erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
μα τόσο μέσα στο μυαλό μου (not) είσαι??ο erethis72 ..προτιμαει αβυζες πιτσιρικες
μα τόσο μέσα στο μυαλό μου (not) είσαι??ο erethis72 ..προτιμαει αβυζες πιτσιρικες
Τώρα μαζεύτηκα χαχαχα Σε λίγο θα φτιάξω φαγητόΤι θα μαγειρέψεις τελικά ζωή?
Μην αφήνεις τον λαό σου με την απορία!
Έλα Λάρισα... Το έχω πει παρτούζες της έκοψα χαχα εξάλλου αυτές είναι για χαβαλέ και μόνο... Αλλά στη Λάρισα έχει απίστευτα πολλά καφέ όλο και κάπου θα βρει να κάτσει ένας από τους δύο να περιμένειΕίμαι ευέλικτος εγώ,ανεβαίνω κατερινη για πλάκα!
Και εκεί έχω κολλητούς που είναι στα γούστα!
Δεν ξέρω όμως αν θα μας αναλάβει η κούκλα μας μιας και θα είμαστε δύο τουλάχιστον!
Ε κρίμα είναι,απλά δεν θα τον φέρω μαζί ,πριν πάω κατερινη θα κάνω στάση λαρισαΈλα Λάρισα... Το έχω πει παρτούζες της έκοψα χαχα εξάλλου αυτές είναι για χαβαλέ και μόνο... Αλλά στη Λάρισα έχει απίστευτα πολλά καφέ όλο και κάπου θα βρει να κάτσει ένας από τους δύο να περιμένει
Χαχαχα έχω μάθει σε αυτή την ζωή και να χάνω...Ε κρίμα είναι,απλά δεν θα τον φέρω μαζί ,πριν πάω κατερινη θα κάνω στάση λαρισα
Αλλά εσύ χάνεις εγώ είμαι πειραιωτης ενω ο φίλος βέρος Σαλονικιος!
Εξ άλλου εγώ θέλω τρίωρο,που να περιμένει τόσες ώρες!
βυζάρες Τσάμπιονς λιγκ φυσικές αχχχ εσύΟυφφφφ ζέστη σήμερα...
Δεσποινίς Ζωή πρέπει να σαι πολύ περήφανη για αυτά τα κανόνια.. στέκονται με μεγαλοπρέπεια.. και για το σωμα 30 αρας!!Ουφφφφ ζέστη σήμερα...
Δεσποινίς ετών 50 χαχαχα μία χαρά είναι τα κανόνια μου χαχαχα μία ανόρθωση θα ήταν ότι πρέπει αλλά δεν βαριέσαι καλά είναι κι έτσι..βυζάρες Τσάμπιονς λιγκ φυσικές αχχχ εσύ
Δεσποινίς Ζωή πρέπει να σαι πολύ περήφανη για αυτά τα κανόνια.. στέκονται με μεγαλοπρέπεια.. και για το σωμα 30 αρας!!
Καμία ανόρθωση είναι αρρωστιααα αστο Αύγουστο τελη..η Σεπτέμβριο έλα Αθήνα σε κλείσαμε από τώρα χαχαχΔεσποινίς ετών 50 χαχαχα μία χαρά είναι τα κανόνια μου χαχαχα μία ανόρθωση θα ήταν ότι πρέπει αλλά δεν βαριέσαι καλά είναι κι έτσι..
Μπραβο Ζωη. Και τα πολυ θρεπτικα σπαραγγια...Άντε καλή μας όρεξη
Πολύ ευχαρίστως, αλλά να ξέρεις εγώ είναι ξυρισμένοςΝα ξέρεις δεν ημουν εγω αυτός!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιρί φιρί το πας να φάμε τα μουστάκια μας!!
Ο Θεός έπλασε τη Ζωάρα
Μάλλον είσαι τιμωρία χαχαΕγω γιατι δεν μπορω να δω το βιντεο?Ηχο εχει αλλα οχι εικονα
Πριν ακομα σε γνωρισω χαχαχα.......εισαι αυστηρη κυρια Ζωη!!!!Μάλλον είσαι τιμωρία χαχα
Με ρωτάς αν βαράω χαχαχα όχι χαχαχα είμαι πολύ ησυχία χαχαΠριν ακομα σε γνωρισω χαχαχα.......εισαι αυστηρη κυρια Ζωη!!!!
μοντελακι