gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι μωρε, νταξ. Εξαλλου εχω και δουλειες.Αλεξ
αστο καλυτερα
κοπελα δεν ειναι,αλλα ουτε και αντρας.Κοπέλα ειναι λεει.
κοπελα δεν ειναι,αλλα ουτε και αντρας.
Δυο σε ενα ???κοπελα δεν ειναι,αλλα ουτε και αντρας.
τι να σου πω οτι εισαι φλομπα;στο λενε οι φιλοι σου να στο λεω και εγω;δεν εχεις βαρεθει;δεν μου τα είπες από κοντά όμως... ;)
*πάτα το report λέμε...φλωράκο.
Φίλε , λες ο yorgos να έχει κονέ για τη γκόμενα του avatar σου ;δεν μου τα είπες από κοντά όμως... ;)
*πάτα το report λέμε...φλωράκο.
μανταμ με το νυφικο τι ακριβως ζορι τραβατε με τη βελβω?θα ελεγα οτι σπαμαρετε αλλα ειστε στο σωστο θρεντ.ναι εδω ειναι που λεμε οτι αγαπαμε τα ζωα.άσε να γνωρίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας κ τη βελβούλα... ;)
Άσε μας ρε Ρούλα...μανταμ με το νυφικο τι ακριβως ζορι τραβατε με τη βελβω?θα ελεγα οτι σπαμαρετε αλλα ειστε στο σωστο θρεντ.ναι εδω ειναι που λεμε οτι αγαπαμε τα ζωα.
Φίλε , λες ο yorgos να έχει κονέ για τη γκόμενα του avatar σου ;
Άσε μας ρε Ρούλα...
Ε τότες μην τον κοροιδεύεις...άνετα...φιλικό του ζεύγος είναι...
οτι πειτε μανταμ...Άσε μας ρε Ρούλα...
Ε τότες μην τον κοροιδεύεις...
Γάμα τα...Μη μου πεις οτι είναι η χρησιμοποιημένη...;;;;;
οτι πειτε μανταμ...
Άσε μας ρε Ρούλα...
Να είστε πιο προσεκτικός , γιατί άμα λάχει έχει και πολλά λεφτά κι άμα λάχει δανείζει κι άμα λάχει του τα τρώνε κι άμα λάχει μετά κλαίει με την ίδια υπογραφή δυο χρόνια...Δεν τον κοροδεύω..απλά εκφράζω τις απορίες - σκέψεις μου.
ποια ειναι η χρησιμοποιημενη ρε τριμαλακα?γιατι ρε πουστη δε σας καθομαι να κανω και ψυχικο η γυναικα?για λεγε να γελασω κι εγω.με ποια με μπευρδευται παλι?Μη μου πεις οτι είναι η χρησιμοποιημένη...;;;;;
εχεις πεσει εξω δυο ωκεανους
χχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
Με πουστρακια δεν ασχολουμαι λουγκρακο,πες και αλλα,με κανεις και γελαω.
Να είστε πιο προσεκτικός , γιατί άμα λάχει έχει και πολλά λεφτά κι άμα λάχει δανείζει κι άμα λάχει του τα τρώνε κι άμα λάχει μετά κλαίει με την ίδια υπογραφή δυο χρόνια...