Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
βοσκός είμαι
αρα εσενα βρηκε με την κλιτσα χωμενη στον κολο ο πουστης . Οποτε το ανεκδοτο το ξερεις . τι να λεμε τωρα , τις ιστοριες σου στα φορουμ? δεν αξιζει
βοσκός είμαι
ειμαι ....το ανεκδοτο θα το πει κανεις;είσαι περίεργο αγόρι....
αρα εσενα βρηκε με την κλιτσα χωμενη στον κολο ο πουστης . Οποτε το ανεκδοτο το ξερεις . τι να λεμε τωρα , τις ιστοριες σου στα φορουμ? δεν αξιζει
ενταξι να εισαι με την κλιτσα χωμενη το καταλαβαινω αλλα για εξηγησε μου και τα αλλο ρε διαστημοβλαχεβοσκός είμαι
ρε αγραματε η λεξη ανεκδοτο δεν συμενει "ιστορια για γελια", η λεξη ανεκδοτο συμανει απλα "περιγραφη ιστοριας "λυπάμαι, εγώ ξέρω αυτό που ο βοσκός πηδάει αυτούς που λένε αποτυχημένα ανέκδοτα.
ενταξι να εισαι με την κλιτσα χωμενη το καταλαβαινω αλλα για εξηγησε μου και τα αλλο ρε διαστημοβλαχε
Το ιντερνετ το ασυρματο προφανος το εχει παρει απο καμια αλλη στανη γυρο γυρο
το ρευμα για να το φορτησεις απο που το παιρνεις?
το καλύτερο που σκέφτηκες αυτό είναι;
ρε αγραματε η λεξη ανεκδοτο δεν συμενει "ιστορια για γελια", η λεξη ανεκδοτο συμανει απλα "περιγραφη ιστοριας "
αλλα που να τα ξερεις αυτα ? δημοτικο πηγες ?
τι είναι το συμανει γραμματιζούμενε; μήπως το "σημαίνει";αλλά και το συμενει που γράφεις....
το αγραματε γράφεται: "αγράμματε"
ανέκδοτο σημαίνει κάτι που δεν εκδόθηκε ή δεν δημοσιεύθηκε.
τι λες, φαίνεται ότι 2-3 τάξεις παραπάνω από σένα πήγα;
<= ας ειναι καλα το google ρε tsopanaRaver.τι λες, φαίνεται ότι 2-3 τάξεις παραπάνω από σένα πήγα;
<= ας ειναι καλα το google ρε tsopanaRaver.
διαβασε ρε post ενα ποστ ποιο πανω και θα δεις και αλλο
ενταξι να εισαι με την κλιτσα χωμενη το καταλαβαινω αλλα για εξηγησε μου και τα αλλο ρε διαστημοβλαχε
Το ιντερνετ το ασυρματο προφανος το εχει παρει απο καμια αλλη στανη γυρο γυρο
το ρευμα για να το φορτησεις απο που το παιρνεις?
που κολλάει ρε τετράποδο το google;
νομίζεις ότι χρειάζομαι βοήθημα για να αντιπαρατεθώ με κάποιον που δεν έχει βασικές γνώσεις συντακτικού;
χρειάζεται βόηθημα γι αυτά:
προφανος = προφανώς
γυρο γυρο τι γυρο, πίτα με γύρο; γύρω γράφεται.
φορτησεις = φορτίσεις
το "ιντερνετ το ασύρματο" το τροφοδοτούν, δεν το φορτίζουν
γνωσεις συντακτικου δεν χριεαζωνται για να γαμισεις ! Εχω 16 ποντους εργαλειο και ειναι υπεραρκετο
16 ποντους (κατα ομολογια σου..) και πουτσαρας.....
δεν παει,δεν νομιζεις
16 ποντους (κατα ομολογια σου..) και πουτσαρας.....
δεν παει,δεν νομιζεις