διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
ΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!Αφου εισαι 19,5 ...
ΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!Αφου εισαι 19,5 ...
Ευχαριστωωωω. Η καλυτερη ευχη. Αλλα την εδωσε μιση. Επρεπε να πειςΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!
Να στείλω κανα βιογραφικό;
Ευχαριστωωωω. Η καλυτερη ευχη. Αλλα την εδωσε μιση. Επρεπε να πεις
Φακ γιου με την Λιζα Ανν.
Ειναι απωθημενο η ατιμη !!!
Ειναι απωθημενο η ατιμη !!!
θα βάλουμε ρεφενέ να στη φέρουμε ρε αδερφέ αν είναι να σου φύγει η κάψα...ΝΑΙ!!!!
Αλλά που ντη? Πιο ευκολα παει στο Filadelfeia u.s , παρα στα Νεα Φιλαδελφεια Greece.
Ευτυχως ειναι μεχρι 32 χρονων και μπορει να σου κανει και ο Κωστας , ειναι σοβαρος και ψαχνει για παρτουζα
ηθελα να το γραψω αλλα το αφησα για να δω ποιος θα το θυμηθεί..
Και αν είναι για φυλλάδια θα τα πάει πολύ καλά ο Κωστας με το κοστούμι τύπε , θα ψαρώνουν όλοι , και μαζί με το φυλλάδιο θα λεει και , "οποιος θελει να παμε για παρτουζα να στειλει πριβε "
ειναι κυριος τύπε φοραει και κουστουμι
φοραει και κοστουμι τυπε
ειναι κυριος τύπε φοραει και κουστουμι
Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει
εσύ είσαι ο CEO;Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει
εσύ είσαι ο CEO;