Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επιτρέψτε μου να διαφωτίσω κάπως τη συζήτηση.
Κάθε ξενοδοχείο τουριστικό, ημιδιαμονής ή μεικτής χρήσης υποχρεούται δια νόμου να καταχωρεί και να διατηρεί τα στοιχειά των διαμενόντων. Άτυπα γινόταν μια εξαίρεση για τα ξενοδοχείο ημιδιαμονής χωρίς όμως να εξαιρούνται επί της ουσίας.

Πριν από λίγο καιρό έγινε οργανωμένη επιχείρηση του Ηθών με επισκέψεις στον Πρίαμο και 3-4 άλλα ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Οι αστυνομικοί φορώντας πολιτικά (εντός και εκτός του ξεν/χείου) περίμεναν δήθεν την παρέα τους και μετρούσαν κεφάλια εστιάζοντας στις κοπέλες που εισέρχονταν μόνες. Στη συνέχεια επιδεικνύοντας την αστ. ταυτότητα ζητούσαν από την υποδοχή στοιχεία των "πελατών" καθώς και τους αριθμούς δωματίων.

Στοιχεία βεβαίως δεν υπήρχαν και οι κοπέλες - σε κάποιες περιπτώσεις μαζί και οι πελάτες έκαναν τη βόλτα τους από το τμήμα.
Μαζί συνελάμβαναν ρεσεψιονίστ, υπεύθυνο βάρδιας και σε κάποια περίπτωση και ιδιοκτήτη για διευκόλυνση πορνείας κτλ.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευθεί πλέον η επιχείρηση και το προσωπικό είναι πλέον να τηρούν τα τυπικά κατά το νόμο οπότε μη στραβώνετε και μη σας κάνει εντύπωση η εφνιδιαστική αυτή αλλαγή.

Συμβουλή: Συναντήστε την κοπέλα 50 μέτρα μακρύτερα από το ξενοδοχείο και μπείτε μαζί σαν ζευγάρι.

λες ψεμματα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Τελικά ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά. Εάν ριξουμε μιά ματιά σε αυτά που γράφει ο φίλος "Otitoufanei" είναι Ηλίου φαεινότερον ότι πρόκειται περί στημένης " δουλειάς" καί καρφωτής στις οποιεσδήποτε αρχές από κάποιον άλλο "κυριον ξενοδόχο" , ο οποίος δεν σταυρωνε πελάτη καί νόμιζε ότι του φταίει ο ΠΡΙΑΜΟΣ. Αλλοι κ.κ. Ξενοδόχοι καρφωναν κάποτε πιό παλιά στην ΥΠΕΔΑ. Ας αφησουμε την ενημέρωση που είχε η ΥΠΕΔΑ περι τα ξενοδοχειακά. Ο νόμος λέει ότι ο ξενοδόχος ή ο receptioniste είναι υποχρεομένος να νοικιάζει δωμάτια εφόσον έχει ελεύθερα . Εκτός καί αν ο πελάτης είναι βρώμικος μεθυσμένος η καταφανώς άρρωστος. SERAPIS.

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ακυρη η συμβουλη. Δυο ειναι οι κυριως λογοι που παει καποιος και πληρωνει ξενοδοχειο ημιδιαμονης. Ο πρωτος ειναι η εχεμυθεια οπου δεν παρουσιαζει ταυτοτητα η αλλα στοιχεια που καταγραφονται. Ο δευτερος ειναι οτι δεν θελει να φερνει τανες στον χωρο του οπου ο καθε νταβας εκει εξω θα εχει ονοματεπωνυμο και διευθυνση στο καταλογακι του. Φανταζομαι οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν δικο τους χωρο, αλλα προτιμουν τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης για αυτον ακριβως τον λογο.

Αρα το αποτελεσμα ειναι οτι ο Πριαμος μαλλον θα κλειση σαν ξενοδοχειο ημιδιαμονης.

ΥΓ. Ημουν ενας απο τους καλυτερους πελατες σου αλλα δυστυχως δεν θα ξαναρθω με αυτες τις απαιτησεις για ταυτοτητες και καταγραφηση των πελατων. Εχει και αλλα χωραφια για οργωμα.
Αγαπητέ, έλεγξε να δεις ότι δεν έχω ξαναγράψει στο forum. Το παρακολουθώ από επαγγελματικό ενδιαφέρον - κυρίως την ενότητα των ξενοδοχείων για τα reviews - αφού δραστηριοποιούμαι στο χώρο και μπήκα στον κόπο να απαντήσω καταθέτοντας την εμπειρία μου. Δεν πρότεινα ούτε κατηγόρησα ξενοδοχείο, δουλειά έχει για όλους. Εξηγώ το λόγο και ότι μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητα πλέον οπουδήποτε.
Η "συμβουλή" μου άκυρη ή μη έχει βάση. Ρώτα - μάθε.
Οι αιτιάσεις σου είναι αφελείς αφού όλοι για τους ίδιους λόγους πάνε στα ημιδιαμονής.
Όσον αφορά για τον Πρίαμο, δικό μου δεν είναι οπότε "Τες έλα- τες μην έλα" που λένε και οι γύφτοι.
Φιδάκια (Τζίμης Πανούσης))

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ξερω ποια εννοεις ψεματα αλλα το οτι καθε ξενοδοχειο,απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο ειναι υποχρεωμενο
να κραταει τα στοιχεια του πελατη,ισχυει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επιτρέψτε μου να διαφωτίσω κάπως τη συζήτηση.
Κάθε ξενοδοχείο τουριστικό, ημιδιαμονής ή μεικτής χρήσης υποχρεούται δια νόμου να καταχωρεί και να διατηρεί τα στοιχειά των διαμενόντων. Άτυπα γινόταν μια εξαίρεση για τα ξενοδοχείο ημιδιαμονής χωρίς όμως να εξαιρούνται επί της ουσίας.

Πριν από λίγο καιρό έγινε οργανωμένη επιχείρηση του Ηθών με επισκέψεις στον Πρίαμο και 3-4 άλλα ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Οι αστυνομικοί φορώντας πολιτικά (εντός και εκτός του ξεν/χείου) περίμεναν δήθεν την παρέα τους και μετρούσαν κεφάλια εστιάζοντας στις κοπέλες που εισέρχονταν μόνες. Στη συνέχεια επιδεικνύοντας την αστ. ταυτότητα ζητούσαν από την υποδοχή στοιχεία των "πελατών" καθώς και τους αριθμούς δωματίων.

Στοιχεία βεβαίως δεν υπήρχαν και οι κοπέλες - σε κάποιες περιπτώσεις μαζί και οι πελάτες έκαναν τη βόλτα τους από το τμήμα.
Μαζί συνελάμβαναν ρεσεψιονίστ, υπεύθυνο βάρδιας και σε κάποια περίπτωση και ιδιοκτήτη για διευκόλυνση πορνείας κτλ.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευθεί πλέον η επιχείρηση και το προσωπικό είναι πλέον να τηρούν τα τυπικά κατά το νόμο οπότε μη στραβώνετε και μη σας κάνει εντύπωση η εφνιδιαστική αυτή αλλαγή.

Συμβουλή: Συναντήστε την κοπέλα 50 μέτρα μακρύτερα από το ξενοδοχείο και μπείτε μαζί σαν ζευγάρι.
Κύριε διαφωτιστά, θελω μερικες διευκρινισεις.
Οι πελατες για ποιον λογο πηγαν μια βολτα απο το τμημα? Για ποιο ποινικο αδικημα?
Και πώς εμεναν οι αστυνομικοι με τα πολιτικα εντος του ξενοδοχειου χωρις κανενας να τους ρωτησει τι θελουν?
Δηλαδη αν εγω παω και καθισω κανενα διωρο στο σαλονι του ξενοδοχειου και μετραω κεφαλια, δεν θα με ρωτησει κανενας τι θελω εκει?
Εγω δεν θα πω οτι λες ψεματα. Οχι ακομη τουλαχιστον, πριν λαβω τις διευκρινισεις. Α και θελω να μου πεις απο που τα ξερεις αυτα.
Ξενοδοχος είσαι ή αστυνομικος?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αγαπητέ, έλεγξε να δεις ότι δεν έχω ξαναγράψει στο forum. Το παρακολουθώ από επαγγελματικό ενδιαφέρον - κυρίως την ενότητα των ξενοδοχείων για τα reviews - αφού δραστηριοποιούμαι στο χώρο και μπήκα στον κόπο να απαντήσω καταθέτοντας την εμπειρία μου. Δεν πρότεινα ούτε κατηγόρησα ξενοδοχείο, δουλειά έχει για όλους. Εξηγώ το λόγο και ότι μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητα πλέον οπουδήποτε.
Η "συμβουλή" μου άκυρη ή μη έχει βάση. Ρώτα - μάθε.
Οι αιτιάσεις σου είναι αφελείς αφού όλοι για τους ίδιους λόγους πάνε στα ημιδιαμονής.
Όσον αφορά για τον Πρίαμο, δικό μου δεν είναι οπότε "Τες έλα- τες μην έλα" που λένε και οι γύφτοι.
Φιδάκια (Τζίμης Πανούσης))

Και τι με ενδιαφερει αν εχεις ξαναγραψει στο φορουμ. Το οτι δινεις συμβουλη (να συνανταμε την τανα 50 μετρα απο το ξενοδοχειο και να ερχομαστε ζευγαρι για να σου παρουσιαζουμε ταυτοτητα) αναιρει ολους τους λογους που πληρωνουμε για ξενοδοχειο ημιδιαμονης.

Αντε τρεχα τωρα να λες φιδια για να σωσεις το ξενοδοχειο σου. Οπως σου ειπα υπαρχουν και αλλα χωραφια!!

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οι πελατες για ποιον λογο πηγαν μια βολτα απο το τμημα? Για ποιο ποινικο αδικημα?
Και πώς εμεναν οι αστυνομικοι με τα πολιτικα εντος του ξενοδοχειου χωρις κανενας να τους ρωτησει τι θελουν?
Δηλαδη αν εγω παω και καθισω κανενα διωρο στο σαλονι του ξενοδοχειου και μετραω κεφαλια, δεν θα με ρωτησει κανενας τι θελω εκει?
Εγω δεν θα πω οτι λες ψεματα. Οχι ακομη τουλαχιστον, πριν λαβω τις διευκρινισεις. Α και θελω να μου πεις απο που τα ξερεις αυτα.
Πάμε...
Α. Οι συλλήψεις έγιναν στα δωμάτια. Γιατί μπουζούριασαν και πελάτες δεν είμαι νομικός, δεν γνωρίζω. Προφανώς θα αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι. Μάζεψαν επίσης και τους "οδηγούς"
Β. Οι του ηθών εμφανίστηκαν με πολιτικά και περίμεναν στο σαλόνι δήθεν ότι περιμένουν την παρέα τους. 10-20 λεπτά και μπορείς να καταλάβεις πόσες επαγγελματίες μπήκαν...
Γ. Η ιδιότητά μου δεν έχει σημασία αν και την προσδιορίζω παραπάνω. Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, όσο γρήγορα πέφτει σύρμα ότι κάνει εφόδους το ΣΔΟΕ σε μια γειτονιά ;)

Λεβεντιές ξεκολλάτε... κανείς δε θέλει να κάνει κακό στη δουλειά του. Υπάρχει λόγος που ζητούνται στοιχεία.

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και τι με ενδιαφερει αν εχεις ξαναγραψει στο φορουμ. Το οτι δινεις συμβουλη (να συνανταμε την τανα 50 μετρα απο το ξενοδοχειο και να ερχομαστε ζευγαρι για να σου παρουσιαζουμε ταυτοτητα) αναιρει ολους τους λογους που πληρωνουμε για ξενοδοχειο ημιδιαμονης.

Αντε τρεχα τωρα να λες φιδια για να σωσεις το ξενοδοχειο σου. Οπως σου ειπα υπαρχουν και αλλα χωραφια!!
Βλέπεις κανένα όφελος στην ιστορία? Και κάτι προσωπικό: Πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα ρε εισαι νομικος και ρωτας τετοια πραγματα;Ο πελατης παρανομης πορνειας δεν θεωρειται και αυτος παρανομος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλα ρε εισαι νομικος και ρωτας τετοια πραγματα;Ο πελατης παρανομης πορνειας δεν θεωρειται και αυτος παρανομος;
Εισαι μαλακας? Οχι βεβαια.

Υ.Γ. Εκτος αν προκειται για ανηλικη.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εγω ξερω οτι δεν μπορει να αποδειχτει ετσι απλα,καταρχας μονο με προσημειωμενα χαρτονομισματα μπορει να γινει δουλεια,και στο κατω κατω δηλαδη απαγορευεται να παω πρωτα εγω στο ξενοδοχειο...και να περιμενω να ρθει μετα η κοπελα μου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Και στα διαφορα μασατζιδικα και καποια μπουρδελα που εχω διαβασει οτι τους πανε μεσα για διευκρινησεις,γιατι γινεται;Αλλα κατσε ρε αλεξ,τι μου λες τωρα,σε παρανομη πορνεια δεν ειναι παρονομοι και οι δυο αλλα μονο ο ενας;
Πως γκενεν αυτο που λεει και ο ογκουνσοτο;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

αλεξ για ρωτα τον φιδεμπορα να μας πει απο που ξεκινησε η ιστορια με τις ανηλικες που βαζανε μεσα και τις ποτιζανε κοκα κλπ και το σκηνικο που εγινε οταν φρικαρε μια πιτσιρικα και ουρλιαζε και ειχε κλειδωθει στο δωματιο και τα αλλα που ξερει και αυτος...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βλέπεις κανένα όφελος στην ιστορία? Και κάτι προσωπικό: Πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν?

Χαιρομαι οτι διευκρινησες το γιατι αρχησε το ξενοδοχειο να ζητα ταυτοτητες και στοιχεια, αλλα αυτο δεν αλλαζει γιατι γραφεια πλεον δεν στελνουν μωρα στον Πριαμο και γιατι πελατες πανε αλλου.

ΥΓ Μπορει να μην σε ψεκαζουν αλλα συμβουλες " συναντατε την κοπελα 50 μετρα απο το ξενοδοχειο και ελατε να σας καταγραψουμε ζευγαρι" ειναι μαλακια.

Εγω Αλμπανο, ντεν καταλαμπαινει, καπισ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και στα διαφορα μασατζιδικα και καποια μπουρδελα που εχω διαβασει οτι τους πανε μεσα για διευκρινησεις,γιατι γινεται;Αλλα κατσε ρε αλεξ,τι μου λες τωρα,σε παρανομη πορνεια δεν ειναι παρονομοι και οι δυο αλλα μονο ο ενας;
Πως γκενεν αυτο που λεει και ο ογκουνσοτο;
Ρε πας καλα?
Εδω στη Γαλλια θεσμοθετηθηκε για πρωτη φορα πριν λιγο καιρο, και εγινε πανικος.
Τι διευκρινισεις? Μονο για εξακριβωση μπορει να σε παρει στο ετσι στο τμημα.
ΝΑΙ, σου λεω οτι ο πελατης παρανομης πορνης δεν κανει τιποτα παρανομο.
Εκτος ειπαμε, αν ειναι ανηλικη. Εκει αλλαζει το πραγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλεξ για ρωτα τον φιδεμπορα να μας πει απο που ξεκινησε η ιστορια με τις ανηλικες που βαζανε μεσα και τις ποτιζανε κοκα κλπ και το σκηνικο που εγινε οταν φρικαρε μια πιτσιρικα και ουρλιαζε και ειχε κλειδωθει στο δωματιο και τα αλλα που ξερει και αυτος...
Οταν λες φιδεμπορα, εννοεις τον ξενοδοχο?

Otitoufanei

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εγω ξερω οτι δεν μπορει να αποδειχτει ετσι απλα,καταρχας μονο με προσημειωμενα χαρτονομισματα μπορει να γινει δουλεια,και στο κατω κατω δηλαδη απαγορευεται να παω πρωτα εγω στο ξενοδοχειο...και να περιμενω να ρθει μετα η κοπελα μου?
Τα προσημειωμένα είναι διαχρονική μέθοδος, παίζει ακόμα. Μάλιστα πρώτα τις γαμούσαν και μετά τις μάζευαν. Παράδοξο είναι επίσης ότι έμπαιναν στα δωμάτια αφού υποτίθεται ότι χρειάζεται εισαγγελική διαταγή. Παρ'  όλαυτα ποιος δεν θα ανοίξει την πόρτα άν του πουν "αστυνομία".
Σωστή η παρατήρηση για την διαφορά χρόνου άφιξης αλλά οι επαγγελματίες βγάζουν μάτι. Μην ψάχνεται λογική και νόμους, στην Ελλάδα ζούμε.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Οταν λες φιδεμπορα, εννοεις τον ξενοδοχο?
αμ'πως?  οταν βαζανε τις μικρες δεν ετρεχε καστανο... τωρα γινανε τηρητες της νομιμοτητας. αφου ρε και ητανε και φαινοτανε ανηλικες τι τις εβαζες μεσα???????????? ε???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα προσημειωμένα είναι διαχρονική μέθοδος, παίζει ακόμα. Μάλιστα πρώτα τις γαμούσαν και μετά τις μάζευαν. Παράδοξο είναι επίσης ότι έμπαιναν στα δωμάτια αφού υποτίθεται ότι χρειάζεται εισαγγελική διαταγή. Παρ'  όλαυτα ποιος δεν θα ανοίξει την πόρτα άν του πουν "αστυνομία".
Σωστή η παρατήρηση για την διαφορά χρόνου άφιξης αλλά οι επαγγελματίες βγάζουν μάτι. Μην ψάχνεται λογική και νόμους, στην Ελλάδα ζούμε.
Το εκαψες.
Εισαγγελικη παραγγελια ΔΕΝ χρειαζεται για να μπεις σε ενα δωματιο, ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Αρα καλως μπαινανε, αφου διενεργειτο παρανομη πορνεια επ' αυτοφωρω.
Τα προσημειωμενα ειναι για να αποδεικνυεται η πληρωμη για σεξ, στο δικαστηριο.
Αυτο το "δεν υπαρχουν λογικη και νομοι" δεν το πολυκαταλαβα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αμ'πως?  οταν βαζανε τις μικρες δεν ετρεχε καστανο... τωρα γινανε τηρητες της νομιμοτητας. αφου ρε και ητανε και φαινοτανε ανηλικες τι τις εβαζες μεσα???????????? ε???
Ε τωρα ψιλοχεστηκανε και κάνουν την αναγκη φιλοτιμία.
Εγω παντως εξακολουθω να δηλωνω, οτι σε ξενοδοχειο που θα μου ζητησει στοιχεια, απλα θα σηκωθω και θα φυγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom