Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.701
Πόντοι
6.946
Εκτός από το Μπου, σκέψου ακόμα να βάλεις αγγελία στις μικρές αγγελίες.

Μπορείς επίσης να τοιχοκολλησεις αγγελίες σε περιοχές που συχνάζουν εκδιδομενες, όπως στα μασάζ και στούντιο πέριξ της Συγγρού - Φιξ, στα δελα Φυλής και Μεταξουργείου.

Όλο και κάποιο ψάρι θα τσιμπήσει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
302
Πόντοι
26
Εκτός από το Μπου, σκέψου ακόμα να βάλεις αγγελία στις μικρές αγγελίες.

Μπορείς επίσης να τοιχοκολλησεις αγγελίες σε περιοχές που συχνάζουν εκδιδομενες, όπως στα μασάζ και στούντιο πέριξ της Συγγρού - Φιξ, στα δελα Φυλής και Μεταξουργείου.

Όλο και κάποιο ψάρι θα τσιμπήσει.
δεν μου αρεσουν ολλες

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
489
Πόντοι
21
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
302
Πόντοι
26
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
λες αυτο να ειναι η συνταγη μιασ επιτυχημενης σχεσησ με μια κοπελα ?
νομιζω ναι...παρα να κανεις σχεση και μετα μα περιμενεις τα αγρια σεξακια και ολα αυτα...τα οποια ισως δεν ερθουν ποτε και βρεθεις καπου παγιδευμενος οικονομικα και συναισθηματικα με μια αθλια σεξουαλικη ζωη και μετα να τρως τα λεφτα σου στις πουτανες καλυτερα ετσι οπως σου ειπα...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
302
Πόντοι
26
νομιζω ναι...παρα να κανεις σχεση και μετα μα περιμενεις τα αγρια σεξακια και ολα αυτα...τα οποια ισως δεν ερθουν ποτε και βρεθεις καπου παγιδευμενος οικονομικα και συναισθηματικα με μια αθλια σεξουαλικη ζωη και μετα να τρως τα λεφτα σου στις πουτανες καλυτερα ετσι οπως σου ειπα...
εισαι επιστημονας !!!!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
λες αυτο να ειναι η συνταγη μιασ επιτυχημενης σχεσησ με μια κοπελα ?

και εκτος αυτου...η σχεση σου θα σε κερατωνει αρα...που ησουν ...πουθενα...τουλαχιστον η πουτανα βγαζει και κανενα μεροκαματο καλο αν δεν μπορεις να την συντηρας για να σταματησει...φυσικα και να μπορεις παλι θα κανει καμια εκστρατεια να μαζεψει λιγα λεφτα απο τις πουτσες διοτι αν ειναι αρκετα χρονια στην δουλεια δεν μπορει να κοψει απο την καυλα της αλλαγης πουτσας ....ειδικα αν εχει και ωραιο πελατολογιο...αλλα δε γενικες γραμμες παλι κερατας θα εισαι...ειτε με πουτανα ειτε με κανονικη ...με μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...το χρημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εισαι επιστημονας !!!!
το ξερω..
μεγαλωσα με πουτανες απο τα 14 μου και τωρα ειμαι 39....χεχεχε

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
302
Πόντοι
26

το ξερω..

το ξερω..

το ξερω..
πρεπει να δειδαξεις τα νεα παιδια και να τοθσ δειξεισ τον σωστο δρομο για να μπορεσοθν να κανοθν σχεση με κοπελα του χωρου

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
πρεπει να δειδαξεις τα νεα παιδια και να τοθσ δειξεισ τον σωστο δρομο για να μπορεσοθν να κανοθν σχεση με κοπελα του χωρου
λες να το κανω επιχειρηση; να γινω συμβουλος σχεσεων με εκδιδομενες η να βγαλω κανενα σεμιναριακι; :rockon::rockon:

δεν υπαρχει κατι παρομοιο στο διαδικτυο

να σου πω...οι πουτανες ειναι ευκολες...ξερουν αμεσως ποιος τους αρεσει και αν τον θελουν διοτι πανε με πολλους και αμαν τον βρουν και κανεις σχεση μαζι της δεν σε κερατωνει...συναισθηματικα...

τωρα το θεμα ειναι πως θα την αντιμετωπισεις εσυ...αν σου δειξει πως σε γουσταρει το θεμα παει πανω αου..

υπαρχουν σοβαρες κοινωνικες επιπτωσεις αν το προχωρησεις ειδικα αν το κανεις φανερα..

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.000
Πόντοι
366
Αν ο τυπος θελει παιδιά μπορεί να του κάνει ρομποτάκια;(να του μοιάζουν όμως για να ναι σίγουρος ότι ειν δικά του)
Τυπε ολα και ολα δεν ζητησε παιδια ο ανθρωπος ειπε σοβαρη σχεση μην τα ισοπεδωνεις ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom