VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Ελα αθηνααααα?Καλησπέρα μπουρδέλακια
μου
Ελα αθηνααααα?Καλησπέρα μπουρδέλακια
μου
Δηλαδή μετά τις γιορτές το αποκλείουμε έτσι δεν ειναι;Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανάρθω στην Αθήνα αλλά μη με ρωτάτε το πότε...?
Και όσοι δεν σε προλάβαμε την προηγούμενη φορά, τι θα γίνει;;;Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανάρθω στην Αθήνα αλλά μη με ρωτάτε το πότε...?
ολες οι ημερομηνιες ειναι κλεισμενες απο τον @erethis72.. τα επομενα διαθεσιμα ραντεβου για αθηνα δεκεμβριο του 2023Και όσοι δεν σε προλάβαμε την προηγούμενη φορά, τι θα γίνει;;;
Πρέπει να μας πεις ημερομηνία!!!
eγω βλεπω μονο στην ευθεια μιας και ειμαι 2 μετρα παληκαριΕύρηκα ?
αρκετοί μου στέλνετε μήνυμα και μου ζητάτε φωτογραφία το πρόσωπό μου ? 99,9% λέω όχι.... Και απορία σας είναι πάντα "κι αν έρθω και δεν μου αρέσεις τι κάνουμε"... Πρώτον μπορείτε πάντα να φύγετε Δεν κρατάω κανέναν ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα ? δεύτερον αν δεν θέλετε να φύγετε, βρήκα πώς μπορούμε να κάνουμε σεξ χωρίς να με βλέπετε ?????
Σε τρια τερμινα το πολυ.Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανάρθω στην Αθήνα αλλά μη με ρωτάτε το πότε...?
χαχααχ, θεά.....Εύρηκα ?
αρκετοί μου στέλνετε μήνυμα και μου ζητάτε φωτογραφία το πρόσωπό μου ? 99,9% λέω όχι.... Και απορία σας είναι πάντα "κι αν έρθω και δεν μου αρέσεις τι κάνουμε"... Πρώτον μπορείτε πάντα να φύγετε Δεν κρατάω κανέναν ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα ? δεύτερον αν δεν θέλετε να φύγετε, βρήκα πώς μπορούμε να κάνουμε σεξ χωρίς να με βλέπετε ?????
Λογικά ναι ??Την άλλη εβδομάδα δουλεύεις;;
Ανασες πως θα παιρνεις ?Εύρηκα ?
Μαλλον από βδομάδα δουλειά ε;Λογικά ναι ??
Όχι δεν ξέρω ποιος μένει Και ποιος δε μένει στο ξενοδοχείο... ?Ζωή την Ντανιέλα την μελαχρινη από το ξενοδοχείο σου την ξέρεις; Δεν μπορώ να βρω τον αριθμό της
Χαχαχα σιγά το δύσκολο, ? γιατί να μην μπορέσω ??Ανασες πως θα παιρνεις ?
ΥΓ: πρωτη φορα βλεπω γυναικα με κρυμμενη ετσι την φατσα και ομολογω να πω οτι με καυλωσε καπως το ολο σκηνικο. Οποτε περα απο την πλακα θα μπορουσες οντως να κανεις σεξ με αυτον τον τροπο?
Είμαι στη δουλειά μέχρι αύριο...?Μαλλον από βδομάδα δουλειά ε;
καλα να μας ευχεσαι γυναικα κολασηΧρόνια πολλά εύχομαι σε όλους ?
Χρόνια πολλά μωρό μου????Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους ?