Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Φάγαμε πίκρα με το καβλομωρο περιμέναμε τόσο να έρθει Αθήνα κ δε μπορέσαμε για ραντεβού κρίμα..
να την παρεις αξιζει αρκει την αλλη φορα να μας το πει εγκαιρος να ξαναπρολαβουμεΦάγαμε πίκρα με το καβλομωρο περιμέναμε τόσο να έρθει Αθήνα κ δε μπορέσαμε για ραντεβού κρίμα..
Επιτέλους.... Και μετά βεβαια παραπονιομαστε γιατί τα πιπίνια ζητάνε 150αρια.φιλε εσεις Αθήνα έψετε ωραία πιπίνια με 80 ευρω τι την θέλετε την γριά?
Ειλικρινά δε ξέρω τι κόλλημα έχουν φάει με τη σαπιοδοντα.απο σώμα είναι οκ αλλά η φάτσα δε λέει μια.φιλε εσεις Αθήνα έψετε ωραία πιπίνια με 80 ευρω τι την θέλετε την γριά?
φυσικά φάγαμε όλοι άκυρο..δλδ δε μπορούσες να κάτσεις 1 2 μέρες παραπάνω να φτιαχτουμε?τώρα Αθήνα ποτε θα έρθεις απ' του χρόνου?Καλημέρα ομορφάντρες μου ? είμαι Θεσσαλονίκη σήμερα έως Παρασκευή (αν δεν θα υπάρξει τίποτα απρόοπτο ) τελευταία δεν μου φτάνουνε 24 ώρες δεν ξέρω τι γίνεται... Τα αγόρια από την Αθήνα συγνώμη σε όσους δεν πρόλαβα να απαντήσω
μπορεις να ασχοληθεις με τα τραβελια που σε βλεπω και εχεις υφεσηφιλε εσεις Αθήνα έψετε ωραία πιπίνια με 80 ευρω τι την θέλετε την γριά?
Έχεις μείνει πίσω... μασέλα φοράω, ξέρεις τι ωραίες πίπες γίνονται χωρίς μασέλα....????Ειλικρινά δε ξέρω τι κόλλημα έχουν φάει με τη σαπιοδοντα.απο σώμα είναι οκ αλλά η φάτσα δε λέει μια.
Γλιτώνεις και τον κίνδυνο να σε δαγκώσει.. δίκιο έχει η Ζωή..Έχεις μείνει πίσω... μασέλα φοράω, ξέρεις τι ωραίες πίπες γίνονται χωρίς μασέλα....????
Ε ναι για αυτό και δεν κάνει κανένας παράπονο σε μένα ότι βάζω δόντια ??? αφού είναι σαν μετρό Θεσσαλονίκης απλά δεν υπάρχουν ????Γλιτώνεις και τον κίνδυνο να σε δαγκώσει.. δίκιο έχει η Ζωή..
Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι, εκτός το ότι δεν έχω δόντια , φοράω περούκα, είμαι και εγχειρισμένη, πάει το πουλάκι μου πέταξε ??
Αθήνα πότε θα ξανάρθεις????Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι, εκτός το ότι δεν έχω δόντια , φοράω περούκα, είμαι και εγχειρισμένη, πάει το πουλάκι μου πέταξε ???
εγραψε οτι ηρθε για 2 μερεςΑν ηρθε για αλλο λογο φιλε γιατι να γραψει εδω οτι ειναι αθηνα διαθεσιμη?
Δεν ξέρω αλλά την επόμενη φορά που θα έρθω θα είμαι σίγουρα για μία εβδομάδα.Αθήνα πότε θα ξανάρθεις????
Δουλεύεις αυτές τις μέρες Θεσσαλονίκη;Δεν ξέρω αλλά την επόμενη φορά που θα έρθω θα είμαι σίγουρα για μία εβδομάδα.
ΝαιΔουλεύεις αυτές τις μέρες Θεσσαλονίκη;
ναι αλλα να μας ενημερωσεις εγκαιρα να καβατζωσουμε λαλακια απο τη συνταξη να τα ξεκωκαλισουμε μαζιΔεν ξέρω αλλά την επόμενη φορά που θα έρθω θα είμαι σίγουρα για μία εβδομάδα.