Νέα

Ζώα και άνθρωπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε σεις δε θέλω να ψάξω τώρα κάτι φίλες φιλόζωες που έχω....
...που θέλουν να κρεμάσουν τα παιδιά που φωνάζουν στην παραλία που πάνε με το σκύλο τους ο οποιος δεν ενοχλεί κανέναν....
...που εύχονται να πεθάνει ο οδηγός που χτύπησε το γατι στο δρόμο (λες και βγαίνει κάνεις έξω και βάζει σκύλους στο σημάδι να τους πατήσει....
...που η άλλη χώρισε, γιατί ο άνθρωπος ήταν αλλεργικός στις τρίχες, και είχε 4 γατες μεσα στο σπίτι...και μετά παραπονιέται που δε βρίσκει άντρα...

μη σας πω κι άλλα...
Υπάρχουν εντελώς άρρωστα άτομα σε αυτή την κατηγορία....που και καλά τους περισσεύει η αγάπη  :2funny:

E ωραία θέλεις ν'αρχίσω κι εγώ τα παραδείγματα? Ξέρεις 5-10-50 περιπτώσεις και μου έβγαλες κι επίσημο πόρισμα ρε συ.

Κι εγώ θα χώριζα πάντως αν είχε αλλεργία στη γάτα μου. Σιγά μην άφηνα το ζωντανό εκτός καλέ. Κι εκτός αυτού έχω μονίμως τρίχες γάτας πάνω μου, πώς θα την πάλευε ο άλλος? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
...που θέλουν να κρεμάσουν τα παιδιά που φωνάζουν στην παραλία που πάνε με το σκύλο τους ο οποιος δεν ενοχλεί κανέναν....
...που εύχονται να πεθάνει ο οδηγός που χτύπησε το γατι στο δρόμο (λες και βγαίνει κάνεις έξω και βάζει σκύλους στο σημάδι να τους πατήσει....
...που η άλλη χώρισε, γιατί ο άνθρωπος ήταν αλλεργικός στις τρίχες, και είχε 4 γατες μεσα στο σπίτι...και μετά παραπονιέται που δε βρίσκει άντρα...

μη σας πω κι άλλα...
Υπάρχουν εντελώς άρρωστα άτομα σε αυτή την κατηγορία....που και καλά τους περισσεύει η αγάπη  :2funny:
Αυτα που λες ειναι ακραια,και συμβαινουν πολυ σπανια.Κανεις δεν ευχεται να πεθανει καποιος επειδη πατησε ενα γατι κατα λαθος.συμβαινουν αυτα.
Πριν δεν ηξερε ο αλλος οτι ηταν αλεργικος;ξαφνικα βρεθηκε με γατες στο σπιτι;
Και επισης,δεν χρειαζεσαι να εισαι φιλοζωος μονο,οταν σε ενοχλουν καποια παιδια που δεν σεβονται κανεναν.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
E ωραία θέλεις ν'αρχίσω κι εγώ τα παραδείγματα? Ξέρεις 5-10-50 περιπτώσεις και μου έβγαλες κι επίσημο πόρισμα ρε συ.

Κι εγώ θα χώριζα πάντως αν είχε αλλεργία στη γάτα μου. Σιγά μην άφηνα το ζωντανό εκτός καλέ. Κι εκτός αυτού έχω μονίμως τρίχες γάτας πάνω μου, πώς θα την πάλευε ο άλλος? :2funny:

Ρε συ τις παρακολουθω κι αυτες και τις φίλες τους τι κακία βγάζουν  :uglystupid:

Εσύ θες ενα περασμα με το πιεστικό και θα γίνεις τζάμι  :2funny:

Συνημμένα

• gourouni.jpg
    gourouni.jpg
    133,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αυτα που λες ειναι ακραια,και συμβαινουν πολυ σπανια.Κανεις δεν ευχεται να πεθανει καποιος επειδη πατησε ενα γατι κατα λαθος.συμβαινουν αυτα.
Πριν δεν ηξερε ο αλλος οτι ηταν αλεργικος;ξαφνικα βρεθηκε με γατες στο σπιτι;
Και επισης,δεν χρειαζεσαι να εισαι φιλοζωος μονο,οταν σε ενοχλουν καποια παιδια που δεν σεβονται κανεναν.

Eίναι υπερβολικός απλά για να μας δείξει ότι έχει δίκιο.
-Έχω σιχτιρίσει τόσα κωλόπαιδα που φωνάζουν όσο και σκυλιά που δεν το βουλώνουν.
-Τα γατιά συνήθως είναι χωμένα στη μηχανή και εν κινησει πέφτουν, έχουν ήδη καεί και δεν φταίνε σε κάτι οι οδηγοί. Η μαλακία είναι να χτυπήσεις ζώο και να το αφήσεις αβοήθητο σε δρόμο που μπορείς να σταματήσεις.
-Κι έχεις δίκιο, από την αρχή ξέρεις αν ο άλλος είναι αλλεργικός. Οπότε το κόβεις.
Κι εμένα αν μου κλέψουν κάτι, στα νεύρα μου μπορεί να ευχηθώ να πεθάνει ο κλέφτης, αλοίμονο αν δεν καταλαβαίνει ότι δεν το εννοώ.

Ρε συ τις παρακολουθω κι αυτες και τις φίλες τους τι κακία βγάζουν  :uglystupid:

Εσύ θες ενα περασμα με το πιεστικό και θα γίνεις τζάμι  :2funny:

Μην είσαι απόλυτος, αυτό σου λέω.

Μπααα, οι γαμώτριχες δεν φεύγουν με τίποτα. :cussing:

Επισκέπτης
Για πες μας ρε φιλε εσυ που απ'οτι φαινεσαι να πρεσβευεις πως αγαπας τους ανθρωπους, ποιους ανθρωπους αγαπας?
Την μανα σου, τον πατερα σου, τα παιδια σου,τα αδελφια(ξαδελφια) σου,την γυναικα σου, ολους τους Ελληνες γενικα, τους μεταναστες, τους Τουρκους,τους μαυρους, τους κιτρινους, τους Ινδους, τους ερυθροδερμους, τον Bush, τους ομοφυλοφυλους, τους ζωοφιλους, τους Εβραιους, τους μπατσους, τους χρυσαυγητες, τα αλβανακια, τα γυφτακια, τους Τσετσενους, τους δεξιους, τους αριστερους, τα λαμογια, τους παπαδες, τους βουδιστες, τους γαυρους,τους βαζελους, τους Αεκτζηδες, τους Σκανδιναβους?
Ολους αυτους τους αγαπας? Η τελοσπαντων αν καποιους απο αυτους η εστω καποιους αλλους τους αγαπας περισσοτερο απο τα ζωα, τι εχεις κανει εμπρακτως στην ζωη σου για να  το αποδειξεις ουτως ωστε να δικαιουσαι να μεμφεσαι αυτους που τους περισσευει η αγαπη για τα ζωα?
Εγω τουλαχιστον παντως δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να αγαπαει τα ζωα, με την πραγματικη εννοια οχι την κτητικη αλλα αυτη της προσφορας και της θυσιας, που να μην αγαπα τον ανθρωπο.

Αγαπαω ολους αυτους που γραφεις και επισης. Τους Ολυμπιακους, τους Αριανους, τους Ματζουριανους, τον Ομπαμα, τους Μωαμεθανους, τους εφοριακους, τους ΚΚΕδες, τους χουντικους, τις Ρωσιδες, τις Πολωνεζες, τις Μολδαβες, τις Σκανδιναβες, τις παπαδιες, τους παπαδες (που βγαζει το φυτο κανναβη οταν ειναι σε ανθoφορια), τους περιπτεραδες, τους Νεφελιμ και τους Ελοχιμ, τους Κιμμεριους και τους Σουμεριους. Κι εσενα σε αγαπω πολυ.  :-* :-*
Δεν μεμφομαι κανεναν, εχω 2 σκυλια και 3 γατες, πολλες κοτες, κουνελια και 6 κατσικια. Επισης μου αρεσει η μπυρα, το κρασι και το τσιπουρο, αλλα προτειμω να τα πινω παρεα με ανθρωπους, απ΄οτι με τα ζωα μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

μη σας πω κι άλλα...
Υπάρχουν εντελώς άρρωστα άτομα σε αυτή την κατηγορία....που και καλά τους περισσεύει η αγάπη  :2funny:

Το νέο εδώ είναι ότι έχεις και φίλες.

Εκτός από τις προβατίνες βέβαια.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
[..] αλλα προτειμω να τα πινω παρεα με ανθρωπους, απ΄οτι με τα ζωα μου.

Nαι έχεις δίκιο. Θα σταματήσω να πηγαίνω εξάρχεια για ποτό με τη γάτα μου. Μπορεί να δώσω λάθος εντύπωση.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.774
Πόντοι
5.595
'Ποσο' μυαλο εχεις....??? ΠΟΣΟ??? :idiot: :idiot: :idiot:
Θα προτιμαγες δηλαδι την γατα.. απο τον ανθρωπο σου...?!??!? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΑΝΩΜΑΛΕΣ!!!!
Για αυτο ειστε ολες μονες.....
και κατα τα αλα σας φταινε οι αντρες!!!! :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο τυπος θα βλεπει ταυρο και θα χεζεται,στην κυριολεξια ομως. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα προτιμαγες δηλαδι την γατα.. απο τον ανθρωπο σου...?!??!? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΑΝΩΜΑΛΕΣ!!!!

Aστηνε ρε. Αυτη δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα Ελληνιδας. Αυτη ειναι περιπτωσαρα λεμε. Ακου παει για καφε με τη γατα στα Εξαρχεια :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΑΝΩΜΑΛΕΣ!!!!

Ρε γίδι, από την αρχή θα το ξέραμε ότι είναι αλλεργικός. Οπότε θα το έκοβα. Λες με 2 ραντεβού να γίνει ο άνθρωπός μου? :uglystupid:
Κι εκτός αυτού, σχέση είναι μόνο το πήδημα? Είναι ένα σωρό άλλα. Όσα κάνεις με κάποιον, όσα μοιράζεσαι. ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Δεν είπα ποτέ ότι μου φταίει κάποιος άντρας. Αν θέλεις να υπερβάλεις για να τονιστεί το υποθετικό σου δίκιο, ε τράβα γαμήσου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Aστηνε ρε. Αυτη δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα Ελληνιδας. Αυτη ειναι περιπτωσαρα λεμε. Ακου παει για καφε με τη γατα στα Εξαρχεια :2funny: :2funny: :2funny:
Ειρωνικο ηταν ρε τυπε,γαυρος εισαι;

Επισκέπτης
Δεν είπα ποτέ ότι μου φταίει κάποιος άντρας.
Ε αυτό έλειπε. Ο εαυτός σου σου φταίει.

Μόλις πριν έγραψες ξεκάθαρα (πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται) ότι θα προτιμούσες ένα γάτο από έναν άνθρωπο.

Και ένα laptop θα συμπληρώσω.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom