KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Βυσματάκι....Ωραίο το Ακρωτήρι και η 115!!!
Βυσματάκι....Ωραίο το Ακρωτήρι και η 115!!!
Όταν πήγα εγώ ήταν σκατά...Ξέρεις τι είναι Σμηνίας με 15-18 σκοπέτα το μήνα;;;;;;15 ρε τύπε!!!Βυσματάκι....
Κρίμας...Όταν πήγα εγώ ήταν σκατά...Ξέρεις τι είναι Σμηνίας με 15-18 σκοπέτα το μήνα;;;;;;15 ρε τύπε!!!
στην αλεξανδρουπολη 23η ταξιαρχια 2008 εποπ κανανε και 7 υπηρεσιες το μηνα.αρα εξαρταται που θα πεσεις.πλεον η αθηνα ειναι χειροτερα και απο το πιο απομακρυσμενο φυλακιο(ξαδερφος μου στο 401 λογω προβληματων υγειας της μανας του και χωρις βυσμα εβγαινε καθε τρεις ολο το 9μηνο)Όταν πήγα εγώ ήταν σκατά...Ξέρεις τι είναι Σμηνίας με 15-18 σκοπέτα το μήνα;;;;;;15 ρε τύπε!!!
πόσο μαλάκας είσαι άραγε ρε τύπε ? εσύ έχεις τσουτσούνι ? για ψηλογκέϋ σε κόβω για να λες τέτοια..δεν μπορω να πιστεψω πως αυτη η γυναικα ειχε καποτε τσουτσουνι...
δεν μπορω να πιστεψω πως αυτη η γυναικα ειχε καποτε τσουτσουνι...
Κακιούλες!δεν μπορω να πιστεψω πως αυτη η γυναικα ειχε καποτε τσουτσουνι...
ας ρωτησουμε τον ειδικο : megas_alefantos - ειδικος-τρανσολογος!!!! - Ο παλιός, είν' αλλιώςδεν μπορω να πιστεψω πως αυτη η γυναικα ειχε καποτε τσουτσουνι...
τέτοια λες στου φίλους σου τους 14χρονος και το παίζεις μάγκας ?Σε ηλικια 16-17 ετων εκτος ελλαδος εκανε την επεμβαση...
τέτοια λες στου φίλους σου τους 14χρονος και το παίζεις μάγκας ?
εσύ είσαι ειδικός ? άντε ρε βλάκα 14χρονε παίξε με τα playmobil σου και μην ασχολείσαι μαζί μας..Μαλλον εισαι ασχετος επι του θεματος....καλυτερα να μην μιλας...η αμα εισαι τοσο σιγουρος παρτην κ καντης γλυφωμουνι να δεις την γλυκα...
εσύ είσαι ειδικός ? άντε ρε βλάκα 14χρονε παίξε με τα playmobil σου και μην ασχολείσαι μαζί μας..