gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Τύπε εγώ ψήνομαι τρελά για Δούκισσα!!!Αυτό δε σημαίνει όμως ότι και η Ζέτα δεν είναι τούμπανο!!Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..αυτες οι γαμικουλες εδω της εβγαλαν μπαζα
Τύπε εγώ ψήνομαι τρελά για Δούκισσα!!!Αυτό δε σημαίνει όμως ότι και η Ζέτα δεν είναι τούμπανο!!Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..αυτες οι γαμικουλες εδω της εβγαλαν μπαζα
Τύπε εγώ ψήνομαι τρελά για Δούκισσα!!!Αυτό δε σημαίνει όμως ότι και η Ζέτα δεν είναι τούμπανο!!Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..
Την έχω θαυμάσει αρκετά!!Της έχω μιλήσει κιόλας,αλλά τίποτα παραπέρα..Απόμακρη και αυτό είναι λογικό εξάλλου!Αλλά ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑ!!τότε να πάς να πιείς κανά καφέ ..στο καφέ ......... στην παραλιακή .εκεί κοντά στο Π . Φάληρο ,
τυπε κομενη ειναι ....μακρυαΤην έχω θαυμάσει αρκετά!!Της έχω μιλήσει κιόλας,αλλά τίποτα παραπέρα..Απόμακρη και αυτό είναι λογικό εξάλλου!Αλλά ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑ!!
Την έχω θαυμάσει αρκετά!!Της έχω μιλήσει κιόλας,αλλά [size=30pt]τίποτα παραπέρα[/size]..Απόμακρη και αυτό είναι λογικό εξάλλου!Αλλά ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑ!!
δεν είναι κάπως περίεργα τα μάτια της ?
Από το να δεις,μέχρι το να πας να μιλήσεις έχει τεράστια διαφορά τύπε!!!Το παραπέρα σημαίνει ότι πέρα από το "χάρηκα" και το "ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια" δεν συμμετέχει σε άλλη κουβέντα..Διακρίνω να έχεις μια δυσκολία στην κατανόηση όσων διαβάζεις!!Να το κοιτάξεις..
εγω μια φορα ειδα την μπελουτσι στην τηλεοραση...αλλα τιποτα παραπερα
+1 οποιος γυρισε τις σελιδες προς τα πισω για να τα δειδεν είναι κάπως περίεργα τα μάτια της ?
οκ....εχεις δικιο,απλα δεν ειναι "παρασημο" για εμενα να μιλησεις σε καποιαΑπό το να δεις,μέχρι το να πας να μιλήσεις έχει τεράστια διαφορά τύπε!!!Το παραπέρα σημαίνει ότι πέρα από το "χάρηκα" και το "ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια" δεν συμμετέχει σε άλλη κουβέντα..Διακρίνω να έχεις μια δυσκολία στην κατανόηση όσων διαβάζεις!!Να το κοιτάξεις..
εγω μια φορα ειδα την μπελουτσι στην τηλεοραση...αλλα τιποτα παραπερα
Συμφωνώ κ επαυξάνω...Μη χτυπιέσαι τύπε...Οποιονδήποτε "πρώην άντρα" θα γαμούσα χαλαρά αν της έμοιαζε!!!!Άσε που δε θα καταλάβαινα καν κι ότι είχε υπάρξει άντρας!!!
Μόνο άτομα με πούτσο δε γαμάω..
Γούστα είναι αυτά πατριώτη και πάντα υποκειμενικά!!Απλά τα δικά μας συμβαδίζουν,σε αντίθεση με άλλους συναγωνιστές..Δεν κρίνω βέβαια τα γούστα κανενός "ίνα μην κριθώ"!!!Συμφωνώ κ επαυξάνω...
δεν είναι κάπως περίεργα τα μάτια της ?
και ποιος κοιτάει τα ματια της ρε πλακα μας κανεις
Υπαρχουν τυπε...εβγαλε κανενας κομενη την αραβανη η την αντονιου η την δουκισσα η την μπαστα ειναι πολλες ακομα..μην λες μπουρδες...σε παρακαλω...
Γούστα είναι αυτά πατριώτη και πάντα υποκειμενικά!!Απλά τα δικά μας συμβαδίζουν,σε αντίθεση με άλλους συναγωνιστές..Δεν κρίνω βέβαια τα γούστα κανενός "ίνα μην κριθώ"!!!
Από Άγιο Νικόλαο.Εσύ;
Υ.Γ Από που είσαι πατριώτη;
Από την άλλη άκρη...Από Άγιο Νικόλαο.Εσύ;
Ωραίο το Ακρωτήρι και η 115!!!Από την άλλη άκρη...