clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.614
- Πόντοι
- 5.946
η αυτοκτονία δεν είναι λύση στην κατάθλιψη...Είμαστε σχεδόν στο τέλος του ταξιδιού. Ζωη μου
η αυτοκτονία δεν είναι λύση στην κατάθλιψη...Είμαστε σχεδόν στο τέλος του ταξιδιού. Ζωη μου
ερχομαιιιιιΟυφφφφ ζέστη σήμερα...
Κάτσε εκεί που κάθεσαι χαχα μπουμπουνίζει έξω, θα μου πάθεις και τίποτα Θα έχω τύψεις μετάερχομαιιιιι
Αυτό είναι αλήθεια, δύσκολα μέσα στο τριήμερο!!!Υπερβολές χαχα το τηλέφωνο θα ανοίξει στις 13, βέβαια είναι και αργία ... Τριήμερο.... Ο παντρεμένος δύσκολα να ξεφύγει οπότε χαλαρά θα το πάμε....
Παρε το χεράκι σου!!!Ουφφφφ ζέστη σήμερα...
Κάνε το 10 μέρες ρε μωρό, μια βδομάδα είναι λίγη!13/6/22 θα κατέβω στην Αθήνα για μία εβδομάδα...
Τρυφερό εννοείς!Βάτραχος είναι και λίγο ευαίσθητο αγόρι
Για ποιον θα είναι λίγη ? Χαχαχα καλημέρα...Κάνε το 10 μέρες ρε μωρό, μια βδομάδα είναι λίγη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τρυφερό εννοείς!
Για κάποιους που ίσως λείπουν και δεν θα σε προλαβουν!Για ποιον θα είναι λίγη ? Χαχαχα καλημέρα...
Κουκλάρα καλημέρα!!! και Λάρισα πότε με το καλό ???Καλημέρα
ετσι και αλλιως δεν θα προλαβεις.. προηγειται ο ερωτας οποτε παρε σειρα για σεπτεμβριοΓια κάποιους που ίσως λείπουν και δεν θα σε προλαβουν!
6/6/22 καλημέραΚουκλάρα καλημέρα!!! και Λάρισα πότε με το καλό ???
βυζάρες Τσάμπιονς λιγκ φυσικές αχχχ εσύΟυφφφφ ζέστη σήμερα...
Είμαι ευέλικτος εγώ,ανεβαίνω κατερινη για πλάκα!ετσι και αλλιως δεν θα προλαβεις.. προηγειται ο ερωτας οποτε παρε σειρα για σεπτεμβριο
πρεπει να κανεις αλλα 70 χλμ μεχρι σαλλονικαΕίμαι ευέλικτος εγώ,ανεβαίνω κατερινη για πλάκα!
Και εκεί έχω κολλητούς που είναι στα γούστα!
Δεν ξέρω όμως αν θα μας αναλάβει η κούκλα μας μιας και θα είμαστε δύο τουλάχιστον!
Βρε αυτός βγάζει,το θέμα είναι ποιος τον γαμαει!πρεπει να κανεις αλλα 70 χλμ μεχρι σαλλονικα
αν δεν σας αναλαβει και τους 2 υπαρχει θερμο αγορι που βγαζει γουστα
Μαζέψου ρέ ρεμάλι!!!! Θά τό κατσιάσεις τό παιδί!!!! Θά τού χαλάσεις τά τυχερά!!! Φτού σου....πρεπει να κανεις αλλα 70 χλμ μεχρι σαλλονικα
αν δεν σας αναλαβει και τους 2 υπαρχει θερμο αγορι που βγαζει γουστα
Να ξέρεις δεν ημουν εγω αυτός!!!Τηλεφωνική επικοινωνία...
Α: καλημέρα Ζωή.
Ζ: καλημέρα και σε σένα..
Α: είσαι όντως 50 ?
Ζ:ναι
Α: μου αρέσουνε οι μεγαλύτερες γυναίκες...
Ζ: εσύ πόσο είσαι?
Α: 49...
Ζ: αααα πολύ μικρότερος μου..
Κλαίω
Φιρί φιρί το πας να φάμε τα μουστάκια μας!!Αφού έχεις πίεση δεν πρέπει να συναντηθεις με την Ζωή και θα πάρω εγώ την σειρά σου!!!