Νέα

Ζητώ Οικονομική Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim_kym
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim_kym

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Είμαι  41 ετών .Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος ,και εθισμένος  μαζί της Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα .Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά  ,δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ
:o :o :o :S :think: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Είμαι  41 ετών .Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος ,και εθισμένος  μαζί της Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα .Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά  ,δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ

ΟΚ, σου έβαλα 10 χιλιάρικα για να είστε άνετοι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε εισαι τυπος ρε :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πόσα σου χρειάζονται????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Σβηστε το θεμα.

Πηξαμε στις μαλακιες. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ανάληψη μπορώ να κάνω από τον λογαριασμό;;;

Άμα είσαι κανας ξεφτίλας θα κάνεις γιατί μπορείς.
Το σωστό είναι να γράψεις και εσύ ένα λογαριασμό για να σου βάλουμε άμα σου λείπουν.
Πάντως μέχρι 100 χιλιάρικα παιδιά, μην το γαμήσουμε το θέμα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και γω θέλω να πάω στην αγαπημένη μου Τάι!

έχω πολλούς έρωτες εκεί....ανεξερεύνητους ακόμα...... :'( :'( :'(

ξέρετε όλοι τον πόνο μου........! :'( :'( :'( :'( :'(

βοηθείστε με πλιιιζ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

θα σας δίνω και καθημερινές ερωτοαναφορές!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

κάθε ευρώ σας θα είναι πολύτιμο!!!! :rockon:

εκτός από τραπςζικό λογαριασμό, δέχομαι και Western Union, έχω και μηχάνημα για πιστωτικές με 12 άτοκες δόσεις, και επιταγές (ακόμα και ακάλυπτες δέχομαι-θα τις σπάσω σε κάνα τοκογλύφο για ένα κομμάτι κωλί!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πλάκα πλάκα...η γκόμενα θα βάλει μόνο το μουνί;;;

ας ζητήσει λεφτά απο τους δικούς της ...

Το σωστό είναι να γράψεις και εσύ ένα λογαριασμό για να σου βάλουμε άμα σου λείπουν.

γιατί με βρίζεις ρε φίλε;;; μία ερώτηση έκανα... :( :( :( :( :( :( :( :grin: :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

τύπε εγώ χρειάζομαι καμιά 300κοσάρα να ανοίξω και ένα κλαμπάκι με ταϊλανδάκια μέσα! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μην τσιγκουνεύεστε! >:(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
γιατί με βρίζεις ρε φίλε;;; μία ερώτηση έκανα... :( :( :( :( :( :( :( :grin: :grin: :grin: :grin:

Όχι ρε τύπε, απλά είπα να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα για να μην γίνουν παρεξηγήσεις μετά.
Φαντάζεσαι να μάθουν ότι μοιράζουμε λεφτά και να πλακώσουν όλοι?

τύπε εγώ χρειάζομαι καμιά 300κοσάρα να ανοίξω και ένα κλαμπάκι με ταϊλανδάκια μέσα! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μην τσιγκουνεύεστε! >:(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ τύπε είσαι τρελός, δεν είναι δυνατόν να ζητάς 300 μέσω ίντερνετ.
Είπαμε μέχρι 100 χιλιάρικα και πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Όχι ρε τύπε, απλά είπα να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα για να μην γίνουν παρεξηγήσεις μετά.
Φαντάζεσαι να μάθουν ότι μοιράζουμε λεφτά και να πλακώσουν όλοι?

λες να το κάνουμε donation.tv;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm

καλα ρε μεγαλε πας καλα,για μαλακες ψαχνεις? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εσύ τύπε είσαι τρελός, δεν είναι δυνατόν να ζητάς 300 μέσω ίντερνετ.
Είπαμε μέχρι 100 χιλιάρικα και πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

καλά ρε δάσκαλε μη βαράς!

και ο δικός μου σκοπός σοβαρός είναι ρε! :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν είπαμε να επεκτείνουμε τη σχολή στην Πατάγια? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στο φόρουμ αυτό έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα κονδύλια! :S :S :S

για το νινί ρε γαμώτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom