Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.047
Πόντοι
2.046
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.448
Πόντοι
6.056
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Ας ξεκινήσουμε αλλιώς.
Από το που είσαι εσύ.
1737137437269.jpeg

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.611
Πόντοι
3.246

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356
Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.

Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
638
Πόντοι
81
Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά. Αν τα κτφ να κερδίσεις κάποια εκδιδομενη θα περάσεις καλά αλλά στο τέλος θα χάσεις ή λεφτά ή την ψυχή σου ή και τα δυο. Επειδή δεν θα με ακούσεις κυνηγά το καψου στο πάθος σου αλλά στο τέλος να θυμάσαι ότι κάποιος σου το είπε και δν σε είπε ναυάγιο. Αν θες στείλε πμ να μου πεις για ποια ψήνεσαι να μν σε κράζουν ολοι εδώ μεσα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356
Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά. Αν τα κτφ να κερδίσεις κάποια εκδιδομενη θα περάσεις καλά αλλά στο τέλος θα χάσεις ή λεφτά ή την ψυχή σου ή και τα δυο. Επειδή δεν θα με ακούσεις κυνηγά το καψου στο πάθος σου αλλά στο τέλος να θυμάσαι ότι κάποιος σου το είπε και δν σε είπε ναυάγιο. Αν θες στείλε πμ να μου πεις για ποια ψήνεσαι να μν σε κράζουν ολοι εδώ μεσα
Εχεις σε όλα δίκιο. Θα σου κάνω όμως μιας παρατήρηση: Μην τον προτρέπεις να γίνεις άλλος ένας πυρφόρος. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ αν κυνηγάς τις γκόμενες έτσι καταντάς... Και δεν εννοώ να πάει να τα ρίχνει στις πουτάνες. Ας βρει μια ισσοροπία.

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
638
Πόντοι
81
Εχεις σε όλα δίκιο. Θα σου κάνω όμως μιας παρατήρηση: Μην τον προτρέπεις να γίνεις άλλος ένας πυρφόρος. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ αν κυνηγάς τις γκόμενες έτσι καταντάς... Και δεν εννοώ να πάει να τα ρίχνει στις πουτάνες. Ας βρει μια ισσοροπία.

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.
Πιστεύεις θα ακούσει; και οι πουτανες γυναίκες είναι αλλά για να κάνουν αυτό το επάγγελμα έχουν χάσει το μυαλό τους. Αν εξηγηθεί ωραία απλά θα κερδίσει να κάνει σεξ με τζάμπα ναρκωτικά και για κάμποση ώρα. Αλλά σοβαρή σχέση δν θα βρει. Θα είναι απλά ένας καλός πελάτης όπως άλλοι. Και αν είναι σεξομανής και νεαρός απλά θα ευχαριστηθεί γαμησι. Στο τέλος θα μείνει μόνος και θα καίγεται ενώ η άλλη θα τον τρελανει. Απλά δεν ξέρει πως να πλησιάσει άλλη γυναίκα και να πληρώνει είναι πιο εύκολο για αυτόν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356
Πιστεύεις θα ακούσει; και οι πουτανες γυναίκες είναι αλλά για να κάνουν αυτό το επάγγελμα έχουν χάσει το μυαλό τους. Αν εξηγηθεί ωραία απλά θα κερδίσει να κάνει σεξ με τζάμπα ναρκωτικά και για κάμποση ώρα. Αλλά σοβαρή σχέση δν θα βρει. Θα είναι απλά ένας καλός πελάτης όπως άλλοι. Και αν είναι σεξομανής και νεαρός απλά θα ευχαριστηθεί γαμησι. Στο τέλος θα μείνει μόνος και θα καίγεται ενώ η άλλη θα τον τρελανει. Απλά δεν ξέρει πως να πλησιάσει άλλη γυναίκα και να πληρώνει είναι πιο εύκολο για αυτόν.
Ακριβώς αυτό που λες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.448
Πόντοι
6.056
Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.

Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.
Είσαι λάθος.
Και εκδιδόμενη , έχεις πάντα κατά νου, μπουρδέλου.

Έχω ξαναγράψει , αλλά κανείς δεν έχει την ικανότητα κατανόησης της ελληνικής
για να αντιληφθεί τι εννοώ, ότι έχω δει το σενάριο αρκετές φορές.

Διαζευγμένος ή τύπος που έχει εγκαταλείψει αγαπουλίστικες σχέσεις , με τραπέζια , μπουζούκια,
αράχωβες και συχνά και γάμους , παιδιά , ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ σε επαγγελματία με κάποια εμπειρία ετών
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΤΡΕΣΑ του . Να μένει μαζί του, να της παρέσει στέγη , ρούχα , τροφή
και να ζούν μαζί . Μη νομίσεις ότι κοστίζει παραπάνω από μαλακισμένη σύζηγο .
Πολύ συχνά, κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και επειδή ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , εκπληρώνουν τη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΣ.

Να μένουν σέξυ και να όποτε τα αρχίδια του ανδρός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 0.5ml
σπέρμα να το παίρνουν , με όποιο τρόπο απολαμβάνει ο άνδρας.

Δεν το λες λίγο .

Οι ελληνίδες ... προσφέρουν όλα τα άλλα ... να σου πουλήσουν σπίτια ... αυτοκίνητα ... οικόπεδα ...
χρυσαφικά ... να σου γκρεμίσουν το σπίτι ... να φας στη μάπα 200 μαλάκες από το σόϊ τους ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ... ή καταντάνε έτσι ... που δεν θες να της γαμήσεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356
Είσαι λάθος.
Και εκδιδόμενη , έχεις πάντα κατά νου, μπουρδέλου.

Έχω ξαναγράψει , αλλά κανείς δεν έχει την ικανότητα κατανόησης της ελληνικής
για να αντιληφθεί τι εννοώ, ότι έχω δει το σενάριο αρκετές φορές.

Διαζευγμένος ή τύπος που έχει εγκαταλείψει αγαπουλίστικες σχέσεις , με τραπέζια , μπουζούκια,
αράχωβες και συχνά και γάμους , παιδιά , ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ σε επαγγελματία με κάποια εμπειρία ετών
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΤΡΕΣΑ του . Να μένει μαζί του, να της παρέσει στέγη , ρούχα , τροφή
και να ζούν μαζί . Μη νομίσεις ότι κοστίζει παραπάνω από μαλακισμένη σύζηγο .
Πολύ συχνά, κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και επειδή ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , εκπληρώνουν τη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΣ.

Να μένουν σέξυ και να όποτε τα αρχίδια του ανδρός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 0.5ml
σπέρμα να το παίρνουν , με όποιο τρόπο απολαμβάνει ο άνδρας.

Δεν το λες λίγο .

Οι ελληνίδες ... προσφέρουν όλα τα άλλα ... να σου πουλήσουν σπίτια ... αυτοκίνητα ... οικόπεδα ...
χρυσαφικά ... να σου γκρεμίσουν το σπίτι ... να φας στη μάπα 200 μαλάκες από το σόϊ τους ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ... ή καταντάνε έτσι ... που δεν θες να της γαμήσεις.
Όλα αυτά που είπες σωστά είναι αλλά τι σχέση έχουν με τον νηματοθέτη; Είπε πουθενά αυτός ότι θέλει να γίνει χορηγός ιερόδουλής; Ίσω ςδεν το πρόσεξα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.448
Πόντοι
6.056
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
χωρίς το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του
από τον ατυχή πόλεμο του 1897 και ένθεν ...
ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ .

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Εχει μια λογικη αυτο που ζηταει , γιατι και οι μη εκδιδομενες εγκεφαλικα καμενες ειναι στη σημερινη εποχη
Εχω προσφατο παραδειγμα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.448
Πόντοι
6.056
Όλα αυτά που είπες σωστά είναι αλλά τι σχέση έχουν με τον νηματοθέτη; Είπε πουθενά αυτός ότι θέλει να γίνει χορηγός ιερόδουλής; Ίσω ςδεν το πρόσεξα.
Όχι . Εγώ παρουσιάζω μία εκδοχή ... παρεμφερή ... που δεν έχει σκεφτεί κανείς.
Και δεν είναι τόσο γνωστή.
Ο νηματοθέτης στο παιδικό του δωμάτιο , δεν κινδυνεύει από γυναίκες.
Μόνο από την υπερβολή στον αυνανισμό .
Πρέπει να τις μειώσει σε κάτω από 15 το 24ωρο.

Αν τράβαγε μία ντουζίνα μαλακίες την ημέρα, θα ήταν βελτίωση .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.131
Πόντοι
2.356
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
χωρίς το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του
από τον ατυχή πόλεμο του 1897 και ένθεν ...
ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ .
Αδερφάκο μην μου λες τα αυτονόητα. Τα ξέρω από το 2001 - δηλαδή από τότε που είμαι στον πληρωμένο έρωτα. Ωστόσο μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα - στο ξαναλέω. Έχεις ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ με αυτό που λες αλλά μην τα γενικοποιείς.
Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είτε είναι 20αρης είτε είναι του ιατρού είτε είναι συνηδειτοποιημένος suggar daddy ή κάτι τέτοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom