήκαμε γαμπρούς βρήκαμε τι μας λείπει ένας παπάς.... Έχω κάτι στο μυαλό μου και για αυτό το πρόβλημα χαχαχαχαχαΤότε εγώ παντρευομαι την κουκλάρα του βορρά
Καί κουμπάρους βρήκαμε...μήν τό ξεχνάμε κι αυτό!!!!! Από παπά νά πάρουμε τόν παπαρούπα....Τόν θυμάσαι?.... χαχαχαΑμέσως εσύ μη χάσεις χαχαχαχα ωραία νύφες βρήκαμε γαμπρούς βρήκαμε τι μας λείπει ένας παπάς.... Έχω κάτι στο μυαλό μου και για αυτό το πρόβλημα χαχαχαχαχα
Ποδαρες σεξυΤι κάνεις όταν ξυπνάς χωρίς λόγο στις 5:00 το πρωί τίποτα.. χτυπάς το κεφάλι
Οπότε τι μας μένει...να παραγγείλουμε χυμό 1 λίτρο καφέ και να πούμε μία ωραιότατη καλημέρα
Και εμείς ανάσταση θέλουμε...αλλά αλλιώς...Καλημέρα κορίτσι μου, Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία πάνω από όλα
Κατάρτι μας τον έκανες τώρα..
Εχει και στα Βορρεια ωραιες γυναικες. Εισαι κουκλα.Εγώ χατίρι δεν χαλάω (λέμε τώρα) Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία!!!
Καλή Ανάσταση καί Καλή αντάμωση κουμπαρούλα μου.... Δέν θά καταλάβει τίποτα ή σύζυγος νά είσαι σίγουρη.... Είναι μουλωχτός ο κουμπάρος..... Καλά νά περάσεις....Εγώ χατίρι δεν χαλάω (λέμε τώρα) Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία!!!
Κατέβα και στην Αθήνα ματιά μου,να κάνουμε και εμείς ανασταση!!!Εγώ χατίρι δεν χαλάω (λέμε τώρα) Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία!!!
Mουναρα έτσι ντυμένη για πολλά χύσια είσαι πωπωπωΕγώ χατίρι δεν χαλάω (λέμε τώρα) Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία!!!
Λάρισα ή Βόλο πότε θα μας έρθεις???Καλησπέρα πότε θα μας έρθεις στην Κρήτη να μας τροζανης
Ούπςςςςς....κουμπαρούλα τσίτσιδη?.... Κορμάρα όμως!....Καλησπέρα μπουρδέλακια μόυ
Κοίτα τι κάνειι πω για γλυψιμο ολη δεσποινίς ΖωήΚαλησπέρα μπουρδέλακια μόυ