Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Επισκέπτης
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

Ξεροχύνο τύπε  :S :S :S

[move]:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Άμα ενδιαφερόσουν για αγορά παλαιών καλωδίων ευχαρίστως. Έχω μαζέψει κάμποσα και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μόνο αγορά όμως. 0.50 € το τεμάχιο.

Επισκέπτης
Άμα ενδιαφερόσουν για αγορά παλαιών καλωδίων ευχαρίστως. Έχω μαζέψει κάμποσα και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μόνο αγορά όμως. 0.50 € το τεμάχιο.

Τυπε μαζεψε και τη σκονη που εχεις σπιτι σου και βαλτην σε σακουλακια να τη πουλησεις...προβλεπω τρελο ενδιαφερον. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

τυπε εχουμε κατι παλιες γελοιογραφιες απο ετοιμοθανατους τραβελους.σου κανουν;    :S :S :S

Συνημμένα

• ΛΙΛΑΣ ΦΑΦΟΥΤΑ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ.jpg
    ΛΙΛΑΣ ΦΑΦΟΥΤΑ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ.jpg
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 31

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.456
Πόντοι
33.818
Τύπε τον δίκασες άσχημα τον συλλέκτη...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.456
Πόντοι
33.818

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.456
Πόντοι
33.818

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Τυπε μπορει να μεινει μονο ενας διακοσμητης στο τελος... :S :S :S

Έτσι πρέπει τύπε γιατί έχω κάτι παλιά παιχνίδια και δεν ξέρω σε ποιόν να τα χαρίσω, αν μείνει ένας (σαν τον χαϊλαντερ) δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom