Νέα

Ζητείται Ανεργος 20- 32 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LOYLOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ευχαριστωωωω. Η καλυτερη ευχη. Αλλα την εδωσε μιση. Επρεπε να πεις
Φακ γιου με την Λιζα Ανν. :grin:
tumblr_mlh8woLOh51sou1uro1_500.gif
  :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ΝΑΙ!!!!

Αλλά που ντη? Πιο ευκολα παει στο Filadelfeia u.s , παρα στα Νεα Φιλαδελφεια Greece.  :helpplea:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΝΑΙ!!!!

Αλλά που ντη? Πιο ευκολα παει στο Filadelfeia u.s , παρα στα Νεα Φιλαδελφεια Greece.  :helpplea:
θα βάλουμε ρεφενέ να στη φέρουμε ρε αδερφέ αν είναι να σου φύγει η κάψα...
πόσα θέλει η χαμούρα για να ικανοποιήσει το αδέρφι; Πόσοι νοματαίοι είμαστε;
τόσα προγράμματα κάνει ο Αλαφούζος. Ε, θα κάνουμε κι εμείς ένα! Όλοι μαζί μπορούμε να τη φέρουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελικά βρέθηκε ο άνεργος;;;;
Ερώτηση, για τη δουλειά που τον θέλει... ημιαπασχόληση δεν της κάνει;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η λουλου ζητα ατομο μαλλον για φυλλαδια,''ενημερωση και προωθηση'' ειναι οροι ενος μαρκετινγκ του κωλου πραγματικα.Ή μηπως για φραουλες που ειναι και hot :fuck1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
γαμωτι μοθ γεμησα πουστηδες κατασκοπους σε αυτο το σαιτ! στο τελος θα μας κοροιδευουν οτι τελικα ολοι εδω μεσα ειμαστε γκει :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
:2funny: :2funny:

ηθελα να το γραψω αλλα το αφησα για να δω ποιος θα το θυμηθεί..  :2funny: :2funny:

Και αν είναι για φυλλάδια θα τα πάει πολύ καλά ο Κωστας με το κοστούμι τύπε , θα ψαρώνουν όλοι , και μαζί με το φυλλάδιο θα λεει και , "οποιος θελει να παμε για παρτουζα να στειλει πριβε "  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:2funny: :2funny:

ηθελα να το γραψω αλλα το αφησα για να δω ποιος θα το θυμηθεί..   :2funny: :2funny:

Και αν είναι για φυλλάδια θα τα πάει πολύ καλά ο Κωστας με το κοστούμι τύπε , θα ψαρώνουν όλοι , και μαζί με το φυλλάδιο θα λεει και , "οποιος θελει να παμε για παρτουζα να στειλει πριβε "   :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

Meka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει

Πες τότε για τι δουλειά πρόκειται ρε τύπε...

Τι φοβάσαι; Μηπως σε απορρίψουν οι ενδιαφερόμενοι;

;)

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εσύ είσαι ο CEO;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom