διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
ΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!Αφου εισαι 19,5 ...![]()
ΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!Αφου εισαι 19,5 ...![]()
Ευχαριστωωωω. Η καλυτερη ευχη. Αλλα την εδωσε μιση. Επρεπε να πειςΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!
Να στείλω κανα βιογραφικό;
Ευχαριστωωωω. Η καλυτερη ευχη. Αλλα την εδωσε μιση. Επρεπε να πεις
Φακ γιου με την Λιζα Ανν.![]()
Ειναι απωθημενο η ατιμη !!!
Ειναι απωθημενο η ατιμη !!!
θα βάλουμε ρεφενέ να στη φέρουμε ρε αδερφέ αν είναι να σου φύγει η κάψα...ΝΑΙ!!!!
Αλλά που ντη? Πιο ευκολα παει στο Filadelfeia u.s , παρα στα Νεα Φιλαδελφεια Greece.![]()
Ευτυχως ειναι μεχρι 32 χρονων και μπορει να σου κανει και ο Κωστας , ειναι σοβαρος και ψαχνει για παρτουζα
![]()
![]()
ηθελα να το γραψω αλλα το αφησα για να δω ποιος θα το θυμηθεί..![]()
Και αν είναι για φυλλάδια θα τα πάει πολύ καλά ο Κωστας με το κοστούμι τύπε , θα ψαρώνουν όλοι , και μαζί με το φυλλάδιο θα λεει και , "οποιος θελει να παμε για παρτουζα να στειλει πριβε "![]()
![]()
ειναι κυριος τύπε φοραει και κουστουμι
φοραει και κοστουμι τυπε![]()
Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει
εσύ είσαι ο CEO;Πόσο μαλακες είστε όλοι εσείς.Οταν μιλάμε για δουλειά μιλάμε για δουλειά σε εταιρεία με αποδοχές.το loyloy ειναι δικό μου και ειναι χρόνια όμως λόγο ότι η δουλειά ειναι απο φίλο που δεν ασχολούμαι με αυτά προτίμησα να βάλω το MekA.Ξερω ότι δένεται απλός δεν ήθελα να μπλέξει τον λόγ/σμο μου με δουλειά άλλων.Η πρόταση συνεχίζει να ισχυει