Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αλεξ για ρωτα τον φιδεμπορα να μας πει απο που ξεκινησε η ιστορια με τις ανηλικες που βαζανε μεσα και τις ποτιζανε κοκα κλπ και το σκηνικο που εγινε οταν φρικαρε μια πιτσιρικα και ουρλιαζε και ειχε κλειδωθει στο δωματιο και τα αλλα που ξερει και αυτος...
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα... Αν κάναμε trafficing και ναρκωτικά φιλαράκο δε θα δουλεύαμε 16 ώρες τη μέρα. Άντε γειααα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Το εκαψες.
Εισαγγελικη παραγγελια ΔΕΝ χρειαζεται για να μπεις σε ενα δωματιο, ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Αρα καλως μπαινανε, αφου διενεργειτο παρανομη πορνεια επ' αυτοφωρω.
Τα προσημειωμενα ειναι για να αποδεικνυεται η πληρωμη για σεξ, στο δικαστηριο.
Αυτο το "δεν υπαρχουν λογικη και νομοι" δεν το πολυκαταλαβα.
και πως θα αποδειχτει οτι ειναι παρανομη και δεν ειναι η γυναικα μου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε τωρα ψιλοχεστηκανε και κάνουν την αναγκη φιλοτιμία.
Εγω παντως εξακολουθω να δηλωνω, οτι σε ξενοδοχειο που θα μου ζητησει στοιχεια, απλα θα σηκωθω και θα φυγω.
Ζητας απο ξενοδοχειο να παρανομησει με λιγα λογια,για να γινεις πελατης του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και πως θα αποδειχτει οτι ειναι παρανομη και δεν ειναι η γυναικα μου?
Τι σχεση εχει τωρα το θεμα αποδειξης στο δικαστηριο?
Εγω παντως αν εμπαινε ποτέ κανενας μεσα, θα ελεγα "παιδια λαθος κανετε, η κοπελα ειναι αρραβωνιαστικια μου".
Θα ειχε γουστο να δω αν θα μπλοκαριζαν οι αστυνομικοι.
Ποσο δε μαλλον οταν θα εδειχνα και την δικηγορικη ταυτοτητα.

Παει κανενας στοιχημα οτι θα μου λεγανε "συγνωμη κυριε λαθος"?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ε τωρα ψιλοχεστηκανε και κάνουν την αναγκη φιλοτιμία.
Εγω παντως εξακολουθω να δηλωνω, οτι σε ξενοδοχειο που θα μου ζητησει στοιχεια, απλα θα σηκωθω και θα φυγω.
εμενα δεν μου ζητανε με τη φατσα που εχω αλλα μια φορα που μου ζητησανε πεταξα το διπλωμα και τους ειπα οτι οταν ερθει μια κυρια στο δωματιο και την ενοχλησουν στην υποδοχη με ερωτησεις θα κατεβω και θα τους δειρω ολους.....θυμαστε πιθανον κυριε ξενοδοχε περι τινος ομιλω και με γνωριζετε πιθανον ε???ειμαι ο κυριος ο λιγο ψηλος που κυνηγουσε μια κυρια με τον σωφερ να τους δειρει μαζι και το αφεντικο ....προπερσι...φιλια  :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν ζηταω τιποτα.
Και στα στριπτιζαδικα ειναι παρανομη η σωματικη επαφη στους πριβε χορους, αλλά  οταν τους κοψανε επειδη αρχισε τα ντου η αστυνομια, δεν ξαναπατησα.
Τι να κανω τωρα?
Να δινω ραπόρτο ποιος ειμαι στο ξενοδοχειο, ή να πηγαινω στα στριπ και να δινω 50 ευρω απλως για να κοιταω στο πριβε?
Απλως δεν ξαναπαω. Ας ειναι νομιμοι αλλά χωρις εμενα. Πού ειναι το προβλημα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.107
Πόντοι
22.785
Θυμάμαι καί τήν ήμερομηνία ήτανε 23-12 του 13 δυό ήέρες πρίν τά χριστούγεννα άπογευμα δευτέρας κατά τίς 7
είχα πάη μέ τό cg Μαριάν ..... μιλάμε μού έφυγε ή ψυχή μέ τόν ρεσεψιονιστ .... ταυτότητες παρακαλώ ....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΜΜΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε μαστερ ασε μας να γαμησουμε εχεμυθα σε παρακαλω εσυ που εισαι καλο παλληκαρι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εμενα δεν μου ζητανε με τη φατσα που εχω αλλα μια φορα που μου ζητησανε πεταξα το διπλωμα και τους ειπα οτι οταν ερθει μια κυρια στο δωματιο και την ενοχλησουν στην υποδοχη με ερωτησεις θα κατεβω και θα τους δειρω ολους.....θυμαστε πιθανον κυριε ξενοδοχε περι τινος ομιλω και με γνωριζετε πιθανον ε???ειμαι ο κυριος ο λιγο ψηλος που κυνηγουσε μια κυρια με τον σωφερ να τους δειρει μαζι και το αφεντικο ....προπερσι...φιλια  :s&m_3:
Το μπου ειναι μαγικο.... :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.107
Πόντοι
22.785
ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εγω παντως αν εμπαινε ποτέ κανενας μεσα, θα ελεγα "παιδια λαθος κανετε, η κοπελα ειναι αρραβωνιαστικια μου".

αυτο σου λεω...οτι για να μπουκαρει καποιος σ ενα δωματιο σπιτι...η οτιδηποτε αλλο εχει ασυλο πρεπει να ειναι σιγουρος οτι διαπρατετε αυτοφορω αδικημα,σο περιπου δεν μπαινει κανεις,διοτι βγαινει εκτεθειμενος και παει  κατηγορουμενος για παραβιασδη αδυλου οπως και για υπερβαση και παραβαση καθηκοντως

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Θυμάμαι καί τήν ήμερομηνία ήτανε 23-12 του 13 δυό ήέρες πρίν τά χριστούγεννα άπογευμα δευτέρας κατά τίς 7
είχα πάη μέ τό cg Μαριάν ..... μιλάμε μού έφυγε ή ψυχή μέ τόν ρεσεψιονιστ .... ταυτότητες παρακαλώ ....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΜΜΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αμτζικο εγω την ψαχνω απο τον νοεμβρη και με εχει γραψει στο πανεμορφο μουνι της εσυ που διαολο την πετυχες.... :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Και αν η κοπελα δεν ειχε ταυτητητα πανω της;Αν ηταν παρανομα εδω;Η λες επειδη θα εδειχνες δικηγορικη ταυτοτητα,δεν θα την ζηταγαν; :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο σου λεω...οτι για να μπουκαρει καποιος σ ενα δωματιο σπιτι...η οτιδηποτε αλλο εχει ασυλο πρεπει να ειναι σιγουρος οτι διαπρατετε αυτοφορω αδικημα,σο περιπου δεν μπαινει κανεις,διοτι βγαινει εκτεθειμενος και παει  κατηγορουμενος για παραβιασδη αδυλου οπως και για υπερβαση καθηκοντως
Εννοεις προφανως "διαταραξη οικιακης ειρηνης" και "παραβαση καθηκοντος".
Τιποτα απο τα δυο δεν ισχυει γιατι δεν υπαρχει δολος απο πλευρας του αστυνομικου.
Περαιτερω.
Αν ηταν να μπουκαρει η αστυνομια μονο οταν ηταν ΣΙΓΟΥΡΗ, τοτε δεν θα μπουκαριζε ποτέ.
Εξαλλου ακομη και για να σε στειλει ο εισαγγελεας στο δικαστηριο, αρκουν ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το εκαψες.
Εισαγγελικη παραγγελια ΔΕΝ χρειαζεται για να μπεις σε ενα δωματιο, ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Αρα καλως μπαινανε, αφου διενεργειτο παρανομη πορνεια επ' αυτοφωρω.
Τα προσημειωμενα ειναι για να αποδεικνυεται η πληρωμη για σεξ, στο δικαστηριο.
Αυτο το "δεν υπαρχουν λογικη και νομοι" δεν το πολυκαταλαβα.
Σου είπα δεν είμαι νομικός αρα βάλε άκυρο. Όσον αφορά το 2ο σκέλος ξέρεις πόσα από δαυτα δουλευουν χωρίς άδεια ΕΟΤ, πυρασφάλεια, υγειονομικούς ελεγχους, πλημελή καθαριότητα κτλ?
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!
Άσε να βρω χρόνο να κάνω ένα ποστ να τα πούμε και αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και αν η κοπελα δεν ειχε ταυτητητα πανω της;Αν ηταν παρανομα εδω;Η λες επειδη θα εδειχνες δικηγορικη ταυτοτητα,δεν θα την ζηταγαν; :think:
Αν δεν ειχε ταυτοτητα, εξυπακουεται οτι θα επρεπε να πειθαρχησω στην απαιτηση του αστυνομικού να την προσαγει για εξακριβωση.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
του ειχα γραψει εδω μεσα του πειραιωτη οτι θα τον κοπανησω και αυτον και οποιον ειναι γυρω αλλα δεν το αντιληφθηκε. εγκαιρα...  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.107
Πόντοι
22.785
αμτζικο εγω την ψαχνω απο τον νοεμβρη και με εχει γραψει στο πανεμορφο μουνι της εσυ που διαολο την πετυχες.... :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
χα χα  σου στέλνω π.μ μέ τηλέφωνο.........

Μώλις χρεώθηκες μέ έναν καπουτσίνο  :)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εννοεις προφανως "διαταραξη οικιακης ειρηνης" και "παραβαση καθηκοντος".
Τιποτα απο τα δυο δεν ισχυει γιατι δεν υπαρχει δολος απο πλευρας του αστυνομικου.
Περαιτερω.
Αν ηταν να μπουκαρει η αστυνομια μονο οταν ηταν ΣΙΓΟΥΡΗ, τοτε δεν θα μπουκαριζε ποτέ.
Εξαλλου ακομη και για να σε στειλει ο εισαγγελεας στο δικαστηριο, αρκουν ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.
ποιες ενδειξεις?οτι γαμιεμαι με γυναικα?,η οτι ειναι ντυμενη προκλητικα,εγω εχω καψα και ζορια να ντυνετε η γκομενα μου πορνη ,εχεις δει πολλες φορες να μπουκαρει η αστυνομια διχως εισαγγελικη παρεμβαση?περα απ το αν κινδυνευει ανθρωπινη ζωη?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι εγινε τους επιασες η ακομα τρεχουν?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom