kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πλέον είναι...Προσωπικά την ξέσκιζα ας ήταν και ο Πάπας πιο πριν!!
Πλέον είναι...Προσωπικά την ξέσκιζα ας ήταν και ο Πάπας πιο πριν!!
Μη χτυπιέσαι τύπε...Οποιονδήποτε "πρώην άντρα" θα γαμούσα χαλαρά αν της έμοιαζε!!!!Άσε που δε θα καταλάβαινα καν κι ότι είχε υπάρξει άντρας!!!
Καφεδάκι...τι στον πουτσο πινετε ρε πουστη?
Τρελά τύπε..και την ακους τοσο πολυ?
ναι ε?Τρελά τύπε..
Αν πάντως δε σ'άρεσε η τύπισσα δε θα σουν εδώ να σχολιάζεις!!
Με εστειλες αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γουστα ειναι αυτα.μια κοντη ασχημομουρα με γυμνασμενο κωλο και φουσκωτα βυζια...
Σωστός...Με εστειλες αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γουστα ειναι αυτα.
μια κοντη ασχημομουρα με γυμνασμενο κωλο και φουσκωτα βυζια...
γιατι αυτη την ομιλια που ειναι σαν να σου μιλαει δυσκοιλιος σε ωρα δρασης που την βαζεις;βρε σύ ,είsai χειρότερος και απο εμένα!
πώς μας αδειάζεις ..έτσι ??
...θα άφηνα τις ενοχές για .....μετά!
* .......akόμα και αυτό το ελαφρύ .....πατινάρισμα που την διακρίνει το βρίσκω ...σέξυ
Καύλα!!!!!!!!!!γιατι αυτη την ομιλια που ειναι σαν να σου μιλαει δυσκοιλιος σε ωρα δρασης που την βαζεις;
μα συμφωνα με αυτους που γραφουν μονιμα στην κατηγορια Ελληνιδες διασημες δεν υπαρχει ωραια Ελληνιδα που να μην ηταν αντρας πριν,που να μην κανει βιζιτες και που να μην παιρνει κοκαρε μαγκες συγνωμη δηλαδη αλλα μηπως λετε αν αυτη ηταν αντρας τυφλα να εχουν οι γυναικες ..το εχω ξανακουσει αλλα απλα δεν το πιστευω οτι και να ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ....
να μου την στείλεις αν δεν την γουστάρεις σύντροφε...μια κοντη ασχημομουρα με γυμνασμενο κωλο και φουσκωτα βυζια...
μα συμφωνα με αυτους που γραφουν μονιμα στην κατηγορια Ελληνιδες διασημες δεν υπαρχει ωραια Ελληνιδα που να μην ηταν αντρας πριν,που να μην κανει βιζιτες και που να μην παιρνει κοκα
με 50€ γαμας παρομοιες φιλε μου...να μου την στείλεις αν δεν την γουστάρεις σύντροφε...
αυτες οι γαμικουλες εδω της εβγαλαν μπαζαΥπαρχουν τυπε...εβγαλε κανενας κομενη την αραβανη η την αντονιου η την δουκισσα η την μπαστα ειναι πολλες ακομα..μην λες μπουρδες...σε παρακαλω...
με 50€ γαμας παρομοιες φιλε μου...
Τοσος ντορος για ενα κοντοπουτανο με σιλικονη;;;
να μου την στείλεις αν δεν την γουστάρεις σύντροφε...