Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Ποιος να ειναι αραγε??Όταν έχεις νιάτα και τρέλα αυτά κάνεις, εξεταστικά εντέλει ????
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Ποιος να ειναι αραγε??Όταν έχεις νιάτα και τρέλα αυτά κάνεις, εξεταστικά εντέλει ????
Ευχαριστω για την ομορφη συναντηση που ειχαμε σημερα ??Όταν έχεις νιάτα και τρέλα αυτά κάνεις, εξεταστικά εντέλει ????
TA ξενα χερια ειναι μαχαιριά στην καρδιαΑχ αχ αχ αυτό το χέρι....
Έτσι, έτσι...TA ξενα χερια ειναι μαχαιριά στην καρδια
ελα ρε φιλε παρτο τοτε το κοριτσι να τα κανεις ολα για την παρτη σουΈτσι, έτσι...
ελα ρε φιλε παρτο τοτε το κοριτσι να τα κανεις ολα για την παρτη σου
πας στο στρειβειν δια του αρραβωνος και δεν μου αρεσει αυτο καθολουΠρέπει να μετακομίσει Αθήνα!! Χλωμό το βλέπω....
Ας κατέβει όμως για μια ανακεφαλαίωση που θέλω αρχικά και βλέπουμε μετά!!
πας στο στρειβειν δια του αρραβωνος και δεν μου αρεσει αυτο καθολου
το ξερεις καλα βλεπω μεχρι και το θεωρημα ειχες προχειρο
ζωη τον ειδες καμαρωσε τονΚαλησπέρα μπουρδέλακια μου ????
Έχετε σκοπό να ξανακατεβετε στηνΑθήνα για......γιορτές;Και κάπως έτσι στο ταξίδι μου στη Λάρισα έλαβε τέλος ?? ευχαριστώ όλα τα παιδιά καλή συνέχεια να έχετε καλές γιορτές και σίγουρα θα τα πούμε πολύ σύντομα
Έχετε σκοπό να ξανακατεβετε στηνΑθήνα για.....
ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑΈχετε σκοπό να ξανακατεβετε στηνΑθήνα για......γιορτές;
καλησπερα χωρις φωτοΚαλησπέρα μπουρδέλακια
μου
ωραιο ασμα τι μου θυμισες τα χρονια μου στην σαλλονικαΟδηγώ και σε σκέφτομαι και είναι αυτό επικίνδυνο ? οπότε φώτο προσεχώς ?
Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανάρθω στην Αθήνα αλλά μη με ρωτάτε το πότε...?Αθηνα να σε περιμενουμε γυναικαρα?