Νέα

Ζώα και άνθρωπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πόσο μεγάλη τρεντομαλακία να έχεις φίδι για πετ. Πάρε καμιά δεντρογαλιά ρε γίδι να έχεις να παίζεις. :uglystupid:

Εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο. Μου ειναι αδιανοητο να αγοραζει κανεις ζωα απο pet shop. Και τα 3 μου σκυλια τα μαζεψα απο τον δρομο οπου τα ειχα βρει παρατημενα σε κακο χαλι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο. Μου ειναι αδιανοητο να αγοραζει κανεις ζωα απο pet shop. Και τα 3 μου σκυλια τα μαζεψα απο τον δρομο οπου τα ειχα βρει παρατημενα σε κακο χαλι.

ωωω καρδούλες πολλές!! that's the spirit!

Επισκέπτης
Καλη η αγαπη για τα ζωα, αλλα να μην υποκαθιστα την αγαπη για τους ανθρωπους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Είπα κι εγώ, δε θα πεταχτεί κάποιος να πει τη γνωστή μαλακία.
Τι σε νοιάζει πού δείχνει την αγάπη του ο άλλος? Επειδή αγαπά τα ζώα δε σημαίνει ότι κάνει κακό σε ανθρώπους.
Μπορεί να αγαπάει εξίσου.
ΚΟΙΤΑ τον τίτλο του γαμωθρεντ που γράφεις ρε Παραλίμνιε.

Εντιτ: αχαχαχα τον είδα κι εγώ τον τίτλο και λέμε και για τα δύο αχαχαχαχα
Μούντζα σε μένα. :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
:grin:

Συνημμένα

• akrivi gata.jpg
    akrivi gata.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 86

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μερικοι ναι  :zfuck:
Εγω όχι  :grin:

Πίπα δε δίνεις? Το νορμάλ είναι?
Τέσπα, το νόημα είναι, ότι ακόμα και φρικιό να είναι κάποιος που αγαπάει τρελά τα ζώα, δεν ενοχλεί κανέναν. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν αγαπούν κανέναν. Και? Ο καθένας εφόσον δεν κάνει κακό σε κάποιον, όπου γουστάρει δίνει την αγάπη του. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νταβατζιλίκι.

Επισκέπτης

Για πες μας ρε φιλε εσυ που απ'οτι φαινεσαι να πρεσβευεις πως αγαπας τους ανθρωπους, ποιους ανθρωπους αγαπας?
Την μανα σου, τον πατερα σου, τα παιδια σου,τα αδελφια(ξαδελφια) σου,την γυναικα σου, ολους τους Ελληνες γενικα, τους μεταναστες, τους Τουρκους,τους μαυρους, τους κιτρινους, τους Ινδους, τους ερυθροδερμους, τον Bush, τους ομοφυλοφυλους, τους ζωοφιλους, τους Εβραιους, τους μπατσους, τους χρυσαυγητες, τα αλβανακια, τα γυφτακια, τους Τσετσενους, τους δεξιους, τους αριστερους, τα λαμογια, τους παπαδες, τους βουδιστες, τους γαυρους,τους βαζελους, τους Αεκτζηδες, τους Σκανδιναβους?
Ολους αυτους τους αγαπας? Η τελοσπαντων αν καποιους απο αυτους η εστω καποιους αλλους τους αγαπας περισσοτερο απο τα ζωα, τι εχεις κανει εμπρακτως στην ζωη σου για να  το αποδειξεις ουτως ωστε να δικαιουσαι να μεμφεσαι αυτους που τους περισσευει η αγαπη για τα ζωα?
Εγω τουλαχιστον παντως δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να αγαπαει τα ζωα, με την πραγματικη εννοια οχι την κτητικη αλλα αυτη της προσφορας και της θυσιας, που να μην αγαπα τον ανθρωπο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πίπα δε δίνεις? Το νορμάλ είναι?
Τέσπα, το νόημα είναι, ότι ακόμα και φρικιό να είναι κάποιος που αγαπάει τρελά τα ζώα, δεν ενοχλεί κανέναν. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν αγαπούν κανέναν. Και? Ο καθένας εφόσον δεν κάνει κακό σε κάποιον, όπου γουστάρει δίνει την αγάπη του. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νταβατζιλίκι.
ο μπαστουνοβλαχος αγαπα ιδιαιτερα τους μεταναστες :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για πες μας ρε φιλε εσυ που απ'οτι φαινεσαι να πρεσβευεις πως αγαπας τους ανθρωπους, ποιους ανθρωπους αγαπας?
Την μανα σου, τον πατερα σου, τα παιδια σου,τα αδελφια(ξαδελφια) σου,την γυναικα σου, ολους τους Ελληνες γενικα, τους μεταναστες, τους Τουρκους,τους μαυρους, τους κιτρινους, τους Ινδους, τους ερυθροδερμους, τον Bush, τους ομοφυλοφυλους, τους ζωοφιλους, τους Εβραιους, τους μπατσους, τους χρυσαυγητες, τα αλβανακια, τα γυφτακια, τους Τσετσενους, τους δεξιους, τους αριστερους, τα λαμογια, τους παπαδες, τους βουδιστες, τους γαυρους,τους βαζελους, τους Αεκτζηδες, τους Σκανδιναβους?
Ολους αυτους τους αγαπας? Η τελοσπαντων αν καποιους απο αυτους η εστω καποιους αλλους τους αγαπας περισσοτερο απο τα ζωα, τι εχεις κανει εμπρακτως στην ζωη σου για να  το αποδειξεις ουτως ωστε να δικαιουσαι να μεμφεσαι αυτους που τους περισσευει η αγαπη για τα ζωα?
Εγω τουλαχιστον παντως δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να αγαπαει τα ζωα, με την πραγματικη εννοια οχι την κτητικη αλλα αυτη της προσφορας και της θυσιας, που να μην αγαπα τον ανθρωπο.

Καλώς ήρθες εσύ! Μη φύγεις!! :P

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ρε σεις δε θέλω να ψάξω τώρα κάτι φίλες φιλόζωες που έχω....
...που θέλουν να κρεμάσουν τα παιδιά που φωνάζουν στην παραλία που πάνε με το σκύλο τους ο οποιος δεν ενοχλεί κανέναν....
...που εύχονται να πεθάνει ο οδηγός που χτύπησε το γατι στο δρόμο (λες και βγαίνει κάνεις έξω και βάζει σκύλους στο σημάδι να τους πατήσει....
...που η άλλη χώρισε, γιατί ο άνθρωπος ήταν αλλεργικός στις τρίχες, και είχε 4 γατες μεσα στο σπίτι...και μετά παραπονιέται που δε βρίσκει άντρα...

μη σας πω κι άλλα...
Υπάρχουν εντελώς άρρωστα άτομα σε αυτή την κατηγορία....που και καλά τους περισσεύει η αγάπη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom