Νέα

Ζητώ Οικονομική Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim_kym
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χίτμαν εσύ ψάξε να βριες τους χορηγούς! ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
βολφάκι εσύ κλείσε με ρουμάνες στρίπερς να πλαισιώνουν το πρόγραμμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα βάλουν στολή μαθήτριας και θα λένε στον τύπο που θέλει Σεϊχέλλες: "έλα στον παππού"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να φωναξουμε μπαστα-αλυσανδρατου,αν και πιστευω ο τυπος να μας δουλευει :huh: :huh: :huh:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
νίνζα, βρες τη θεματολογία του γκαλά και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Τύπε η θεματολογία θα είναι ξώβυζα παντού και κανας πάγκος με ποτά.
Παρουσιαστής θα είναι είτε ο Γαλάτης είτε ο Φλωρινιώτης, εδώ πρέπει να διαλέξουμε.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σε πειραζει εγω να ''καλυψω'' τη μελετη?? :2on1: :2on1: :2on1:
:2funny: :2funny: :2funny:

παρ'την...ετσι κι αλλιώς βαρεθηκα την γκρίνια της... " θέλω την νέα πόρσε" πω πω πρήξιμο λέμε.. :2funny: :2funny: :2funny:

απόλυτε εγώ θέλω την Πετρούλα (πριβέ)!
να μου λέει τον καιρό της Ταϊλάνδης! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επειδή σε βλέπω καβλιάρη θα πάρεις πρώτα την Αφρούλα και μετά , αν ζεις, θα πάρεις και την Πετρούλα..  :2funny: :2funny: :2funny: ;)

πρωινη  :bigdick: :bigdick: μελετη τυπε :2funny:

πάντοτε τύπε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τύπε η θεματολογία θα είναι ξώβυζα παντού και κανας πάγκος με ποτά.
Παρουσιαστής θα είναι είτε ο Γαλάτης είτε ο Φλωρινιώτης, εδώ πρέπει να διαλέξουμε.

Γαλάτης και στο καπάκι συναυλία με θέμα ...το γνωστό ... "Ασπρονήσι"...  :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να ερθει να μας πει τα καλαντα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm
Φεύγει σε δέκα μερες μια Φρεγάτα μας για Ν.Αφρική.Στείλε pm να σε φορτώσω με το κουκλί σου ,να πάτε και τζάμπα....Όλα πληρωμένα,υπνος,φαί,ταξιδάκι..και άμα θέλει το κουκλί σου κάνει και παρέα στη βάρδια της Γέφυρας!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :tits2: :tits2: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom