Τελικά ανεργία δεν υπάρχει μαλακά υπάρχει .Δουλεια κανονική ούτε φυλλάδια ούτε τελεμαρκετινγ ούτε δικτυακό μάρκετινγκ .Αν όμως θέλετε θέση CEO ας στείλει οποίος θέλει να του απαντήσω προσωπικά , γιατί ειναι άδικο κάποιοι και απο εδώ μέσα θέλουν δουλειά γιατί τι χρειάζονται και δεν ειναι επαγγελματίες τεμπέληδες .Ας αφήσουμε τους έχοντες ανάγκη να στείλουν και τις μπουρδολογιες ας σταματήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητείται Ανεργος 20- 32 ετών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LOYLOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
γιατι βαζει οριο ηλικιας??Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει
π.χ. καποιος στα 33 ή στα 35 δεν μπορει να την κανει την δουλεια?
εκτος εαν εχεις το state of mind των περισσοτερων εργοδοτων στην Ελλαδα....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
στα 20 μπορει να ειναι... ;)Μπορεί να την κάνει αλλά η πείρα έχει δείξει ότι για εξωτερικές δουλειές οι μικροί ειναι πιο γρηγοροι
απο 32 ομως στα 33 ή στα 35 δεν υπαρχει διαφορα αντοχης...ειναι στα ιδια.
Εκτος κ αν ο αλλος ειναι σαπιοκοιλιας κ δεν παιζει ρολο η ηλικια.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
γιατι βαζει οριο ηλικιας??
π.χ. καποιος στα 33 ή στα 35 δεν μπορει να την κανει την δουλεια?
εκτος εαν εχεις το state of mind των περισσοτερων εργοδοτων στην Ελλαδα....
Επιδότηση ο εργοδότης παίρνει από τον ΟΑΕΔ για εργαζόμενους πάνω από 32;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
νομιζω οχι...Επιδότηση ο εργοδότης παίρνει από τον ΟΑΕΔ για εργαζόμενους πάνω από 32;
αλλα αλλοιμονο αν οι εργοδοτες στην Ελλαδα πρεπει να αποσχολησουν μονο τους μεχρι 32...(για να τσεπωνουν το χρημα απο τον ΟΑΕΔ)
ΟΙ αλλοι μετα ειναι να πανε να πνιγουν...επισημα πλεον.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Να το σοβαρέψουμε λιγάκι... δεν βρήκα κανένα άλλο θρεντ που να είναι πιο κοντινό σε αυτό που θέλω να γράψω:
Αν υπάρχει κάποιος με μηχανικές γνώσεις, ξένες γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΩΝ και ΡΩΣΙΚΩΝ, ας μου στείλει π.μ. και βιογραφικό μετά.
Είναι καλή θέση εργασίας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν υπάρχει κάποιος με μηχανικές γνώσεις, ξένες γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΩΝ και ΡΩΣΙΚΩΝ, ας μου στείλει π.μ. και βιογραφικό μετά.
Είναι καλή θέση εργασίας
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν υπάρχει ηλικιακό όριο (να το ξεκαθαρίσω γιτί το θρεντ είναι ψιλοάσχετο)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Να το σοβαρέψουμε λιγάκι... δεν βρήκα κανένα άλλο θρεντ που να είναι πιο κοντινό σε αυτό που θέλω να γράψω:
Είναι καλή θέση εργασίας
θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια... ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω
εντιτ... δύσκολο να βρείς αδελφέ.. εκτός αν είναι κανένας απόγονος των ποντίων από το Σοχούμι που έφερε η Τσουδερού ...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια... ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω
εντιτ... δύσκολο να βρείς αδελφέ.. εκτός αν είναι κανένας απόγονος των ποντίων από το Σοχούμι που έφερε η Τσουδερού ...
Κι από μηχανολογικά ξέρει, μια χαρά στην φτιάχνει την "εξάτμιση"
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κι από μηχανολογικά ξέρει, μια χαρά στην φτιάχνει την "εξάτμιση"
εσένα σου την εφτιαξε και πέρασες ΚΤΕΟ ???
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
καλα τα λες ..
Αλλα μακαρι να βρει κανενα παλικάρι εστω και απο εδω μεσα και ας ειναι φορουμ για μπουρδελα , τουλαχιστον το σιγουρο ειναι οτι θα τα φαει στις πουτανες ..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δυστυχώς τα ρώσικα δεν είναι στο μενού των ξένων γλωσσών στην Ελλάδα... ελπίζω όχι για πολύ..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν την έχω γνωρίσει την κυρία εν λόγω.θα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια... ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω
Πάντως η ζήτηση είναι σοβαρή, η εταιρία είναι πολύ καλή και αν κάποιο παλικάρι ψάχνεται και έχει αυτά που ζητάει η ζήτηση, καλό είναι να βιαστεί γιατί η εταιρία ψάχνει ταυτόχρονα και στη Ρωσία και εκεί είναι πιθανό να βρεθεί πιο γρήγορα υποψήφιος.
Ρώσικα η εταιρία τα έχει στο επιθυμητό, αλλά εγώ δεν θα προτείνω βιογραφικό χωρίς ρώσικα, εκτός κι αν είναι κάτι όντως εξαιρετικό κατά τα άλλα.
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ή εχει σπουδασει στην Ρωσσια που αναγκαστηκα μαθαινεις την γλωσσα εκειθα σου έλεγα να πάρεις την Ντάρια... ;) Ελληνικά ξέρει, Αγγλικά ξέρει, Ρωσσικά ξέρει... τώρα από μηχανολογικά θα σε γελάσω
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.325
- Πόντοι
- 1.106
Τελικά ανεργία δεν υπάρχει μαλακά υπάρχει .Δουλεια κανονική ούτε φυλλάδια ούτε τελεμαρκετινγ ούτε δικτυακό μάρκετινγκ .Αν όμως θέλετε θέση CEO ας στείλει οποίος θέλει να του απαντήσω προσωπικά , γιατί ειναι άδικο κάποιοι και απο εδώ μέσα θέλουν δουλειά γιατί τι χρειάζονται και δεν ειναι επαγγελματίες τεμπέληδες .Ας αφήσουμε τους έχοντες ανάγκη να στείλουν και τις μπουρδολογιες ας σταματήσετε.
Εγω συμφωνω με τον φιλο κι ας λετε οτι θελετε ανεργια δεν υπαρχει μαλακά υπαρχει γιατι τα σκληρα ειναι ακριβα πια και δεν τα παιρνει κανεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις