Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.787
Πόντοι
3.656
Τυπε εισαι μονοχνωτος,αντικοινωνικος και δεν πλενεις πιατα...γιαυτο δεν εχεις λιγους και καλους φιλους και αναγκαζεσαι να φτιαχνεις κλωνους. :S :S :S

σιγα μην ειναι και ελλεϊνιδα τυπε ο νασος    :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
O ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ο γαμιας του 10αρικου στον εδωσε τον κλωνο? Ετσι κανουν οι καλοι φιλοι
τι να κανουμε τυπε,τοσα εχουμε,τοσα δινουμε,εσυ που γαμας βιζιτες εισαι σε αλλο επιπεδο,γραφεις και ωραιες κριτικες και ενημερωνεις :hi:

Επισκέπτης
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.812
Πόντοι
216
τελικά μάθαμε αν χαρίστηκαν στον τύπο παλιά παιχνίδια ή αναγκάστηκε και τα αγόρασε από γύφτο; :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.787
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom