enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Γιατι σε μουταρανε παλι ρε τυπε αφου δεν ειπες κατι για λιλα
οχι τυπε μια φορα με μιουταρανε,απλα δεν εχει σβησει τελειως ακομα :S :S :S
Γιατι σε μουταρανε παλι ρε τυπε αφου δεν ειπες κατι για λιλα
οχι τυπε μια φορα με μιουταρανε,απλα δεν εχει σβησει τελειως ακομα :S :S :S
Σαν τα τατου της Μαριλόυς είναι τύπε, σιγά σιγά σβήνει; :S :S :S
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
Άμα ενδιαφερόσουν για αγορά παλαιών καλωδίων ευχαρίστως. Έχω μαζέψει κάμποσα και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μόνο αγορά όμως. 0.50 € το τεμάχιο.
Άμα ενδιαφερόσουν για αγορά παλαιών καλωδίων ευχαρίστως. Έχω μαζέψει κάμποσα και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μόνο αγορά όμως. 0.50 € το τεμάχιο.
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Τύπε τον δίκασες άσχημα τον συλλέκτη...Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
τυπε τι λεει πανω,Σαλονικα;ολο γουστα εισαι :S :S :SΤύπε τον δίκασες άσχημα τον συλλέκτη...
Προσπαθώ να βάλω αλατοπίπερο στη ζωή μου τύπε. Καλά πάει τον τελευταίο καιρό....μην το γρουσουζέψω.... :S :S :Sτυπε τι λεει πανω,Σαλονικα;ολο γουστα εισαι :S :S :S
Τύπε τον δίκασες άσχημα τον συλλέκτη...
Σε νιώθω τύπε....τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από τραυματίες διακοσμητές...πόλεμος κανονικός. :S :S :SΕιναι σκληρος ο ανταγωνισμος στο χωρο της διακοσμησης τυπε... :S :S :S
Σε νιώθω τύπε....τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από τραυματίες διακοσμητές...πόλεμος κανονικός. :S :S :S
Τυπε μπορει να μεινει μονο ενας διακοσμητης στο τελος... :S :S :S