You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζωή... για τον πούτσο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 407
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
Σας εχει τυχει ποτε να συνιδιτοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?
ηρθε ο χαρος?
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 5.775
αν δε σου χει τυχει να ποναει η καρδια σου γιατι καταλαβαινεις οτι η ζωη σου ειναι χαλια δεν μπορεις να νιωσεις φιλε
δωσε αναλυση.
every day.....Σας εχει τυχει ποτε να συνιδιτοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια
τάκη εσύ σαι ρε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναιΣας εχει τυχει ποτε να συνιδιτοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?
ολα ειναι στα χερια σου ;)να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια
Καμιά ζωή δεν είναι πέταμα, ακόμα και το ότι απελπίζεσαι για την ποιότητά της, σημαίνει ότι είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ολα ειναι στα χερια σου ;)
αν δεν εβγαινες αποσυρση και στα δικά σου θατανε
η δικια μου ζωη ειναι στα χερια μου ;)αν δεν εβγαινες αποσυρση και στα δικά σου θατανε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η δικια μου ζωη ειναι στα χερια μου ;)
και το πουλί μου στα δικά μου
δε σε γαμάω στοπα?
η Νταρια εχει σταματησει πια.... ;)privet dragostenaya moya.... ;)
φιλαρακι, τραβα μια βολτα στη Νταρια και νασαι σιγουρος οτι οταν φευγεις θα τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα...
η Νταρια εχει σταματησει πια.... ;)
τι ?? σταματησε?? αντιο ζωη
τωρα εδω και πανω απο ενα μηνα δεν δουλευω και δεν σκεφτομαι να ξαναξεκινησω ;) φτανει πιατι ?? σταματησε?? αντιο ζωη
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αν δεν ηταν η δικια μου η ζωη θα ελεγα πηδα απο το παραθυρο μηπως και ξαναρχισεις απ την αρχη. τωρα το σκεφτομαι ακομα.
τι λες ρε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα εκανες....ξεκουρασου....και απολαυσε οσα εβγαλες....τωρα εδω και πανω απο ενα μηνα δεν δουλευω και δεν σκεφτομαι να ξαναξεκινησω ;) φτανει πια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K