Επισκέπτης
Να τσιμπησω σε τι?
Ενω εσυ που γαμας ακαταπαυστα τι καταλαβαινεις?
Προς αποφυγην παρεξηγησεων εννοουσα "τι καταλαβαινεις που γαμας αυτο το θρεντ σπαμαροντας ακαταπαυστα"
Να τσιμπησω σε τι?
Ενω εσυ που γαμας ακαταπαυστα τι καταλαβαινεις?
α...ρε αγαπουλη....Προς αποφυγην παρεξηγησεων εννοουσα "τι καταλαβαινεις που γαμας αυτο το θρεντ σπαμαροντας ακαταπαυστα"
α...ρε αγαπουλη....
μεχρι και το γατι ξεσκατωνεις για παρτυ της
μπα..οταν κανει εμφανιση ο πριγκιπας η βελβη κλανει πατατες....Περιμενω να γυρισει η velvy απο το μπανιο της να και επαναφερει επιτελους την ταξη στο θρεντ. Αφου απ'οτι φαινεται οι μοντ δεν ασχολουνται με το θεμα του σπαμ, ειναι η μονη που ισως να τα καταφερει τελικα.
Τυπε δεν πας να πιεις το μιλκο σου μη φας ξυλο απο την μαμα σου;μπα..οταν κανει εμφανιση ο πριγκιπας η βελβη κλανει πατατες....
ασε τα χαζα και προσεχε...Τυπε δεν πας να πιεις το μιλκο σου μη φας ξυλο απο την μαμα σου;
Ειναι και αυτος ανθρωπος της νυστας οπως εσυ;ασε τα χαζα και προσεχε...
πηγες και ανοιξες παρτιδες με τον μορφεα;
βλεμενος εισαι;
θες να σε βρουν σε κανα χαντακι
οπως αγαπαςΕιναι και αυτος ανθρωπος της νυστας οπως εσυ;
μπα..οταν κανει εμφανιση ο πριγκιπας η βελβη κλανει πατατες....
οχι ρε γαμουλη.μη μου χαλας τη φαντασιωση.ειναι δυνατον εσυ να το πιστευεις αυτο για το μορφεα? ;)ασε τα χαζα και προσεχε...
βλεμενος εισαι;
Αντε να παιξεις με τα πλευμομπιλ σου και ασε τις μαλακιες.και αντε να γλυφεις διπλα μπας και κερδισεις κανα φρι να γαμησεις γιατι εχεις καιρο.οπως αγαπας
εγω σε προειδοποιησα
Τα σεβη μου και καλα ξεμπερδεματα, εγω την κανω με ελαφρα πηδηματακια !!!Όσο και να γλείψεις,τίποτα θα παραμείνεις. Αν η έλλειψη κατινιάς στο ανύπαρκτο μυαλό σου μεταφράζεται ως 'κλάνω πατάτες ' αποδεικνύεις περίτρανα την ανυπαρξία σου.
κοψε την εκλογικευση καιΌσο και να γλείψεις,τίποτα θα παραμείνεις. Αν η έλλειψη κατινιάς στο ανύπαρκτο μυαλό σου μεταφράζεται ως 'κλάνω πατάτες ' αποδεικνύεις περίτρανα την ανυπαρξία σου.
οχι ρε γαμουλη.μη μου χαλας τη φαντασιωση.ειναι δυνατον εσυ να το πιστευεις αυτο για το μορφεα? ;)
ασε τα χαζα και προσεχε...
βλεμενος εισαι;
που ξες μανα μου τι πιστευω εγω για αυτο το ατομο;
κοψε την εκλογικευση και
ασε τα ψυχαναλιτικα μωρο μου
δεν ειναι ωρα...
Ρε μαλακα ετσι κανεις καμακι;ρωτας τις γκομενες αν εχουν facebook?με αυτα θα ασχολουμαστε τωρα ματια μου...
δεν με λες εχεις facebook;
και ο πρωην μεσα σε αυτους;Δεν πας απλά να πεθάνεις μαζί με τους υπόλοιπους? Αηδία εδώ μέσα.