Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συγνωμη, και τι σας νοιαζει μερικους αν η βελβυ χωρισε τον δικο της επειδη ειχε αλλεργια στις γατες? Και την βριζετε κιολας.
Αδυνατώ να σας παρακολουθησω.
Συγνωμη, και τι σας νοιαζει μερικους αν η βελβυ χωρισε τον δικο της επειδη ειχε αλλεργια στις γατες? Και την βριζετε κιολας.
Όντως. Αδυνατείς.Συγνωμη, και τι σας νοιαζει μερικους αν η βελβυ χωρισε τον δικο της επειδη ειχε αλλεργια στις γατες? Και την βριζετε κιολας.
και οταν κοιμασαι με τον συντροφο ειστε ολοι μαζι στο κρεβατι;
A κι εσύ διαλέγεις ανθρώπους με κριτήριο τις αλεργίες τους στα ζά ;
Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν είσαι τόσο ζαβός. ;)
γιατι γκαμπουλη?δε μ'αγαπας πια?
δεν εχω f40την γάμησα, την αγάπησα, την μίσησα...τώρα βαριέμαι... ;)
*και δεν είμαι φίλος αλλά φίλη...δεν βλέπεις το διαχωριστικό..;
**παίξε με την F40...και μην μου χώνεσαι.. ;)
Στα 13 μηνυματα που εχεις ποσταρει μου το ειπες?έτσι δε γαμάς, στο έχω ξαναπεί.
Καλα καλά , κορόιδευε...έχουμε τον ίδιο φωτογράφο, αυτός ξέρει την καριόλα...εγώ τον άνδρα της...
http://[URL unfurl="true"]www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-1001-0420-0341_Little_Boy_Playing_with_His_Toy_Cars_clipart_image.jpg[/img[/URL]]δεν εχω f40
μα για ποιον με περασες για τον μακλειν;;
μια μερσεντεσουλα κυκλοφορω ;)
Και σένα τι σε πειράζει (αν) με πειράζει ;Και εσενα τι σε πειραζει (αν ) ετσι συμβαινει;
Οντως δεν καταλαβαινω....Επιλογη της Βελβως ειναι να κανει οτι γουσταρει με την ζωη της,οι
κρισεις των υπολοιπων δεν χρειαζονται,δειχνουν μαλακυνση εγκεφαλου....
Και σένα τι σε πειράζει (αν) με πειράζει ;
δεν εχω f40
μα για ποιον με περασες για τον μακλειν;;
μια μερσεντεσουλα κυκλοφορω ;)
Εσένα ρώτα...και σενα τι σε πειραζει που πειραζει εμενα;;;
σιγα ρε παπαρι,την ηξερες καποιους μηνες,και κατι εγινε..την εμαθες..άσε να γνωρίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας κ τη βελβούλα... ;)
Καλα καλά , κορόιδευε...
Δε θα γυρίσει από το Μονακό ο ΆΡΧΟΝΤΑΣ ;;;;;;;
Κλάψεεε...περιμένω να γυρίσει να με πάει καμιά βόλτα...αλλά πλέον δεν με παίζει... :'( :'(
άσε να γνωρίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας κ τη βελβούλα... ;)
Κοπέλα ειναι λεει.ο καθεις με το ζορι του τυπε μου