Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
kokolognos?
kokolongos
kokolognos?
ποσταρε με το δικο σου,οτι και καλα σου πηρε το παιδι η βιζιτα και εφυγε και πας να τη βρεις
βαλε και τους λιγους αλλα καλους φιλους του Στεκα παμε γυρω στους 600 :- :S :S :SΝάσο αν προσθέσεις τους φίλους των τριών τελευταίων που μόλις ποστάρησαν βγαίνει ένα άθροισμα γύρω στα 450+
ειναι αληθινη ιστορια τυπε :- :S :S :SΤύπε σαν αρχικό σενάριο καλό ακούγεται, ας το ξεκινήσει και μετά θα το ¨εμπλουτίσουμε¨ :S :S :S
βαλε και τους λιγους αλλα καλους φιλους του Στεκα παμε γυρω στους 600 :- :S :S :S
ειναι αληθινη ιστορια τυπε :- :S :S :S
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
απαντουσε στον ass cavlo :- :S :S :S;)
Ο ΖΟΡΜΠΑΣ χάθηκε ή προσπαθεί να συνδεθεί με το Zero;
Τύπε σαν αρχικό σενάριο καλό ακούγεται, ας το ξεκινήσει και μετά θα το ¨εμπλουτίσουμε¨ :S :S :S
kαι θα ναι το ιδιο με της Μολδαβης τυπεΑν βάλει και φωτο του άδειου ψυγείου θα είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια τύπε :S :S :S
Δε βλεπω να γραφεις στο θρεντ του mr.malaka,ποσους κλωνους εχεις φτιαξει?απαντουσε στον ass cavlo :- :S :S :S
kαι θα ναι το ιδιο με της Μολδαβης τυπε
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.