Νέα

Ζητούνται επειγόντως ιδέες για αποπλάνηση της κολλητής!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ακου τι κανεις:ΠΑΣ το 2μενο κανονικα που ΠΕΤΑΣ αδιαφορα το 'εχω κανονισει την δευτερα με την Χ για να μιλήσουμε..δεν ξέρω,δεν ξέρω τι θα γίνει'....
αυτη το σκ θα ενδώσει ΑΝ θελει γιατι θα ειναι 2 μερες πριν το ραντεβου με την αλλη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα πρεπει να πας με αλλαγεμενα μυαλα για να μην τηνθες κ αν σε θελει η κολλητη ΝΑ ΤΟ ΣΚ για να κανει παιχνιδι..

ε την τριτη θα πεις οτι τα ξαναβρηκατε.,.,

καλο πουτσο..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχει διαφορα να θες να εισαι "καλο παιδι" μαγκες, απο το να εισαι μουνοδουλος.

Η μαστιγα της εποχης δηλαδη.

Χιλιες φορες να ημουν γυναικα και να με φωναζανε πουτανα, ξεκωλο και καριολα, παρα ΤΩΡΑ εστω και ΕΝΑΣ να με πει μουνοδουλο και μουνοειλωτα μαγκες.

Για ενα γαμησι ουτε θα κλαψομουνιασω, ουτε θα κλαφτω, ουτε ψεμματα θα πω, ουτε τιποτα.

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει για τη ζωη του, Εαν οσοι απο εσας προτιμαται να κανετε θυσιες για ενα τετοιο μουνι ( δηλαδη για ενα γαμησι μονο ) τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας και σας αξιζουν οι γκομενες και οι δηθεν φιλες/φιλοι που εχετε. Να τα χαιρεστε μπαγασες :)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Αγαπητοί συμπολεμιστές θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας!!
Η (σεξο)κατάσταση έχει ως εξής:
Ειμαι καμια 10αρια χρόνια φίλος με μια εμφανίσημη κοπέλα της ηλικιας μου (30), η οποία διαθέτει όλα τα προσόντα ωστε να θέλει να την ξεσκίσει κάποιος!!Εδώ και καιρό κατά περίεργο λόγο, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να την ξεκωλιάσω και εγώ.Πάντα υπήρχε σχετική ερωτική διάθεση στη συμπεριφορά και από τους δυο (τυχαία χουφτώματα,σύντομες διακοπές μαζί χωρίς να γαμηθούμε όμως και πρόσφατα θεική επάληψη με λοτιόν της πλάτης καιτου κώλου της-χωρίς να αντιδράσει-στην παραλία από μενα).Ξέρω λοιπόν ότι γουστάρει.Τα προβλήματα τώρα:
1)Έχω σχέση 2,5 χρόνια με μια άριστη κοπέλα και δεν θα τη χωρίσω για τη φίλη μου!
2)Την κοπελιά μου την ξέρει αλλά βρίσκονται μαζί μόνο 3-4 φορές το χρόνο
3)Είναι παλιά μου φίλη και όλος μου ο κύκλος το ξέρει αυτό-άρα χρειάζεται εξαιρετική εχεμύθεια
4)Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ψήνεται για σχέση και όχι για πούτσο μόνο-30 γαρ!
5)Της έχω πει ψέμματα ότι έχω χωρίσει με την κοπελιά μου προκειμένου να ξεδιπλωθεί και να δεχτεί να πάμε ένα προσεχές ΣΚ εκτός Αθηνών (για να την φορμάρω) αλλά φοβάμαι μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μάθει την πραγματική κατάσταση-ότι δεν έχω χωρίσει!

Ξέρω ότι θα πείτε πως δεν μπορώ να τα έχω όλα και διακινδυνεύω πολλά αλλά βρε παιδιά θέλω να κάνω την μαλακία γιατί μου έχει γίνει κόλλημα.Το θέμα είναι ποιός είναι ο πιο καλός τρόπος με τους λιγότερους κινδυνους για την πραγματική μου σχέση!

ΥΓ.Εννοείται ότι δε θα θέλω συνέχεια μετά και θα πρέπει να καταλάβει ότι "ξαναγύρισα" στη δικιά μου

Αφου εχεις καλη σχεση μη κανεις κινηση. Κρατα καβατζα για οταν εισαι μονος σου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο... κατι τετοιους ανδρες ψαχνουμε ολες... 
φερσου ετσι (αν κ κατα τη γνωμη μου κ μονο που σκεφτεσαι με αυτο το τροπο λεει πολλα...) κ μετα οταν σε φτυσουν κ οι 2 (κ καλα θα σου κανουν κ εσενα κ οποιον σκεφτεται κ φερεται ετσι οι αντιστοιχες γκομενες/φιλεναδες) κ γινει ενας χαμος κ τα πηδηξεις ολα κ οχι με τη καλη εννοια.. μπες εδω μεσα να βρισεις τις γυναικες που δεν αξιζουν μια...

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλοι μου "μπουρδελιάριδες" επιτρέψτε μου δώσω κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις.
Καταρχήν σχεδόν όλες οι γνώμες έχουν τη λογική τους και είναι σεβαστή.Βασικα για μένα η φίλη μου αυτή είναι απλά ένα ΑΠOΘΥΜΕΝΟ από την άποψη ότι στα 10 αυτά χρόνια γνωριμίας, δεν μας έκατσε ποτέ η κατάσταση καθώς, όταν ήταν αυτή ελέυθερη δεν ήμουν εγώ και τούμπαλιν.Επιπλέον παραδέχομαι ότι είμαι σεξομανής και δυστυχώς μέχρι τώρα ποτέ πιστός στις εκάστοτε σχέσεις μου (γιαυτό και δε θέλω να εξεταστεί το θέμα από ηθικής απόψεως γιατι ούτως ή άλλως ξέρω ότι κάνω ΜΑΛΑΚΙΑ με αυτό που επιθυμω).Την κοπέλα μου δε θα τη χώριζα για τη φίλη μου καθότι είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς (σεξουαλικά δεν ξέρω-χεχε) και ιδανική για σύζυγος (αν την παντρευτω).Απλά σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να γίνουμε περιστασιακοί εχέμυθοι εραστές χωρίς να υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν όλα ΚΩΛΟΣ.
Από τη άλλη βέβαια συνεχώς με ρωτάει αν τα έχω ξαναβρεί με την κοπελιά μου και όταν βρισκόμαστε είναι ΠΟΛΥ διαχειτική και με κολάζει.Την περασμένη βδομάδα της είπα πριν βρεθούμε να φορέσει ότι πιο σεμνό είχε γιατί δεν ένιωθα καλά και αυτή έσκασε μύτη με ολόσωμη φόρμα καρακολλητή με τις βυζαρες σε κοινή θέα και τρελό σκίσιμο στα πλάγια :o :o .Τι συμπέρασμα βγαίνει λοιπόν?

ΥΓ.Για τον αγαπητό gourouNIKOS.Η κοπέλα μου δεν είναι μέσα από την Αθήνα οπότε δεν έχω ιδιαίτερο έλεγχο και όντως είχα προτείνει και παλιότερα στη φίλη μου να πάμε κάπου αλλά ευγενικά αρνήθηκε λέγοντας ότι αφού είμαι δεσμευμένος δεν είναι σωστό. :think:

Ειμαι ένας ΑΘΛΙΟΣ μουνόδουλος....γιατρέ θέλω βοήθεια (και όλες τις τρύπες τις)!!!! :huh:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ο,τι και να σου πουμε μαγκα μου εσυ θα κανεις του κεφαλιου σου (και μαλιστα του κατω)
Αρα κανε αυτο που λεει το ενστικτο σου.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον ιδια φαση ακριβως ξερεις τι συνεβηκε?
Σε μια απο τις πολυ λιγες φασεις που βρεθηκανε η φιλη με την γκομενα μου τις λεει η φιλη μου "καλα δεν του καθεσαι καθολου και ερχεται τοσο καυλωμενος!!!!!??????" katastrofa!!!!!! :headbang:
Προσεχε οι γυναικες ειναι ζηλιαρες και δεν θελουν να ερχονται δευτερες σου λεει"καλυτερη ειναι απο μενα αυτη?"

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Μέθοδος 1
ρίχ'της ενα βραδυ spanish fly στο ποτό κι ενω είστε μόνοι θα σε ρίξει αυτή στο κρεββάτι μετά απο κανα μισάωρο. την άλλη μέρα θα νιώθει κι ενοχές απο πάνω και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πει λεξη στην κοπέλα σου μη φαει και ξυλο απο πάνω. (τη μέθοδο αυτή δεν την πολυεγκρίνω)

Μέθοδος 2
Όπως είπε κι ο φίλος astrikos πιο πανω (περι ψεμάτων), αν μάθει κάτι η κοπέλα σου, ρίξε το φταίξιμο στην κολλητη σου και πες ότι σου την έπεφτε κι επειδη εσυ δεν ήθελες, η κολλητή σου, είπε ψέματα στην κοπέλα σου για να σας χωρίσει.

Μέθοδος 3
Βρες μια γκόμενα που μοιαζει με την κολλητή σου και πήδηξε εκείνη. Έτσι θα είσαι ΟΚ και με την κολλητή σου και με το κορίτσι σου γιατι δεν θα μαθει καμια τίποτα.

τώρα, αν ποτε χωρίσεις με το κορίτσι σου (που δεν σου το εύχομαι) πήδηξε και τη φίλη σου ελεύθερα. :)

Εγώ πάντως δεν θα έκανα ποτέ κατι τετοιο στο κορίτσι μου.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Θα τα γαμησεις ολα ετσι οπως πας.

Σε εχει τυφλωσει η καβλα μαλλον, και λογικα θα τα φας τα μουτρα σου.

Καλη τυχη ευχομαι, και ευχομαι να χωρισεις με την δικια σου.

+100000

nightwish1975 θα ήταν καλύτερα να παρατήσεις την κοπελίτσα να κοιτάξει να κάνει τη ζωή της.Εννοώ τη "δικιά σου".Όταν καταλάβει με ποιον έχει μπλέξει μπορεί να είναι αργά.Άντε παλικάρι μου να ξεχαρμανιάσεις και άσε την κοπέλα να συνεχίσει τη ζωή της.Με το μυαλό που έχεις δεν της αξίζεις.Έστω και αν δεν την ξέρω.Η ζωή δεν είναι λατινοαμερικάνικη σειρά...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Έχω, τουλάχιστον, εντυπωσιαστεί από το πόσοι ντόμπροι και ηθικοί άντρες ποστάρουν και συμβουλεύουν. Δεν εξετάζω το "κολλητή" ή μη. Ακόμα και στο κάτω ημισφαίριο να πηδήξεις, διατρέχεις κινδυνο να εκτεθείς και να το μάθει η γκόμενα σου. Αδυνατώ να καταλάβω (και να σεβαστώ) το "μην το κάνεις στην κοπέλα σου επειδή είναι σωστή". Κατά τ' άλλα μπορείς να την πηδάς και να σκέφτεσαι την κολλητή σου, την κολλητή της, τη γειτόνισα, την αδερφή της, μια γκόμενα στο μετρο, μια πωλήτρια, μια τραγουδίστρια και ατέλειωτος ο κατάλογος.
Αλλά μεγάλε μη μασάς. ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. Αυτό μετράει  :idiot:
Ιδανική περίπτωση να πηδήξεις και το σεξ να είναι κατώτερο του αναμενόμενου. Ξεκαθαρίζεις ότι δε σου αρέσει μέσα σου και κάνεις μια εξήγηση στην κολλητή σου. Μην περιμένεις να το πάρει κι όμορφα στην αρχή, εκτός αν είναι τόσο free.

Αυτά τα λέω εγώ, που κάποτε άφησα τέτοιες ευκαιρίες. Χωρίς να μείνει απωθημένο. Πλέον, δεν αφήνω και στ' αρχίδια μου. Όποιος παίζει, θα χάνει και καμια φορά. Αλλιώς παίξτον μόνος σου με κάποια απ' τον παραπάνω κατάλογο και το βιογραφικό σου θα γράφει και "ξηγημένος".

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μην κάνεις κίνηση και άστα όπως είναι!
καταρχάς αν είναι να κάτσει θα κάτσει!  μου έκατσε με κολλητή μετά απο 7 χρόνια φιλίας και ούτε διακοπές ούτε σ/κ. στο ντεκαντανς στα εξάρχεια ειχαμε πιει τον βόσπορο και βρεθήκαμε να ρίχνουμε γλωσόφυλλα ο ένας στον άλλον. πηδηχτήκαμε σε ένα γιαπί κάπου εκεί κοντά!
το πόσο άσχημα ένιωσα την επόμενη το θυμάμαι ακόμα
μετά απο 3 μέρες το κουβεντιάσαμε, το ξεχάσαμε και τώρα μετράμε 16 χρόνια φιλίας.
δεν θα γούσταρα να την χάσω απο την ζωή μου για μια βραδιά καύλας!

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
να προσεχετε στα γιαπια γιατι μπαζει απο γυρω γυρω. χαθηκε να την πας σε ενα ξενοδοχειο ρε τσιπη?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σωστός στην βράση κολάει το σίδερο.Ξέρεις πόσες ευκαιρίες είχα χάσει γιατί δεν γούσταρα να γαμήσω στο αμάξι????Τις λέω σε ξενοδοχείο και μόλις φτάνουμε μου λέει άστο άλλη φορά.Έχει γίνει 4-5 φορές.Η κάριες ούτε συννενοημένες να ήταν.ΟΥΣΤ

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
...αυτή έσκασε μύτη με ολόσωμη φόρμα καρακολλητή με τις βυζαρες σε κοινή θέα και τρελό σκίσιμο στα πλάγια...

Συγνώμη, αλλά είναι ντύσιμο τώρα αυτό για σοβαρό άτομο??
Την έβγαλες έξω με αυτό το look?

Θα πήγαινε για δουλειά μετά?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Συγνώμη, αλλά είναι ντύσιμο τώρα αυτό για σοβαρό άτομο??
Την έβγαλες έξω με αυτό το look?

Θα πήγαινε για δουλειά μετά?

Πιο είναι το μεμπτό της ιστορίας???Τα βυζιά σε κοινή θέα ή η ολόσωμη  κολλητή φόρμα  που διαγράφει?  :boobies:

Αν έχει το κορμί....να τα φοράει  :rockon:..Το πρόβλημα είναι όταν το μέγεθος απαγορεύει τέτοιου είδους ένδυση….και η επιμονή ,να δημιουργεί αισθητικό ατόπημα.. ;)

Εκτός και αν ο προορισμός τους ήταν....[youtube=425,350]WIWZYAMS2bQ[/youtube]    :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom