Νέα

Ζητούνται επειγόντως ιδέες για αποπλάνηση της κολλητής!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητοί συμπολεμιστές θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας!!
Η (σεξο)κατάσταση έχει ως εξής:
Ειμαι καμια 10αρια χρόνια φίλος με μια εμφανίσημη κοπέλα της ηλικιας μου (30), η οποία διαθέτει όλα τα προσόντα ωστε να θέλει να την ξεσκίσει κάποιος!!Εδώ και καιρό κατά περίεργο λόγο, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να την ξεκωλιάσω και εγώ.Πάντα υπήρχε σχετική ερωτική διάθεση στη συμπεριφορά και από τους δυο (τυχαία χουφτώματα,σύντομες διακοπές μαζί χωρίς να γαμηθούμε όμως και πρόσφατα θεική επάληψη με λοτιόν της πλάτης καιτου κώλου της-χωρίς να αντιδράσει-στην παραλία από μενα).Ξέρω λοιπόν ότι γουστάρει.Τα προβλήματα τώρα:
1)Έχω σχέση 2,5 χρόνια με μια άριστη κοπέλα και δεν θα τη χωρίσω για τη φίλη μου!
2)Την κοπελιά μου την ξέρει αλλά βρίσκονται μαζί μόνο 3-4 φορές το χρόνο
3)Είναι παλιά μου φίλη και όλος μου ο κύκλος το ξέρει αυτό-άρα χρειάζεται εξαιρετική εχεμύθεια
4)Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ψήνεται για σχέση και όχι για πούτσο μόνο-30 γαρ!
5)Της έχω πει ψέμματα ότι έχω χωρίσει με την κοπελιά μου προκειμένου να ξεδιπλωθεί και να δεχτεί να πάμε ένα προσεχές ΣΚ εκτός Αθηνών (για να την φορμάρω) αλλά φοβάμαι μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μάθει την πραγματική κατάσταση-ότι δεν έχω χωρίσει!

Ξέρω ότι θα πείτε πως δεν μπορώ να τα έχω όλα και διακινδυνεύω πολλά αλλά βρε παιδιά θέλω να κάνω την μαλακία γιατί μου έχει γίνει κόλλημα.Το θέμα είναι ποιός είναι ο πιο καλός τρόπος με τους λιγότερους κινδυνους για την πραγματική μου σχέση!

ΥΓ.Εννοείται ότι δε θα θέλω συνέχεια μετά και θα πρέπει να καταλάβει ότι "ξαναγύρισα" στη δικιά μου

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
γιατί δεν της "την λες" στα ίσια?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θα τα γαμησεις ολα ετσι οπως πας.

Σε εχει τυφλωσει η καβλα μαλλον, και λογικα θα τα φας τα μουτρα σου.

Καλη τυχη ευχομαι, και ευχομαι να χωρισεις με την δικια σου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα τα γαμησεις ολα ετσι οπως πας.

Σε εχει τυφλωσει η καβλα μαλλον, και λογικα θα τα φας τα μουτρα σου.

Καλη τυχη ευχομαι, και ευχομαι να χωρισεις με την δικια σου.
Aυτό που λες είναι κακία μεγάλε.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Tην έχεις 10 χρόνια φίλη για να τη πηδήξεις ένα Σ/Κ και να εξαφανιστείς???Αυτή εάν μετά μάθει ότι τα έχεις ακόμα με τη κοπέλα σου,μπορεί να της το πεί και θα χάσεις και τη φίλη σου και τη κοπέλα σου...Ωραία πράγματα...Γιατί δεν της το λες ότι έχεις ακόμα σχέση και ρώτα τη στα ίσα αν θέλει να βλεπόσαστε στο κρυφό...Αν δεν δεχτεί,τουλάχιστον θα της έχεις φερθεί έντιμα...Αν δεχτεί,θα τη πηδάς πολλά Σ/Κ και όχι μόνο μια φορά...
Σε κάθε περίπτωση πάντως χαμένη θα είναι η κοπέλα σου που σ' εμπιστεύεται...

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα anal..
θα γίνετε κώλος (όχι με την καλή έννοια!), και με την 'κολλητή' που θα καταλάβει για τη σχέση και θα σε θέλει για τον εαυτό της, και με τη σχέση που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ακόμα κι αν δε χωρίσετε άμεσα, και με τον εαυτό σου που θα μουτζώνεσαι...

πάρτε το το παλικάρι μαζί σας σε μια από τις περιώνυμες τσάρκες σας, μπας και ξελαμπικάρει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Aυτό που λες είναι κακία μεγάλε.

Ο τυπος αν την γαμησει θα κοκορευεται μετα οτι γαμησε την επι δεκα χρονια φιλη του...

Και μετα θα ειναι αυτη η πουτανα ;)

Οχι τιποτα αλλο, για να μπαινουν μερικα πραγματα ( και μερικοι ) στη θεση τους.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια μας τα λες ολα. Ομως εχω καποιες αποριες που αν μου τις λυσεις μπορει να βρεις μονος σου την απαντηση.
1. Λες οτι εισαι με την κοπελα σου 2.5 χρονια και 10 με την φιλη σου... Η κοπελα σου ξερει για την κολητη σου φανταζομα,ι αλλα οπως γραφεις βλεπονται μονο 3-4 φορες το χρονο. Γιατι αυτο? Με τη φιλη σου φανταζομαι βλεπεστε (οι δυο σας) πολυ συχνοτερα. Η κοπελα σου δεν ειναι στην ιδια πολη με σενα?
2. Ειπες στην κολητη σου οτι χωρισες και καλα με την κοπελα σου ποτε? οταν σου ηρθε η επιφοιτηση της καυλας γι' αυτην? Σου ειχε δωσει δηλαδη δειγματα οτι σε γουσταρει και μετα της το ειπες?
3. Για να περιμενεις να ξεδιπλωθει και να δεχτει να πατε σ/κ καπου να υποθεσουμε οτι της το εχεις προτεινει καποιες φορες μεχρι τωρα και εχει αρνηθει?

Εκτος απο τις αποριες μου νομιζω οτι οι εναλλακτικες σου ειναι οι εξης:
1. της λες στα ισα οτι γουσταρεις αλλα ταυτοχρονα της λες οτι ειπες ψεματα πως χωρισες και γουσταρεις πολυ να πηδιοσαστε και μονο . ( αν δεχτει θα περασεις πολυ καλα, αν αγαπας ομως την κοπελα σου, μετα θα εχεις θεμα.)
2. συνεχιζεις ετσι και καποια στιγμη θα πειστει για σ/κ, αλλα σκεψου μετα οτι υπαρχει και η Δευτερα, οποτε μαλλον την χανεις απο φιλη και αν ειναι και εκδικητικη, χανεις και την κοπελα σου.
3. αφηνεις τα πραγματα οπως ειναι τωρα, της λες οτι τα ξαναβρηκες με την κοπελα σου και παρατηρεις την συμπεριφορα της.
4. οσο και να μην το θελεις, χωριζεις πραγματικα την κοπελα σου ΜΟΝΟ αν εισαι σιγουρος οτι θες και κατι παραπανω απο τη φιλη σου, γιατι αν πηδηχτειτε μονο υπαρχει παντα η περιπτωση να φας κολημα με το γαμησι που κανει και να γινεις μουνοειλωτας και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις.

Τελικα ομως νομιζω πως οτι και να κανεις και sorry γι΄αυτο που θα διαβασεις, ο μαλακας θα εισαι εσυ που θα πηδηξεις της φιλη σου ενω εισαι με κοπελα που περνας καλα και που ξερει και εκεινη (μεχρι προτεινος τουλαχιστον) οπως μας λες, οτι εισαι/ησουν καλα με την κοπελα σου.
Τελικη προτεινομενη λυση:
Την κοβεις εντελως και βγαζεις το αχτι σου καπου αλλου εφοσον θες να ξενοπηδηξεις. Για να εισαι εσυ στο κατω-κατω ο ενταξει στη μεταξυ σας σχεσεις.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Οταν ο άνδρας σκέφτεται με το κεφάλι της π@@@ας του άστα να πάνε. Μιλώ εκ πείρας είμαι παθών...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ωραια μας τα λες ολα. Ομως εχω καποιες αποριες που αν μου τις λυσεις μπορει να βρεις μονος σου την απαντηση.
1. Λες οτι εισαι με την κοπελα σου 2.5 χρονια και 10 με την φιλη σου... Η κοπελα σου ξερει για την κολητη σου φανταζομα,ι αλλα οπως γραφεις βλεπονται μονο 3-4 φορες το χρονο. Γιατι αυτο? Με τη φιλη σου φανταζομαι βλεπεστε (οι δυο σας) πολυ συχνοτερα. Η κοπελα σου δεν ειναι στην ιδια πολη με σενα?
2. Ειπες στην κολητη σου οτι χωρισες και καλα με την κοπελα σου ποτε? οταν σου ηρθε η επιφοιτηση της καυλας γι' αυτην? Σου ειχε δωσει δηλαδη δειγματα οτι σε γουσταρει και μετα της το ειπες?
3. Για να περιμενεις να ξεδιπλωθει και να δεχτει να πατε σ/κ καπου να υποθεσουμε οτι της το εχεις προτεινει καποιες φορες μεχρι τωρα και εχει αρνηθει?

Εκτος απο τις αποριες μου νομιζω οτι οι εναλλακτικες σου ειναι οι εξης:
1. της λες στα ισα οτι γουσταρεις αλλα ταυτοχρονα της λες οτι ειπες ψεματα πως χωρισες και γουσταρεις πολυ να πηδιοσαστε και μονο . ( αν δεχτει θα περασεις πολυ καλα, αν αγαπας ομως την κοπελα σου, μετα θα εχεις θεμα.)
2. συνεχιζεις ετσι και καποια στιγμη θα πειστει για σ/κ, αλλα σκεψου μετα οτι υπαρχει και η Δευτερα, οποτε μαλλον την χανεις απο φιλη και αν ειναι και εκδικητικη, χανεις και την κοπελα σου.
3. αφηνεις τα πραγματα οπως ειναι τωρα, της λες οτι τα ξαναβρηκες με την κοπελα σου και παρατηρεις την συμπεριφορα της.
4. οσο και να μην το θελεις, χωριζεις πραγματικα την κοπελα σου ΜΟΝΟ αν εισαι σιγουρος οτι θες και κατι παραπανω απο τη φιλη σου, γιατι αν πηδηχτειτε μονο υπαρχει παντα η περιπτωση να φας κολημα με το γαμησι που κανει και να γινεις μουνοειλωτας και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις.

Τελικα ομως νομιζω πως οτι και να κανεις και sorry γι΄αυτο που θα διαβασεις, ο μαλακας θα εισαι εσυ που θα πηδηξεις της φιλη σου ενω εισαι με κοπελα που περνας καλα και που ξερει και εκεινη (μεχρι προτεινος τουλαχιστον) οπως μας λες, οτι εισαι/ησουν καλα με την κοπελα σου.
Τελικη προτεινομενη λυση:
Την κοβεις εντελως και βγαζεις το αχτι σου καπου αλλου εφοσον θες να ξενοπηδηξεις. Για να εισαι εσυ στο κατω-κατω ο ενταξει στη μεταξυ σας σχεσεις.
Φιλε  gourou, δεν θα μπορουσε να διατυπωθει καλυτερα η ορθολογιστικη σου απαντηση στον φιλο nightwish...Επικροτω και επαυξανω...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγαπητοί συμπολεμιστές θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας!!
Η (σεξο)κατάσταση έχει ως εξής:
[size=12pt]Ειμαι καμια 10αρια χρόνια φίλος με μια εμφανίσημη κοπέλα της ηλικιας μου (30), η οποία διαθέτει όλα τα προσόντα ωστε να θέλει να την ξεσκίσει κάποιος!!Εδώ και καιρό κατά περίεργο λόγο, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να την ξεκωλιάσω και εγώ.[/size]Πάντα υπήρχε σχετική ερωτική διάθεση στη συμπεριφορά και από τους δυο (τυχαία χουφτώματα,σύντομες διακοπές μαζί χωρίς να γαμηθούμε όμως και πρόσφατα θεική επάληψη με λοτιόν της πλάτης καιτου κώλου της-χωρίς να αντιδράσει-στην παραλία από μενα).Ξέρω λοιπόν ότι γουστάρει.Τα προβλήματα τώρα:
1)Έχω σχέση 2,5 χρόνια με μια άριστη κοπέλα και δεν θα τη χωρίσω για τη φίλη μου!
2)Την κοπελιά μου την ξέρει αλλά βρίσκονται μαζί μόνο 3-4 φορές το χρόνο
3)Είναι παλιά μου φίλη και όλος μου ο κύκλος το ξέρει αυτό-άρα χρειάζεται εξαιρετική εχεμύθεια
4)Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ψήνεται για σχέση και όχι για πούτσο μόνο-30 γαρ!
5)Της έχω πει ψέμματα ότι έχω χωρίσει με την κοπελιά μου προκειμένου να ξεδιπλωθεί και να δεχτεί να πάμε ένα προσεχές ΣΚ εκτός Αθηνών (για να την φορμάρω) αλλά φοβάμαι μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μάθει την πραγματική κατάσταση-ότι δεν έχω χωρίσει!

Ξέρω ότι θα πείτε πως δεν μπορώ να τα έχω όλα και διακινδυνεύω πολλά αλλά βρε παιδιά θέλω να κάνω την μαλακία γιατί μου έχει γίνει κόλλημα.Το θέμα είναι ποιός είναι ο πιο καλός τρόπος με τους λιγότερους κινδυνους για την πραγματική μου σχέση!

ΥΓ.Εννοείται ότι δε θα θέλω συνέχεια μετά και θα πρέπει να καταλάβει ότι "ξαναγύρισα" στη δικιά μου

Ρε φίλε, ξέρεις 10 χρόνια την γαμιόλα και τώρα σου ήρθε να της τον ακουμπήσεις; :idiot:
:tickedoff:

ANAX

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
nightwish1975
αγαπητέ και εξαίρετε αδελφέ
Από αρχαιοτάτων χρόνων το κοκό(το ντουφέκι) αποτελούσε βασικό στοιχείο και σημείο αναφοράς του άντρα (βλέπεις τεκνοποιούσαν από δω και από κεί χωρίς έλεος) κατα συνέπεια....
Μην αφήσεις ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΡΙΑ"
ντουφέκι, ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ χωρίς έλεος
δ---------------------------------------------  :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :knockinb: :knockinb:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε Nightwish να υποθέσω εισαι φαν του ομόνυμου συγκροτήματος? Εγω ειμαι κάργααααα.... :rockon: :rockon: :rockon:
Λοιπόν, με έχει απασχολήσει κι εμένα αυτο το πρόβλημα στο παρελθον. Ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κολλητής σου μπορείς να κάνεις τα κάτωθι: πάτε μαζί διακοπές, ενα διήμερο, κατι, της φέρεσαι σα πριγκιπέσα, οπως δε της εχεις φερθεί μεχρι τώρα, να καταλάβει τη διαφορά και σε κατάλληλη στιγμή κάνεις κίνηση (και το σταυρό σου μαζί!!!), ανάλογα τις αντιδράσεις της.
Η άλλη λύση ειναι να της το λες στην πλάκα, απ εξω απ εξω κ παλι ανάλογα τις αντιδράσεις προχωράς. Της λες ομως οτι θες την κοπέλα σου και θα ειστε παράνομο ζευγάρι μονο, δε τα μπερδεύεις τα πράγματα.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τη φιλη σου την ξερεις 10 χρονια. Εμας δεν μας ξερεις καθολου. Πιστευεις οτι οι προτασεις μας θα ειναι εξω απο τα πλαισια: "ξεσκισε το το πουτανακι που σου την επεσε απεξω-απεξω μετα πο 10 χρονια". Οι 97 στις 100 απαντησεις που σου δοθουν απο εμας εδω μεσα θα ειναι χονδρικα εκφρασμενες συμφωνα με την πριν 21 λεξεις διατυπωθεισα. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ-ΓΑΜΗΣΙΑ-ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ στο τελος βγαινεις παντα ο μαλακας (εστω και γαμησεις καλα).

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η δική μου ταπεινή άποψη είναι η εξής: Πήδα τη με όποιο τρόπο γίνει. Πες ψέματα. Αν μάθει κάτι η κοπέλα σου επειδή της τα είπε αυτή, ρίξτα όλα σε αυτή και πες και άλλα ψέματα. Στο τέλος πες ψέματα και στην άλλη για να τη μπερδέψεις. Το πολύ - πολύ να χρειαστείς να πεις και πάλι ψέματα και βλακείες με κλαψομούνικο ύφος στη κοπέλα σου για να γυρίσει πίσω αν σε παρατήσει (του τύπου, τι να κάνω, μου την έπεφτε, τεράστιο λάθος, βρες στη καρδιά σου χώρο να με συγχωρέσεις και τέτοιες βλακείες. Αλλιώς, αρνήσου τα πάντα. Ποτέ δεν τη πήδηξες, ποτέ δεν κατάλαβες ότι σε γουστάρει. Προφανώς έχει πρόβλημα - θα πεις - μαζί σου αγάπη μου και θέλει να χαλάσει τη σχέση μας. Σα δε ντρέπεται.

Αυτά γιατί βαρέθηκα να διαβάζω "πρέπει να είσαι καλός", "πρέπει να σέβεσαι τη κοπέλα σου" κ.ο.κ. Παντρεμένος είσαι με 3 παιδιά? ΚΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τρελή διαφθορά ο αστρικός, καταστροφή σκέτη. πλακίτσα κανω. Καλα τα λέει. Διάλεξε τι θες. Συμβουλή επειδή την εχω πατήσει: Μη θες να εισαι καλο παιδί, σου κάνει κακό. Νόμιζα οτι ειχα φίλες αλλα παπάρια, μονο να τις σκίσω ειχε νόημα και μετανοιώνω που ήμουν κύριος, τιποτα δεν κέρδισα, ισα ισα εχασα και την  τοτε κοπέλα μου. Σκιστη, απλα

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ο τυπος αν την γαμησει θα κοκορευεται μετα οτι γαμησε την επι δεκα χρονια φιλη του...

Και μετα θα ειναι αυτη η πουτανα ;)

Οχι τιποτα αλλο, για να μπαινουν μερικα πραγματα ( και μερικοι ) στη θεση τους.

Ναι φίλε, τον έβαλες στη θέση του τώρα. Ούτε θα γουστάρει τη φίλη του, ούτε θα του ξαναπεράσει από το μυαλό κάτι αντίστοιχο.

Φίλος με γυναίκα που είναι όμορφη, δεν μπορείς να παραμείνεις. Κακό δεν είναι, απλά δυσάρεστη είναι η θέση σου φίλε nightwish1975.

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τρελή διαφθορά ο αστρικός, καταστροφή σκέτη. πλακίτσα κανω. Καλα τα λέει. Διάλεξε τι θες. Συμβουλή επειδή την εχω πατήσει: Μη θες να εισαι καλο παιδί, σου κάνει κακό. Νόμιζα οτι ειχα φίλες αλλα παπάρια, μονο να τις σκίσω ειχε νόημα και μετανοιώνω που ήμουν κύριος, τιποτα δεν κέρδισα, ισα ισα εχασα και την  τοτε κοπέλα μου. Σκιστη, απλα

Είσαι ο άνθρωπός μου.
Μόνο αν περάσει ο καιρός (που έλεγες "μπράβο, είσαι καλός και πιστός") συνειδητοποιείς τι κωλαράκι έχασες για να το φάει κάποιος άλλος και χτυπάς τα κεφάλια σου στο τοίχο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ειμαι καμια 10αρια χρόνια φίλος με μια εμφανίσημη κοπέλα της ηλικιας μου (30), η οποία διαθέτει όλα τα προσόντα ωστε να θέλει να την ξεσκίσει κάποιος!!

ΑΠΟΡΩ τι κάνεις 10 χρόνια... εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα την είχα σκίσει το ΠΟΛΥ μέσα στις πρώτες 10 μέρες της γνωριμίας μας... ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε φ'ιλε για μια στιγμή,είναι 10 χρόνια κολλητή σου και τώρα σού ήρθς να την πηδήξεις και μάλιστα μιά φορά και μετά δρόμο,ενώ λες ότι δεν είναι τέτοια κοπέλα,το πιο πιθανό είναι και να μην την πηδήξεις και να χάσεις και μια καλή φίλη και να μάθει η δικιά σου τι έγινε και να την κοπανήσει...για ένα πήδημα διακινδυνεύεις πολλά, μια φιλία πράγμα [για εμένα]ιερό,μια σχέση, και να χάσεις την εκτίμηση δύο ανθρώπων που είναι κοντά σου.....κάνε ότι νομίζεις και μακάρι να σου πάνε όλα καλά...αλλά για ένα πήδημα τόση υστερία?....για σκέψου το με το πάνω κεφάλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom