You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.047
- Πόντοι
- 2.046
Είπαμε την Κυριακή θα ανοίγαμε αυτό το νήμα, πολύ βιαστικός είσαι.πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Tsigganolagnos hronia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2020
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 201
Σε τι ταμείο είσαι?
Οι αιτήσεις γίνονται στο Φυλής 59 πάνω
Πήγαινε εξήγησε τους και θα σε κατατοπεισουν
Φυλής 59 πάνω ειναι το γραφειο προσωπικου και το προτοκολο τησ περιοχης?Σε τι ταμείο είσαι?
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.448
- Πόντοι
- 6.056
Ας ξεκινήσουμε αλλιώς.πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Από το που είσαι εσύ.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.611
- Πόντοι
- 3.246
πότε θα σταματήσουν να πολλαπλασιάζονται οι αγαπούληδεςπωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Λογικά θα γελάνε και τα φθαρμένα πόμολα από τους οίκους ανοχής.πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.
Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.
Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά. Αν τα κτφ να κερδίσεις κάποια εκδιδομενη θα περάσεις καλά αλλά στο τέλος θα χάσεις ή λεφτά ή την ψυχή σου ή και τα δυο. Επειδή δεν θα με ακούσεις κυνηγά το καψου στο πάθος σου αλλά στο τέλος να θυμάσαι ότι κάποιος σου το είπε και δν σε είπε ναυάγιο. Αν θες στείλε πμ να μου πεις για ποια ψήνεσαι να μν σε κράζουν ολοι εδώ μεσα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Εχεις σε όλα δίκιο. Θα σου κάνω όμως μιας παρατήρηση: Μην τον προτρέπεις να γίνεις άλλος ένας πυρφόρος. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ αν κυνηγάς τις γκόμενες έτσι καταντάς... Και δεν εννοώ να πάει να τα ρίχνει στις πουτάνες. Ας βρει μια ισσοροπία.Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά. Αν τα κτφ να κερδίσεις κάποια εκδιδομενη θα περάσεις καλά αλλά στο τέλος θα χάσεις ή λεφτά ή την ψυχή σου ή και τα δυο. Επειδή δεν θα με ακούσεις κυνηγά το καψου στο πάθος σου αλλά στο τέλος να θυμάσαι ότι κάποιος σου το είπε και δν σε είπε ναυάγιο. Αν θες στείλε πμ να μου πεις για ποια ψήνεσαι να μν σε κράζουν ολοι εδώ μεσα
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Πιστεύεις θα ακούσει; και οι πουτανες γυναίκες είναι αλλά για να κάνουν αυτό το επάγγελμα έχουν χάσει το μυαλό τους. Αν εξηγηθεί ωραία απλά θα κερδίσει να κάνει σεξ με τζάμπα ναρκωτικά και για κάμποση ώρα. Αλλά σοβαρή σχέση δν θα βρει. Θα είναι απλά ένας καλός πελάτης όπως άλλοι. Και αν είναι σεξομανής και νεαρός απλά θα ευχαριστηθεί γαμησι. Στο τέλος θα μείνει μόνος και θα καίγεται ενώ η άλλη θα τον τρελανει. Απλά δεν ξέρει πως να πλησιάσει άλλη γυναίκα και να πληρώνει είναι πιο εύκολο για αυτόν.Εχεις σε όλα δίκιο. Θα σου κάνω όμως μιας παρατήρηση: Μην τον προτρέπεις να γίνεις άλλος ένας πυρφόρος. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ αν κυνηγάς τις γκόμενες έτσι καταντάς... Και δεν εννοώ να πάει να τα ρίχνει στις πουτάνες. Ας βρει μια ισσοροπία.
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Ακριβώς αυτό που λες.Πιστεύεις θα ακούσει; και οι πουτανες γυναίκες είναι αλλά για να κάνουν αυτό το επάγγελμα έχουν χάσει το μυαλό τους. Αν εξηγηθεί ωραία απλά θα κερδίσει να κάνει σεξ με τζάμπα ναρκωτικά και για κάμποση ώρα. Αλλά σοβαρή σχέση δν θα βρει. Θα είναι απλά ένας καλός πελάτης όπως άλλοι. Και αν είναι σεξομανής και νεαρός απλά θα ευχαριστηθεί γαμησι. Στο τέλος θα μείνει μόνος και θα καίγεται ενώ η άλλη θα τον τρελανει. Απλά δεν ξέρει πως να πλησιάσει άλλη γυναίκα και να πληρώνει είναι πιο εύκολο για αυτόν.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.448
- Πόντοι
- 6.056
Είσαι λάθος.Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.
Και εκδιδόμενη , έχεις πάντα κατά νου, μπουρδέλου.
Έχω ξαναγράψει , αλλά κανείς δεν έχει την ικανότητα κατανόησης της ελληνικής
για να αντιληφθεί τι εννοώ, ότι έχω δει το σενάριο αρκετές φορές.
Διαζευγμένος ή τύπος που έχει εγκαταλείψει αγαπουλίστικες σχέσεις , με τραπέζια , μπουζούκια,
αράχωβες και συχνά και γάμους , παιδιά , ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ σε επαγγελματία με κάποια εμπειρία ετών
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΤΡΕΣΑ του . Να μένει μαζί του, να της παρέσει στέγη , ρούχα , τροφή
και να ζούν μαζί . Μη νομίσεις ότι κοστίζει παραπάνω από μαλακισμένη σύζηγο .
Πολύ συχνά, κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και επειδή ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , εκπληρώνουν τη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΣ.
Να μένουν σέξυ και να όποτε τα αρχίδια του ανδρός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 0.5ml
σπέρμα να το παίρνουν , με όποιο τρόπο απολαμβάνει ο άνδρας.
Δεν το λες λίγο .
Οι ελληνίδες ... προσφέρουν όλα τα άλλα ... να σου πουλήσουν σπίτια ... αυτοκίνητα ... οικόπεδα ...
χρυσαφικά ... να σου γκρεμίσουν το σπίτι ... να φας στη μάπα 200 μαλάκες από το σόϊ τους ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ... ή καταντάνε έτσι ... που δεν θες να της γαμήσεις.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Όλα αυτά που είπες σωστά είναι αλλά τι σχέση έχουν με τον νηματοθέτη; Είπε πουθενά αυτός ότι θέλει να γίνει χορηγός ιερόδουλής; Ίσω ςδεν το πρόσεξα.Είσαι λάθος.
Και εκδιδόμενη , έχεις πάντα κατά νου, μπουρδέλου.
Έχω ξαναγράψει , αλλά κανείς δεν έχει την ικανότητα κατανόησης της ελληνικής
για να αντιληφθεί τι εννοώ, ότι έχω δει το σενάριο αρκετές φορές.
Διαζευγμένος ή τύπος που έχει εγκαταλείψει αγαπουλίστικες σχέσεις , με τραπέζια , μπουζούκια,
αράχωβες και συχνά και γάμους , παιδιά , ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ σε επαγγελματία με κάποια εμπειρία ετών
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΤΡΕΣΑ του . Να μένει μαζί του, να της παρέσει στέγη , ρούχα , τροφή
και να ζούν μαζί . Μη νομίσεις ότι κοστίζει παραπάνω από μαλακισμένη σύζηγο .
Πολύ συχνά, κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και επειδή ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , εκπληρώνουν τη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΣ.
Να μένουν σέξυ και να όποτε τα αρχίδια του ανδρός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 0.5ml
σπέρμα να το παίρνουν , με όποιο τρόπο απολαμβάνει ο άνδρας.
Δεν το λες λίγο .
Οι ελληνίδες ... προσφέρουν όλα τα άλλα ... να σου πουλήσουν σπίτια ... αυτοκίνητα ... οικόπεδα ...
χρυσαφικά ... να σου γκρεμίσουν το σπίτι ... να φας στη μάπα 200 μαλάκες από το σόϊ τους ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ... ή καταντάνε έτσι ... που δεν θες να της γαμήσεις.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.448
- Πόντοι
- 6.056
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΑν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.
χωρίς το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του
από τον ατυχή πόλεμο του 1897 και ένθεν ...
ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ .
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Εχει μια λογικη αυτο που ζηταει , γιατι και οι μη εκδιδομενες εγκεφαλικα καμενες ειναι στη σημερινη εποχη
Εχω προσφατο παραδειγμα
Εχω προσφατο παραδειγμα
Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 17.678
- Πόντοι
- 2.256
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Συνημμένα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.448
- Πόντοι
- 6.056
Όχι . Εγώ παρουσιάζω μία εκδοχή ... παρεμφερή ... που δεν έχει σκεφτεί κανείς.Όλα αυτά που είπες σωστά είναι αλλά τι σχέση έχουν με τον νηματοθέτη; Είπε πουθενά αυτός ότι θέλει να γίνει χορηγός ιερόδουλής; Ίσω ςδεν το πρόσεξα.
Και δεν είναι τόσο γνωστή.
Ο νηματοθέτης στο παιδικό του δωμάτιο , δεν κινδυνεύει από γυναίκες.
Μόνο από την υπερβολή στον αυνανισμό .
Πρέπει να τις μειώσει σε κάτω από 15 το 24ωρο.
Αν τράβαγε μία ντουζίνα μαλακίες την ημέρα, θα ήταν βελτίωση .
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.131
- Πόντοι
- 2.356
Αδερφάκο μην μου λες τα αυτονόητα. Τα ξέρω από το 2001 - δηλαδή από τότε που είμαι στον πληρωμένο έρωτα. Ωστόσο μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα - στο ξαναλέω. Έχεις ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ με αυτό που λες αλλά μην τα γενικοποιείς.Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
χωρίς το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του
από τον ατυχή πόλεμο του 1897 και ένθεν ...
ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ .
Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είτε είναι 20αρης είτε είναι του ιατρού είτε είναι συνηδειτοποιημένος suggar daddy ή κάτι τέτοιο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις