Καρμπον γλαστρες παντως.ναι την ελσα μιχαλακοπουλου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγαρια παρα φυσιν (ή, αλλως: Ο θριαμβος του παρά...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ναι την ελσα μιχαλακοπουλου..ναι.την πρωην όμως οχι αυτη που παιζει εδω.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δεν ξερω πως τις λένε.ναι την ελσα μιχαλακοπουλου..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αυτη η ξανθιά που ειδα 1 λεπτό τώρα ειναι τοπ10 χειρότερου παιξίματος έβερ(μέσα και οι σχολικές παραστάσεις νηπίων)Καρμπον γλαστρες παντως.
Και η τωρινη γλαστρα χωραει στο τοπ10 που εχεις.αυτη η ξανθιά που ειδα 1 λεπτό τώρα ειναι τοπ10 χειρότερου παιξίματος έβερ(μέσα και οι σχολικές παραστάσεις νηπίων)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το δικό μας ΄δεν περιέχει μονιμότητα,άλλο φρι λάνσερς άλλο δημόσιο.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
η τωρινή δεν ήταν στο βίντεο?αυτη λέω.Και η τωρινη γλαστρα χωραει στο τοπ10 που εχεις.
Ναι λαθος μου, εγω μιλουσα για την παλια.η τωρινή δεν ήταν στο βίντεο?αυτη λέω.
Καλυτερο το παλιο μουνι παντως.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το ίδιο εκνευριστικές, απλά η παλιά κερδίζει σε αθλιότητα γιατί ξέρουμε πως τη γάμαγαν δύο γραφικοί τύποι ενώ τη νέα ένασ(ξέρουμε)
"Είμαστε επίσημα αρραβωνιασμένοι και δεν πρόκειται να είναι μακρύς ο αρραβώνας", είπε ο Εκλεστοουν στην Daily Mail.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες έχουν ένα καταπληκτικό μηχανισμό να μεταμφιέζουν το συμφέρον σε συναίσθημα. Όταν μυριστούν χρήμα, κολλάνε σα βδέλλες, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό καθαυτό το χρήμα που τις τραβά ή η επιτυχία. Ίσως αυτό που τις ελκύει περισσότερο είναι η αναγνωρισιμότητα του ανδρός σε ένα ευρύ ή στενότερο κοινωνικό περίγυρο. Δεν ξέρω αν είναι το χρήμα που κάνει την διαφορά ή αν στο συγκεκριμένο τόπο ή χώρο, χρόνο και δραστηριότητα, ποιό αρσενικό φαντάζει ξεχωριστό στα γυναικεία μάτια. Ένα απτό παράδειγμα είναι τα μπαράκια. Ποιό είναι το αρσενικό που τραβάει την προσοχή όλων των γυναικών; Μα φυσικά το αρσενικό που ξεχωρίζει στον συγκεκριμένο χώρο, γιατί έχει μια ταυτότητα διακριτή από όλους τους άλλους και δεν είναι άλλος από τον μπάρμαν. Κάποιες άλλες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα, αλλά γοητεύονται από την πνευματική ανωτερότητα ενός άντρα. Υπάρχουν γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για την οικονομική κατάσταση, την εμφάνιση ή την εξυπνάδα του άντρα, αλλά το αποκλειστικό κριτήριο επιλογής είναι αν το εκάστοτε αρσενικό έχει υπερμεγέθες πέος. Υπάρχουν γυναίκες που επιλέγουν βάση της εξωτερικής εμφάνισης. Υπάρχει ένα συνονθύλευμα γυναικείων συμπεριφορών ως προς την επιλογή του ερωτικού συντρόφου, που όλες όμως καταλήγουν σε ένα κοινό παρανομαστή. Ελκύονται και τελικά επιλέγουν το αρσενικό αυτό, που στα δικά τους γυναικεία μάτια αποκαλύπτεται ως ξεχωριστό.
Προς επίρρωσιν των παραπάνω, διαβάστε και αυτό, εάν δεν σας ζάλισα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1223.msg4792323#msg4792323]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1223.msg4792323#msg4792323[/url]
Η γυναικεία αυτή συμπεριφορά, ίσως είναι ένα προικοδοτημένο ένστικτο που διαθέτουν ως κομμάτι της φυσικής επιλογής. Είναι μια πρόνοια της φύσης για την αναπαραγωγή των ικανότερων; Στις μέλισσες για παράδειγμα, η βασίλισσα πετάει πολύ ψηλά ώστε να ζευγαρώσει με τον πιο δυνατό κηφήνα. Και ποιός είναι ο πιο ικανός; Αυτός που έχει περίσσευμα εξυπνάδας ή δύναμης; Προφανώς το αρσενικό που έχει και τα δύο. Δεν ξέρω αν η παραπάνω άποψη είναι σωστή, αλλά στον σημερινό τεχνολογικό καπιταλισμό η τέχνη της ρητορείας, της διαλεκτικής και της γραφικότητας έχει υπερκεράσει την δύναμη, την ανδρεία, την γενναιότητα ή μήπως τελικά τα τελευταία χαρακτηριστικά πραγματώνονται μέσα από το ρίσκο της επιχειρηματικότητας στον σύγχρονο καπιταλισμό; Ίσως ναι, ίσως όχι. Το κοινωνικό εποικοδόμημα που αναπτύσσσεται στα θεμέλια του τεχνολογικού καπιταλισμού, δημιουργεί εκφυλιστικά φαινόμενα στην πρόνοια της φύσης για αναπαραγωγή των ποιοτικότερων γονιδίων; Χμμ... πρέπει να το σκεφτώ λίγο......
Το σκέφτηκα. Σαχλαμάρες..... η ζωή είναι σαν το νερό, βρίσκει πάντοτε διέξοδο. Άλλωστε έχουμε ήδη κάνει μια μεγάλη παράλειψη, μια αυθαίρετη παραδοχή που πάντοτε όλοι κάνουμε βλέποντας μια πολύ ωραία γυναίκα δίπλα σε έναν ζυμαρούλη ή μπασμένο και κακάσχημο άντρα. Δεχόμαστε apriori ότι εφόσον είναι όμορφη, θα διαθέτει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
- Βεζούβιος στο κρεβάτι (κυρίως αυτό)
- Όταν έρθει η δύσκολη στιγμή, δεν θα σου γυρίσει την πλάτη
- Ειλικρινής απέναντί σου
- Καλή νοικοκυρά
- Καλή μάνα
- Έξυπνη
Ποιά είναι άραγε η ποιότητα των γονιδίων αυτών των γυναικών; Η βασίλισσα μέλισσα σίγουρα θα γονιμοποιηθεί από τον δυνατότερο κηφήνα, αλλά η συγκεκριμένη βασίλισσα είναι η καλύτερη;
Το γάμησα ε; Ας περάσω σε πιο γήινα πράγματα. Έχω μια θεωρία για τις γυναίκες που διαλέγουν οικονομικά ευκατάστατους άντρες, οι οποίοι είναι είτε ζυμαρούληδες, είτε γέροι, είτε μπασμένοι, είτε όλα μαζί. Έχω την πεποίθηση ότι αυτού του είδους οι γυναίκες είναι ψόφιες στο κρεβάτι. Μια γυναίκα με έντονη σεξουαλικότητα, δεν θα μπορούσε να αντέξει ούτε μερικούς μήνες δίπλα σε τζούφια αρσενικά. Θα πει κάποιος ότι, ρε φίλε βρίσκει γκόμενους να πηδηχτεί. Θα απαντούσα ότι δεν είναι και τόσο απλό, διότι τζούφια αρσενικά μπορεί να είναι, αλλά μαλάκες όχι. Η οικονομική τους ευμάρεια, τους παρέχει τα μέσα για να ελέγξουν πολύ εύκολα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ας πάρουμε ένα χειροπιαστό παράδειγμα, του Κυριακού του ant1 με την ξανθιά, πανέμορφη ηθοποιό, δεν θυμάμαι πώς τη λένε... υπάρχει περίπτωση να του τα φορέσει, χωρίς να το μάθει αυτός; Δεν υπάρχει περίπτωση και το γνωρίζει πολύ καλά και η ίδια. Για να αντέχει να είναι μαζί του, προφανώς έχει μειωμένες σεξουαλικές ανάγκες και γοητεύεται πάρα πολύ από την εξουσία, το χρήμα, την αναγνωρισιμότητα. Η τρυφηλότητα μπορεί να ικανοποιηθεί και από άλλες υλικές απολαύσεις που θα λειτουργήσουν ως υποκατάστατα των σαρκικών απολαύσεων. Η θεωρία μου εσωκλείεται στο ερώτημα εάν μια γυναίκα που κέντρο της ύπαρξής της αποτελεί το σεξ, θα μπορούσε να είναι με τον Κυριακού; Εγώ λέω πώς όχι. Εσείς;
Υ.Γ οι γυναίκες του site θα μας έδιναν πολύτιμες γνώμες και απόψεις επί της θεωρίας αυτής...
Χωρις να αλλαξω ουτε κιχ στα οσα προανεφερες (μαλιστα θα υπερθεματισω στα bold), παραθετω κι ενα παραδειγμα αμεσα βιωματικο...
Λοιπον, στον ευρυτερο κυκλο της παρεας μου υπαρχει ενας εφοπλιστης. Οχι αρκετα ισχυρος (επιπεδου ΒΒ, ή Μελισσανιδη, ή Λασκαριδη), αλλα με ολο το προφιλ ενος εφοπλιστη (τεραστια ακινητα, cash με ουρα, βολτες Αθηνα-ΗΠΑ για Σ/Κ και αλλα τετοια...)
Ε, λοιπον, σε πληροφορω οτι ΟΛΕΣ οι γκομενες του κυκλου μας, ΟΛΕΣ ομως!, σπαρταρανε σαν ωμα μυδια με το που σκασει μυτη ο τυπος (υιος του εφοπλιστη). Ουτε μια δεν προσπαθει να κρατησει μια στοιχειωδη ψυχραιμια και σταση ανωτεροτητας.
Μαλιστα, πολλες εξ αυτων αμολανε επιφωνηματα βλεποντας τον (πχ "ΑΑΑΑΑ, τον Παναγιωτη, τι κανεις ΒΡΕΕΕΕΕΕ Παναγιωτη, ΠΟΥΥΥΥΥ ησουν χαμενος"... και τετοια )
Εν ολιγοις, τα φαινομενα διαλυσης που περιεγραψα πως θα ειχα ΕΓΩ, τετ-α-τετ με τη Μπελουτσι, τα παρουσιαζουν αυτες απεναντι σ' εναν βλακοφατσα, ψιλοτουμπανακο γονο μετριου εφοπλιστη!!
Εν τελει, η γνωμη μου πανω στο διλλημμα που θετεις περι "χρηματων ως αυτοσκοπο" ή "και κατι αλλου", απανταω ευθεως το Α.
Ειπαμε, υπαρχουν εξαιρεσεις - ειδικα σε καλλιτεχνικους χωρους - αλλα η μεση ελληνιδα, με τη μεση μορφωση και το μεσο πνευμα μιας Ελληνιδας δεν μπορει να συγκρατηθει απεναντι στη γυαλαδα εφοπλιστη.
Ακόμη ένα ζευγάρι, εγχώριο... Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης
Μόλις χώρισαν.
Dasha Astafieva and Hugh Hefner
Σου το 'φαγε το κορίτσι ο παλιόγερος......
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αφου δεν έφτιαξα και γω μια ΜΚΟ για την διάσωση των απόρων κορασίδων στις παραδουνάβιες περιοχές.Σου το 'φαγε το κορίτσι ο παλιόγερος......
Καλά να πάθω
Αφου δεν έφτιαξα και γω μια ΜΚΟ για την διάσωση των απόρων κορασίδων στις παραδουνάβιες περιοχές.
Καλά να πάθω
Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα!
Μην κακίζεις τον εαυτό σου..........στο επόμενο μωρό...., θα ξέρεις! ;)
;)
Διό μην φοβάσε ...τ;'ι να κάνει ...αυτός ? to.πολύ πολύ να τον στείλει βόλτα στο παράδεισο ;)
;)
Μ' εκανες αλοιφη, τωρα.....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Απλά ηθελε να εχει και κάτι περα απο ομορφια για να μη τον λενε μαλακα μουνακια σαν τον Σιλβιο.
Οπως κι αλλος παπαρασ ο Αμπράμοβιτς.
φΟ Σιλβιο ειναι γνήσιος γαμίκος και πουτανιάρης.Φυσικά μονο με τα λεπτα και την εξουσια.Αν δεν τα ειχε θα ηταν οτι θα απεμεινε αν του παρεις αυτά τα δυο.Ενας απλός καραγκιόζης.
Η Καμπάεβα είναι η "επίσημη", η οποία του ταιριάζει και πολύ. Ασχολείται και με την πολιτική (δηλαδή αυτός την έβαλε, αλλά ασχολείται τέλος πάντων) άρα "σοβαρή", είναι στα μέτρα του στο ύψος για να μην φαίνεται πολύ γελοίος όταν πηγαίνουν σε επίσημες εκδηλώσεις, πράγμα που φαίνεται να τον απασχολεί αρκετά (ας αναλογισθούμε ποιόν έχει επιλέξει ως νο2 της χώρας! ;)) και επί τέλους στα 30 της τα μισά του χρόνια έχει! Την προηγούμενη του την θυμάται κανείς τί χάλια είχε;
Από εκεί και μετά δεν της υποσχέθηκε πως δεν θα πηδήσει και άλλη, που και να το κάνει η Ρωσία δεν είναι ΗΠΑ να κάνει μούρες η Μισέλ ούτε Γαλλία να κάνει το μέγαρο των Ηλυσίων "καλοκαιρινό" η Τριερβελέρ, της ρίχνει και δυο μπουφλάτζες και την φέρνει στα ίσια της!
Διότι είναι γνωστό πως στην Ρωσία οι άντρες χωρίζονται στους "καλούς" και τους "κακούς". Οι καλοί είναι αυτοί που δεν δέρνουν τις γυναίκες τους, οι κακοί αυτοί που τις δέρνουν! (Αυτό μου το έχει πει Ρωσίδα από τα Ουράλια και πολύ σοβαρά!)
Ο δε Βλαδίμηρος είναι γνωστό πως ανήκει στην δεύτερη κατηγορία...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K