Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Πότε θα έρθεις Αθήνα..αχχχ
Καλημέρα στην όμορφη γυναίκα. Για πόσο θα μας επισκεφτείς ;Καλημέρα από συννεφιασμένη Αθήνα ?
Ήρθα εκτάκτως και δύο μέρες ??Καλημέρα στην όμορφη γυναίκα. Για πόσο θα μας επισκεφτείς ;
Να στείλω δηλ μην για να τα πούμε από κοντα;Ήρθα εκτάκτως και δύο μέρες ??
Μόνο από εδώ με μήνυμαΝα
Να στείλω δηλ μην για να τα πούμε από κοντα;
Θα τρελαθώ με λυσαω να σε δω απωθημένο μεγάλοοο??τι πατουρακι είναι αυτόΔεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
GIA AYTO EξAFANISTHKE O @erethis72Ήρθα εκτάκτως και δύο μέρες ??
Ki εγω ο καημενος....Ήρθα εκτάκτως και δύο μέρες ??
Check τα μηνύματα σου αν μπορείς ! ΕυχαριστώΜόνο από εδώ με μήνυμα
Φίλε ήρθε για 2 μέρες.. μπορεί κ για άλλο λόγο..με ποιον να πρώτο προλάβει να κλείσει??λογικό είναι να μη μπορεί να απαντήσει σε ολαΕχουμε στειλει ποσα μηνυματα για αθηνα αλλα καμια απαντηση..μαλλον κανει με συγκεκριμενους ραντεβου
φιλε μπατζανακη η κοπελα κανει ραντεβου απλος μπορει να μην σου απαντησε λογω χρονουΦίλε ήρθε για 2 μέρες.. μπορεί κ για άλλο λόγο..με ποιον να πρώτο προλάβει να κλείσει??λογικό είναι να μη μπορεί να απαντήσει σε ολα
Όχι ο άλλος λέει που δε του απάντησε κ του εξήγησα..φιλε μπατζανακη η κοπελα κανει ραντεβου απλος μπορει να μην σου απαντησε λογω χρονου
φιλε μου οποιος κανει ραντεβου οπως εσυ και καποιοι αλλοι οι γυναικες τους απαντανε γιατι οι περισσοτερες δεν ειναι χαζες...διαβαζουν εδω και μας διαβαζουν γενικωςΌχι ο άλλος λέει που δε του απάντησε κ του εξήγησα..
Παιζει αδερφέ... το πιο πιθανόνΕχουμε στειλει ποσα μηνυματα για αθηνα αλλα καμια απαντηση..μαλλον κανει με συγκεκριμενους ραντεβου
Δυστυχως φιλε ετσι ειναι..μπηκε εδω εγραψε στειλτε μηνυματα κ τσαμπα στελνουμε κ περιμενουμε...απο εχθες το πρωι π ειπε οτι ειναι αθηνα εχω στειλει κ απαντηση δν εχω παρει..θα εχει 2-3 αγαπουληδες π προφανως την κλεισαν για ολο το 2ημεροΠαιζει αδερφέ... το πιο πιθανόν