House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλά ομορφες δε τις λεσ, τσοκαρα οχυζενέ οκΣεφερλής και πρώην και νυν γυναίκες του !
Τι να το κανειs??????.......Δεν βλεπουν ασπρομαυρεs ταινιεsαπό το 08.00 και μετά πρέπει να παίζεται κάθε βράδυ πριν τον ύπνο σε κάθε σπίτι που υπάρχει αγόρι άνω των 15 χρονών, για να εμπεδώσει το απόλυτο μάθημα της ζωής για έναν άνδρα
Καλά ομορφες δε τις λεσ, τσοκαρα οχυζενέ οκ
Την πρωην του την επιασε να τη γαμάει συνάδελφός του και φίλος του.
Αστο μην λες μεγαλα λογια.Και εγω αυτα ελεγα καποτε,και τωρα η πιτσιρικα με σερνει καθε καλοκαιρι να την παω Δελφιναριο και τον χειμωνα Περοκε.Κι εγώ κι εσύ πιθανότατα θα τις γαμούσαμε αλλά θα τις παντερυόμασταν?
Για να το θέσω αλλιώς ποτέ δε θα εκανα σχεση με γυναικα που γελάει με τον Σεφερλή.
Γιατι ρε φιλε???? Εχει πει και καλεs ατακεs ο κωμικοsΚι εγώ κι εσύ πιθανότατα θα τις γαμούσαμε αλλά θα τις παντερυόμασταν?
Για να το θέσω αλλιώς ποτέ δε θα εκανα σχεση με γυναικα που γελάει με τον Σεφερλή.
Κι εγώ κι εσύ πιθανότατα θα τις γαμούσαμε αλλά θα τις παντερυόμασταν?
Κι εγώ κι εσύ πιθανότατα θα τις γαμούσαμε αλλά θα τις παντερυόμασταν?
Ναι, αλλα αυτος πληρωνει. Μιλαμε περι μαζοχισμου δηλαδη.Ε ενταξει και ο τραμουντανα δεν ειναι και κανας αδωνης,εχει το πληθωρικο κορμι του παγκαλου και την ηλικια του
καβαλιερι.
Μπα.Αληθεια.Από Μόντυ Παιθον και πάνω καλοδεχούμενη.Αστο μην λες μεγαλα λογια.Και εγω αυτα ελεγα καποτε,και τωρα η πιτσιρικα με σερνει καθε καλοκαιρι να την παω Δελφιναριο και τον χειμωνα Περοκε.
Αστο μην λες μεγαλα λογια.Και εγω αυτα ελεγα καποτε,και τωρα η πιτσιρικα με σερνει καθε καλοκαιρι να την παω Δελφιναριο και τον χειμωνα Περοκε.
Ναι.Το θεμα ειναι οτι (και) ο Σεφερλης υπερεξαντλησε τις φυσικες προδιαγραφες ΤΟΥ.
Βελτιστοποιησε ο,τι ειχε σκοπο να κανει (διοτι αυτες οι τυπισσες ηταν, για εκεινον, ιδεωδες, απο τα 15 του και μετα).
Το θεμα ειναι οτι (και) ο Σεφερλης υπερεξαντλησε τις φυσικες προδιαγραφες ΤΟΥ.
Βελτιστοποιησε ο,τι ειχε σκοπο να κανει (διοτι αυτες οι τυπισσες ηταν, για εκεινον, ιδεωδες, απο τα 15 του και μετα).