Νέα

Ζέτα Θεοδωροπούλου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μη χτυπιέσαι τύπε...Οποιονδήποτε "πρώην άντρα" θα γαμούσα χαλαρά αν της έμοιαζε!!!!Άσε που δε θα καταλάβαινα καν κι ότι είχε υπάρξει άντρας!!!
Μόνο άτομα με πούτσο δε γαμάω..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και την ακους τοσο πολυ?

Επισκέπτης
μια κοντη ασχημομουρα με γυμνασμενο κωλο και φουσκωτα βυζια...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παντως επειδη ετυχε να τους γνωρισω καποια στιγμη, η μεν Ζετα ειναι πολυ εντυπωσιακη γυναικα (και μιλαω για πρωι), και δεν πιστευω οτι ειναι "κομμενη", ο δε Αλεξανδρος ειναι ενας πανεξυπνος τυπος που το παιζει "κουκουρουκου" γιατι αυτο "πουλαει" στην περιπτωση του. Να σκευτειτε οτι αν μια εβδομαδα δεν τον "κραξει" ο Λαζοπουλος αρχιζει και ανησυχει για τη δημοτικοτητα του.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μια κοντη ασχημομουρα με γυμνασμενο κωλο και φουσκωτα βυζια...

:rolleyes:  βρε σύ ,είsai χειρότερος και απο εμένα!  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:
πώς μας αδειάζεις ..έτσι ??    :uglystupid: :rockon:

...θα άφηνα τις ενοχές για .....μετά! :2funny:

* .......akόμα και αυτό το ελαφρύ .....πατινάρισμα που την διακρίνει  :uglystupid:  το βρίσκω ...σέξυ  :helpplea: :dancing: :2funny:

Επισκέπτης
:rolleyes:  βρε σύ ,είsai χειρότερος και απο εμένα!  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:
πώς μας αδειάζεις ..έτσι ??    :uglystupid: :rockon:

...θα άφηνα τις ενοχές για .....μετά! :2funny:

* .......akόμα και αυτό το ελαφρύ .....πατινάρισμα που την διακρίνει  :uglystupid:  το βρίσκω ...σέξυ  :helpplea: :dancing: :2funny:
γιατι αυτη την ομιλια που ειναι σαν να σου μιλαει δυσκοιλιος σε ωρα δρασης :shit: που την βαζεις;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε μαγκες συγνωμη δηλαδη αλλα μηπως λετε  :jerking: αν αυτη ηταν αντρας τυφλα να εχουν οι γυναικες ..το εχω ξανακουσει αλλα απλα δεν το πιστευω οτι και να ΗΤΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ....
μα συμφωνα με αυτους που γραφουν μονιμα στην κατηγορια Ελληνιδες διασημες δεν υπαρχει ωραια Ελληνιδα που να μην ηταν αντρας πριν,που να μην κανει βιζιτες και που να μην παιρνει κοκα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
μα συμφωνα με αυτους που γραφουν μονιμα στην κατηγορια Ελληνιδες διασημες δεν υπαρχει ωραια Ελληνιδα που να μην ηταν αντρας πριν,που να μην κανει βιζιτες και που να μην παιρνει κοκα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υπαρχουν τυπε...εβγαλε κανενας κομενη την αραβανη η την αντονιου η την δουκισσα η την μπαστα ειναι πολλες ακομα..μην λες μπουρδες...σε παρακαλω...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Υπαρχουν τυπε...εβγαλε κανενας κομενη την αραβανη η την αντονιου η την δουκισσα η την μπαστα ειναι πολλες ακομα..μην λες μπουρδες...σε παρακαλω...
αυτες οι γαμικουλες εδω της εβγαλαν μπαζα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με 50€ γαμας παρομοιες φιλε μου...
Τοσος ντορος για ενα κοντοπουτανο με σιλικονη;;; :headbang:

μπαζοσυλλέκτης εκ πεποιθήσεως είμαι καταπώς λένε οι εκλεκτοί κκ λούτσος και ναύαρχος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom