Νέα

Ζώα και άνθρωπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δεν με λες ρε μορφεα καμια ανεβασια θα κανεις κατα πανω να παιξουμε με τα παιχνιδια σου που λεγαμε...

Επισκέπτης
δεν με λες ρε μορφεα καμια ανεβασια θα κανεις κατα πανω να παιξουμε με τα παιχνιδια σου που λεγαμε...

φοβάμαι να νοικιάσω...

:2funny:

*στα σοβαρά, με τα παιχνίδια μου τώρα που μεγάλωσα (λίίίίγο)...ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ... ;)

Επισκέπτης
Ο άλλος ο βλάκας πατάει συνέχεια την ανανέωση μήπως ξεφύγει τίποτα για να το σβήσει αμέσως.  :2funny: :2funny: :2funny:

Ταλαίπωρη ψυχούλα...  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λιγουρι ο Αλεξ??????

το χοντρυνες τωρα νομιζω

αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

τελευταία μου πρόταση κι αν θες σκέψου τη.

1.Δεν σου πάει το ιντερνετικό, αρχίδια, αλήτικο..σε προτιμώ φασιστάκι. (δεν είναι υποκοριστικό λόγω σμίκρυνσης απλά έχω αλεργία στο είδος)!

2.Είσαι όποιος είσαι, σε ξέρουν κάποιοι, δεν είναι απαραίτητο να φοράς μάσκα κ να κοπιάρεις τα κακώς κείμενα. (λέω για το "τύπε μου", λέω για το "αχαχαχαχαχαχαχα"...κ πολλά που δεν γράφτηκαν σ'αυτό το θρεντ)!

3.Έχεις κριτική ικανότητα, το παιχνίδι με τις λέξεις όχι. Πρόσεχε πως ξεκινάς & πως τελειώνεις μια συνομιλία, είτε αυτή οδηγείται σε αντιπαράθεση - είτε σε καβλάντα.

...στα γράφω παρόλο που δεν είσαι στα χνώτα μου...απλά σε γουστάρω για τα μηχανικά/μηχανολογικά/μηχανάκια.

;)

Επισκέπτης
Παιδακια μου μην ξεχνατε, τα αυγα να τα τρωτε παντα ΜΕΛΑΤΑ  ;) ;) ;) ;)
Μεχρι να "πηξουν" ζησε μαη μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom