Επισκέπτης
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
Φίλε ποια είναι αυτή στο avatar σου ;
μια γνωστή του www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=2176]Yorgos[/url].
Φίλε ποια είναι αυτή στο avatar σου ;
Δυστυχία είναι που κάποτε σε συμπαθούσα.
Παραλίγο. Τα έχεις μπερδέψει.Δυστυχία είναι που κάποτε σε συμπαθούσα.
Φίλε ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι , γιατί όταν θα επιστρέψει από το Μονακό θα έχει και φωτογραφίες μαζί του και θα κάνεις μετά μόκο.μια γνωστή του Yorgos.
Παραλίγο. Τα έχεις μπερδέψει.
Πάραυτα εδώ μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Μη φεύγεις απ την ταμπακιέρα.
Δυστυχία είναι να κάνεις μονίμως λάθος κινήσεις προσπαθώντας να συμπαθήσεις στα2728 σου τον εαυτό σου.
τι μαλακιες λες ρε φιλεΔυστυχία είναι να κάνεις μονίμως λάθος κινήσεις προσπαθώντας να συμπαθήσεις στα 27 σου τον εαυτό σου.
A κι εσύ διαλέγεις ανθρώπους με κριτήριο τις αλεργίες τους στα ζά ;Ρε καίλα που εχουν ορισμενοι για την φιλοζωια καποιων εδω μεσα...
Φίλε ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι , γιατί όταν θα επιστρέψει από το Μονακό θα έχει και φωτογραφίες μαζί του και θα κάνεις μετά μόκο.
Ρε καίλα που εχουν ορισμενοι για την φιλοζωια καποιων εδω μεσα...
τα ιδια λες σε ολες εσυ?ακαθαρματι μαλακιες λες ρε φιλε![]()
η βελβη ειναι θεα
Εσύ μέτρα μέρες για το ban σου.τα ιδια λες σε ολες εσυ?ακαθαρμα![]()
γιατι γκαμπουλη?δε μ'αγαπας πια?Ρε καίλα που εχουν ορισμενοι για την φιλοζωια καποιων εδω μεσα...
Δεν αφηνω εγω να φαει μπαν,εσυ θα φας αν συνεχισεις ετσι.Εσύ μέτρα μέρες για το ban σου.
Οχι, τωρα εχουμε!Ήρθε και το ζαβό. Απαρτία έχουμε πάλι.
τι μαλακιες λες ρε φιλε![]()
η βελβη ειναι θεα
Δεν θα στο κάνω εγώ μαρή.@ffotiou:μη μας τα λες αποτομα ρε 'συ.λερωσα το βρακακι μου.
Καλά , ξεκουράσου εσύ.Δεν αφηνω εγω να φαει μπαν,εσυ θα φας αν συνεχισεις ετσι.
και οταν κοιμασαι με τον συντροφο ειστε ολοι μαζι στο κρεβατι;Ρε γίδι, από την αρχή θα το ξέραμε ότι είναι αλλεργικός. Οπότε θα το έκοβα. Λες με 2 ραντεβού να γίνει ο άνθρωπός μου?
Κι εκτός αυτού, σχέση είναι μόνο το πήδημα? Είναι ένα σωρό άλλα. Όσα κάνεις με κάποιον, όσα μοιράζεσαι. ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Δεν είπα ποτέ ότι μου φταίει κάποιος άντρας. Αν θέλεις να υπερβάλεις για να τονιστεί το υποθετικό σου δίκιο, ε τράβα γαμήσου.