House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Την ειδα χτες κάπου συνεντεθξη και καλα΄σαν σκατα ηταν, οπουτιν θα μπορουσε να εχει τα απιστευτα.
Ο Πουτιν παραλληλα φροντιζει και την απεραντη χωρα του....Δεν ειναι χασομερηs σαν τον ΣυλβιοΤην ειδα χτες κάπου συνεντεθξη και καλα΄σαν σκατα ηταν, οπουτιν θα μπορουσε να εχει τα απιστευτα.
Απλά ηθελε να εχει και κάτι περα απο ομορφια για να μη τον λενε μαλακα μουνακια σαν τον Σιλβιο.Ο Πουτιν παραλληλα φροντιζει και την απεραντη χωρα του....Δεν ειναι χασομερηs σαν τον Συλβιο
σορυ αλλα ο αγκασι ΧΑΡΗ του εκανε του ΒΟΥΡΛΟΥ...πιο στοκος απο αυτη ψοφας...
http://2-ps.googleusercontent.com/x/[URL unfurl="true"]www.broadwayworld.com/images.bwwstatic.com/upload8/366965/388x583xbrooke9.JPG.pagespeed.ic.JF5koHHBjL.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ilarge.listal.com/image/4584733/968full-brooke-shields.jpg
Μπρουκ Σηλντς Ψηλή πανέμορφη ,ΠΛΟΥΣΙΑ ,διάσημη
παντρεύτηκε τον πολύ κοντύτερο της καράφλα Αγκάσι
( ο Τζιελάκος έχει περισσότερα μαλλιά ! )
Ο Μπέρνι Εκλεστοουν αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί την 32χρονη βραζιλιάνα Φαμπιάνα ΦλόKι, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Εκλεστοουν έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του, με πιο πρόσφατη την Σλαβίκα Ράντιτς για σχεδόν 25 χρόνια, ως το διαζύγιό τους το 2009.
Με την Φλόσι, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, γνωρίστηκε την επόμενη χρονιά, και τώρα ο 81χρονος βρετανός αποκάλυψε ότι έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους.
"Είμαστε επίσημα αρραβωνιασμένοι και δεν πρόκειται να είναι μακρύς ο αρραβώνας", είπε ο Εκλεστοουν στην Daily Mail.
"Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά καλά. Είμαστε μαζί εδώ και δύο χρόνια και το πράγμα δουλεύει επειδή η Φαμπιάνα έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ - και όταν ζεις μαζί μου πρέπει να έχεις αίσθηση του χιούμορ.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και το θέμα είναι απλώς πότε θα παντρευτούμε, αν και δεν έχουμε ορίσει τόπο ή ημερομηνία ακόμα".
Ο Εκλεστοουν έχει τρεις κόρες: μία με την πρώτη του σύζυγο, Αϊβι, και δύο με την Σλαβίκα.
Ο Εκλεστοουν έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του, με πιο πρόσφατη την Σλαβίκα Ράντιτς για σχεδόν 25 χρόνια, ως το διαζύγιό τους το 2009.
ρισπεκταπο τα πιο αστεια ζευγαρια ever
πραγματι....και ειμαι και πιο ψηλος απο αυτο το μυγοχεσμα( ο Τζιελάκος έχει περισσότερα μαλλιά ! )
Μιχάλης Λεάνηςρε σεις η σια η κοσιωνη ,η αλογα του σκαι δεν εχει ενα ραμολιμεντο για αντρα?ανεξαρτητα αν το πνιγει το κουνελι ως λεγετε με τον καραφλα τον αλαφου!!
Σημαντικο προσον δεν λεω..................αλλα το πορτοφολι του ειναι πιο μαστπραγματι....και ειμαι και πιο ψηλος απο αυτο το μυγοχεσμα
Μεσα στους 10 ζωντες που σεβομαι απεριοριστα (οι υπολοιποι 9 ειναι επιστημονες-εφευρετες και top καλλιτεχνες).
Προσωπικα, ακομα και για 10λεπτο καφε να πηγαινα με τη Μπελουτσι, δεν θα μπορουσα ν' αρθρωσω λεξη...
Δεν θα μπορουσα καν να σταθω στα ποδια μου.
Κι ο τυπος τη ΓΑΜΟΥΣΕ. Για χρονια!!
Μεχρι που την εκπορνευσε κινηματογραφικα, βαζοντας τριτους να χωνουν καυλια στον κωλο της, on camera (Irreversible).
Ναι! Ο Vincent ειναι αναμφιβολα πιονερος του ανδρικου ειδους. Σεβασμιος, πια!! (κι ας τον παρατησε η λεγαμενη)
http://2-ps.googleusercontent.com/x/[URL unfurl="true"]www.broadwayworld.com/images.bwwstatic.com/upload8/366965/388x583xbrooke9.JPG.pagespeed.ic.JF5koHHBjL.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ilarge.listal.com/image/4584733/968full-brooke-shields.jpg
Μπρουκ Σηλντς Ψηλή πανέμορφη ,ΠΛΟΥΣΙΑ ,διάσημη
παντρεύτηκε τον πολύ κοντύτερο της καράφλα Αγκάσι
( ο Τζιελάκος έχει περισσότερα μαλλιά ! )
Ακόμη ένα ζευγάρι, εγχώριο... Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης
Μόλις χώρισαν.
ναι ρε μαν,,αυτο το ζομπι πηρε,,ειναι δυνατον??Μιχάλης Λεάνης
ο άνθρωπος μπορεί να είχε άλλα ταλέντα..και δεν είναι μόνο τα χρήματα.είναι το πνεύμα, η προσωπικότητα, η <<αύρα>>..Πάντως παίρνουν διαζύγιο νομίζω..ναι ρε μαν,,αυτο το ζομπι πηρε,,ειναι δυνατον??
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ,,,τα αλλα που λες σωστα,αλλα εδω παραειναι ζομπι-λοβερ η φαση... :Sο άνθρωπος μπορεί να είχε άλλα ταλέντα..και δεν είναι μόνο τα χρήματα.είναι το πνεύμα, η προσωπικότητα, η <<αύρα>>..Πάντως παίρνουν διαζύγιο νομίζω..
[/URL]