Διαγραμμένο μέλος 213492
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά και σε σένα.......????Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους ?
Χρόνια πολλά και σε σένα.......????Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους ?
επισης αλλα 4 του μηνος και απογευμα κιολας δηλαδη 5 του μηνος λες καλη χρονια στην αγαπημενη σου δεν μου αρεσει καθολου αυτοΧρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ !!
καλα εσυ μην φας ειπαμε το 2023 πρωτo keno ranteboyμε την προηποθεση να αποφασισει να αφησει κενο βεβαιως βεβαιως ο erethisΧρόνια πολλά και περιμένουμε με ανυπομονησία την επάνοδο σου στην πρωτεύουσα!!!
ο κορονοιός με έχει βγάλει εκτός ρυθμούεπισης αλλα 4 του μηνος και απογευμα κιολας δηλαδη 5 του μηνος λες καλη χρονια στην αγαπημενη σου δεν μου αρεσει καθολου αυτο
den εχεις εμβολιαστει ??ο κορονοιός με έχει βγάλει εκτός ρυθμού
Τριπλά, αλλά δεν παύω να φοβάμαι για την οικογένεια πρωτίστως...den εχεις εμβολιαστει ??
Έχεις οικογένεια και γυρνάς στα μπουρδέλα?Τριπλά, αλλά δεν παύω να φοβάμαι για την οικογένεια πρωτίστως...
Έχεις οικογένεια και γυρνάς στα μπουρδέλα?
Παλιοχαρακτήρας τύπε, τι να πεις;;; ?????Έχεις οικογένεια και γυρνάς στα μπουρδέλα?
Έχεις οικογένεια και γυρνάς στα μπουρδέλα?
και στο ειπα να συμμορφωθεις καποια στιγμη ....ασε της αγαπες και τα λουλουδιαΈχω Πατέρα και Μητέρα ηλικιωμένους, ναι!
Όπως όλοι μας!!!Τριπλά, αλλά δεν παύω να φοβάμαι για την οικογένεια πρωτίστως...
Γράψε λάθος υπάρχουμε και εμείς οι ΤζόνσονΌπως όλοι μας!!!
Κορμάρα έχεις Ζωή!!!Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους ?
Ωραίο!!!!!???Εύρηκα ?
αρκετοί μου στέλνετε μήνυμα και μου ζητάτε φωτογραφία το πρόσωπό μου ? 99,9% λέω όχι.... Και απορία σας είναι πάντα "κι αν έρθω και δεν μου αρέσεις τι κάνουμε"... Πρώτον μπορείτε πάντα να φύγετε Δεν κρατάω κανέναν ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα ? δεύτερον αν δεν θέλετε να φύγετε, βρήκα πώς μπορούμε να κάνουμε σεξ χωρίς να με βλέπετε ?????