....για επισκευη βαθουλωματος προερχομενου εξ επαφης με αειθαλες δενδρο.
Αν σοβαρολογείς για την επισκευή, πες περιοχή της κυρίας.
Θέλω να πω, αν μένει στη Δροσιά, δε κάνει να σου συστήσω το δικό μου στην Άνω Γλυφάδα!
....για επισκευη βαθουλωματος προερχομενου εξ επαφης με αειθαλες δενδρο.
ρωτα στο ραδιο.....Αν σοβαρολογείς για την επισκευή, πες περιοχή της κυρίας.
Θέλω να πω, αν μένει στη Δροσιά, δε κάνει να σου συστήσω το δικό μου στην Άνω Γλυφάδα!
Το κανατε και θρεντ βρε σεις ?
Ε εισαστε απιστευτοι !!!!!
Μπαααααα λεω δεν μπορει ..... και μετα λυθηκα στο γελιο
το ΑΕΙΘΑΛΕΣ ΔΕΝΤΡΟ μου αρεσε .....
Δηλαδη το καημενο το δεντρο καθοταν ησυχο και αμεριμνο
και ξαφνικα του ηρθε η μπεμπα ..... τσκ τσκ τσκ
που παει αυτη η κενωνια .....
Αν σοβαρολογείς για την επισκευή, πες περιοχή της κυρίας.
θελει ο κλαψας να κρυφτει και η κλαψα δε τον αφηνει
θα σου πουμε και που απλωνει μπουγαδα για να πας νυχτα να κλεψεις κυλοτες να τις μυριζεις με λατρεια
πλακα κανεις..Το νινι(δημητρα) σέρνει καράβι(αντρεα-ελλαδα) λέμε
και της μυριζεις τις κυλοτες;τι να μυρισω βρεεεεεεεεε ?
ΕΧΩ κοπελα ..... δεν θελω κι αλλη ....
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.......και της μυριζεις τις κυλοτες;
και της μυριζεις τις κυλοτες;
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.......
Το νινι σέρνει καράβι λέμε
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.......
δωστου κανα λαχειο του μαλακα μηπως κερδισει τον ληγοντα & με τα κερδη ριξει κανα πουτσο,γιατι δεν την παλευει..χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα εεεεεετσιιιιιιι !!!!!!!!!!!
τσου ρε λακη.....δωστου κανα λαχειο του μαλακα μηπως κερδισει τον ληγοντα & με τα κερδη ριξει κανα πουτσο,γιατι δεν την παλευει..
ψιτ..τσου ρε λακη.....
αν και εισαι ο μονος εντος θεματος επι της ουσιας εισαι οφτοπικ....κοιτα λιγα και στους φιλους συν-λατρεις της μπεμπας
παντου σπαμαρουνε πια!!!!!αν και εισαι ο μονος εντος θεματος επι της ουσιας εισαι οφτοπικ....