Νέα

Ζητείται Ανεργος 20- 32 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LOYLOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Meka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ανεργία δεν υπάρχει μαλακά υπάρχει .Δουλεια κανονική ούτε φυλλάδια ούτε τελεμαρκετινγ ούτε δικτυακό μάρκετινγκ .Αν όμως θέλετε θέση CEO ας στείλει οποίος θέλει να του απαντήσω προσωπικά , γιατί ειναι άδικο  κάποιοι και απο εδώ μέσα θέλουν δουλειά γιατί  τι χρειάζονται και δεν ειναι επαγγελματίες τεμπέληδες .Ας αφήσουμε τους έχοντες ανάγκη να στείλουν και τις μπουρδολογιες ας σταματήσετε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει
γιατι βαζει οριο ηλικιας??
π.χ. καποιος στα 33 ή στα 35 δεν μπορει να την κανει την δουλεια?
εκτος εαν εχεις το state of mind των περισσοτερων εργοδοτων στην Ελλαδα....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικά βρώμα η δουλειά ? 

Meka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να την κάνει αλλά η πείρα έχει δείξει ότι για εξωτερικές δουλειές οι μικροί ειναι πιο γρηγοροι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μπορεί να την κάνει αλλά η πείρα έχει δείξει ότι για εξωτερικές δουλειές οι μικροί ειναι πιο γρηγοροι
στα 20 μπορει να ειναι... ;)
απο 32 ομως στα 33 ή στα 35 δεν υπαρχει διαφορα αντοχης...ειναι στα ιδια.
Εκτος κ αν ο αλλος ειναι σαπιοκοιλιας κ δεν παιζει ρολο η ηλικια.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
γιατι βαζει οριο ηλικιας??
π.χ. καποιος στα 33 ή στα 35 δεν μπορει να την κανει την δουλεια?
εκτος εαν εχεις το state of mind των περισσοτερων εργοδοτων στην Ελλαδα....

Επιδότηση ο εργοδότης παίρνει από τον ΟΑΕΔ για εργαζόμενους  πάνω από 32;  :think:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Προσφέρομαι για μεταφραστής από τα αλβανικά στα ελληνικά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Επιδότηση ο εργοδότης παίρνει από τον ΟΑΕΔ για εργαζόμενους  πάνω από 32;  :think:
νομιζω οχι...
αλλα αλλοιμονο αν οι εργοδοτες στην Ελλαδα πρεπει να αποσχολησουν μονο τους μεχρι 32...(για να τσεπωνουν το χρημα απο τον ΟΑΕΔ)
ΟΙ αλλοι μετα ειναι να πανε να πνιγουν...επισημα πλεον.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να το σοβαρέψουμε λιγάκι... δεν βρήκα κανένα άλλο θρεντ που να είναι πιο κοντινό σε αυτό που θέλω να γράψω:

Αν υπάρχει κάποιος με μηχανικές γνώσεις, ξένες γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΩΝ και ΡΩΣΙΚΩΝ, ας μου στείλει π.μ. και βιογραφικό μετά.

Είναι καλή θέση εργασίας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν υπάρχει ηλικιακό όριο (να το ξεκαθαρίσω γιτί το θρεντ είναι ψιλοάσχετο)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να το σοβαρέψουμε λιγάκι... δεν βρήκα κανένα άλλο θρεντ που να είναι πιο κοντινό σε αυτό που θέλω να γράψω:

Αν υπάρχει κάποιος με μηχανικές γνώσεις, ξένες γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΩΝ και ΡΩΣΙΚΩΝ, ας μου στείλει π.μ. και βιογραφικό μετά.

Είναι καλή θέση εργασίας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια...  ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω  :grin:

εντιτ... δύσκολο να βρείς αδελφέ.. εκτός αν είναι κανένας απόγονος των ποντίων από το Σοχούμι που έφερε η Τσουδερού ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια...  ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω  :grin:

εντιτ... δύσκολο να βρείς αδελφέ.. εκτός αν είναι κανένας απόγονος των ποντίων από το Σοχούμι που έφερε η Τσουδερού ...

Κι από μηχανολογικά ξέρει, μια χαρά στην φτιάχνει την "εξάτμιση"  :fuck1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια...  ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω  :grin:

:2funny: :2funny: καλα τα λες ..

Αλλα μακαρι να βρει κανενα παλικάρι εστω και απο εδω μεσα και ας ειναι φορουμ για μπουρδελα , τουλαχιστον το σιγουρο ειναι οτι θα τα φαει στις πουτανες ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δυστυχώς τα ρώσικα δεν είναι στο μενού των ξένων γλωσσών στην Ελλάδα... ελπίζω όχι για πολύ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια...  ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω  :grin:

δεν την έχω γνωρίσει την κυρία εν λόγω.
Πάντως η ζήτηση είναι σοβαρή, η εταιρία είναι πολύ καλή και αν κάποιο παλικάρι ψάχνεται και έχει αυτά που ζητάει η ζήτηση, καλό είναι να βιαστεί γιατί η εταιρία ψάχνει ταυτόχρονα και στη Ρωσία και εκεί είναι πιθανό να βρεθεί πιο γρήγορα υποψήφιος.

Ρώσικα η εταιρία τα έχει στο επιθυμητό, αλλά εγώ δεν θα προτείνω βιογραφικό χωρίς ρώσικα, εκτός κι αν είναι κάτι όντως εξαιρετικό κατά τα άλλα.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

ή εχει σπουδασει στην Ρωσσια που αναγκαστηκα μαθαινεις την γλωσσα εκει

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μυρίζω Νείλο  σνιφ σνιφ ω ναι να κι η "Πυραμίδα"!  :2funny: :2funny:

Ο κος Λούλου έκλεισε επιτυχημένα το μήνα του με μία μερσεντές.  :dancing:  Κοπιάστε..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.325
Πόντοι
1.106
Τελικά ανεργία δεν υπάρχει μαλακά υπάρχει .Δουλεια κανονική ούτε φυλλάδια ούτε τελεμαρκετινγ ούτε δικτυακό μάρκετινγκ .Αν όμως θέλετε θέση CEO ας στείλει οποίος θέλει να του απαντήσω προσωπικά , γιατί ειναι άδικο  κάποιοι και απο εδώ μέσα θέλουν δουλειά γιατί  τι χρειάζονται και δεν ειναι επαγγελματίες τεμπέληδες .Ας αφήσουμε τους έχοντες ανάγκη να στείλουν και τις μπουρδολογιες ας σταματήσετε.

Εγω συμφωνω με τον φιλο κι ας λετε οτι θελετε ανεργια δεν υπαρχει μαλακά υπαρχει γιατι τα σκληρα ειναι ακριβα πια και δεν τα παιρνει κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom