You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ζεστη απο τζακι.πατεντα που λειτουργη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mathousalas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε που επαισα.θωθτοσ?
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πεδεια ιναι θα μαιγαλωσουναι που θα παη η κ θα στροσουνε.τορα βγαζει ματη καληταιρα?αστα διαλα βλαμενα!
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αντε να πηγαινω κ γω σιγα σιγα!μαλλον κονομημενοι ειστε ολοι .βαλτε πετρελαιο .τον αλλο μηνα θα ξαναμπω.
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
είναι γαμάτο σύστημα, βέβαια η όλη εγκατάσταση έχει ένα κόστος σοβαρό το οποίο δεν αποσβένεται άμεσα και κατά την άποψη μου απευθύνεται σε περιοχές που έχουν πολύ κρύο και μεγάλους σε διάρκεια χειμώνες, ο γαμπρός έβαλε στο σπίτι του στα ιωάννινα και τον βόλεψε, στην Θεσσαλονίκη που το έψαξα δεν συμφέρει να το βάλω στο σπίτι γιατί με το φυσικό αέριο μου έρχεται μια η άλλη
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αφου ξερεις απο ορθογραφια, γιατι δε τα γραφεις σωστα...;πεδεια ιναι θα μαιγαλωσουναι που θα παη η κ θα στροσουνε.τορα βγαζει ματη καληταιρα?αστα διαλα βλαμενα!
Μπραβο παντως ρε μαστορα για την ιδιοκατασκευη.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μην τρελαίνεστε, υπάρχουν υδραυλικοί που κάνουν τέτοιες εγκαταστάσεις σε εξοχικά(νησιά, βουνά, γενικώς στου διαόλου την κάλτσα) πάνω από 10 χρόνια.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θα σφάξουμε μια γουρνοπούλα(ή αλλιώς γρούνι ) τα χριστούγεννα, τη μεγαλώνουμε από το καλοκαίρι, μόνο χορτάρια καλαμπόκι και κριθάρι έχει φάει.(και τα τυρόγαλα απ' όταν πήζαμε)Πόσο γαμάει το τζάκι. Κι όλα αυτά που λέτε.
θα ψήσουμε μπριζόλες στο τζάκι, βάλαμε 2-3 τόνους κρασί, τώρα βγάζουμε το τσίπουρο...
θα φτιάξουμε και λουκάνικο με μπόλικο πράσσο και μπαχάρια. έχουμε τυριά, γιαούρτια και φρέσκο γάλα από τις γίδες.
γουστάρεις;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γαματη πατεντα ..... μπραβο φιλε ......λοιπον για να ξερεται υπαρχη μελετη απο μηχανολογο κ ειναι 2 τυπων η ολη κατασκευη!ανοιχτου τυπου δηλαδη χωρισ κυκλοφορητες κ λοιπα απλα με ενα δοχειο πληρωσης κ κλυστου τυπου για οσους φρικαρουν με το θεμα ασφαλεια που απλα το συνδεεις στο λεβητοστασιο του σπιτιου κ χρησημοποιεις τα υπαρχωντα ασφαλιστικα!απλα αν δεν αγοραστουν σωληνες MANESSMAN Η ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τυπου τουμπα θα σκασουν οι σωληνες απο τη θερμοκρασια!εχει συμβη με που τοκαναν ετσι!το αλλο μυστικο ειναι οτι θελει κολησεις απο εμπειρο συγκολητη!ο ατμος δεν κανει αστεια μαγκες.δουλευει σαν λειζερ αν βρη τρυπα κοβει χερια τρυπαει κορμια!κοστος για τζακι υπαρχων με φατσα 60-90 ποντουσ 600 ευρω κ αποδοση 40 kw = 34.000 cal σαν ναδουλευουν 3 12αρια aircontition με 10 κιλα ξυλα στο 8ωρο.τζαμι βαλαμε πυριμαχο βαπορισιο γιανα μην εχει θερμικες απωλειες!55 βαθμους ανεβασαν τα υπαρχωντα σωματα καλοριφερ.με το φανελακι ο φιλαρακος επιτελους.υπαρχει σχεδιο κ για τους 2 τυπους!
Καλες δουλειες ευχομαι !!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ατιμε παιζεις με τον πονο μουθα σφάξουμε μια γουρνοπούλα(ή αλλιώς γρούνι ) τα χριστούγεννα, τη μεγαλώνουμε από το καλοκαίρι, μόνο χορτάρια καλαμπόκι και κριθάρι έχει φάει.(και τα τυρόγαλα απ' όταν πήζαμε)
θα ψήσουμε μπριζόλες στο τζάκι, βάλαμε 2-3 τόνους κρασί, τώρα βγάζουμε το τσίπουρο...
θα φτιάξουμε και λουκάνικο με μπόλικο πράσσο και μπαχάρια. έχουμε τυριά, γιαούρτια και φρέσκο γάλα από τις γίδες.
γουστάρεις;
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θα σφάξουμε μια γουρνοπούλα(ή αλλιώς γρούνι ) τα χριστούγεννα, τη μεγαλώνουμε από το καλοκαίρι, μόνο χορτάρια καλαμπόκι και κριθάρι έχει φάει.(και τα τυρόγαλα απ' όταν πήζαμε)
γουστάρεις;
Χαχαχαχα θα γίνει γενοκτονία τα χμας δηλαδή χαχαχα
Καλά, βάλτε και κανά μπιφτέκι (άντε 3 να χαρώ) σόγιας κι έρχομαι.
Αααα θέλω και πατάτες σε αλουμινόχαρτο ψημένες στο τζάκι!
Χαχαχαχα θα γίνει γενοκτονία τα χμας δηλαδή χαχαχα
Τις πατατες τις βαζουν χωρις αλουμινοχαρτο αν θες γευση.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τις πατατες τις βαζουν χωρις αλουμινοχαρτο αν θες γευση.
Όσες φορές μου τις έχουν φτιάξει έτσι στα κάρβουνα είναι γευστικότατες.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ακου τον επιστημονα ;)Όσες φορές μου τις έχουν φτιάξει έτσι στα κάρβουνα είναι γευστικότατες.
Με τις σογιες και τις αλλες μαλακειες που τρως, τοτε εχεις χασει τη γευση σου. Πως θα περασει ρε απο το αλουμινοχαρτο η καπνα να παρει αρωμα η πατατα?Όσες φορές μου τις έχουν φτιάξει έτσι στα κάρβουνα είναι γευστικότατες.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αμα στο φαι εισαι ξενερωτη, φανταζομαι πως θα εισαι στο κρεβατι...Χαχαχαχα θα γίνει γενοκτονία τα χμας δηλαδή χαχαχα
Να σε χαιρεται ο "τυχερος" που σε διπλαρωσε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Με τις σογιες και τις αλλες μαλακειες που τρως, τοτε εχεις χασει τη γευση σου. Πως θα περασει ρε απο το αλουμινοχαρτο η καπνα να παρει αρωμα η πατατα?
Aπό παλιά έτσι τις έτρωγα. Δεν είναι τσιγάρο για να χαλάσει η γεύση μου χαχαχα
Ε τι να σου πω, έτσι τις έφτιαχναν, και μ'άρεσαν. Δεν το σπούδασα κιόλας.
ακου τον επιστημονα ;)
Κααααλά.
Τσολιά μη βάλεις αλουμινόχαρτο γιατί θα με δείρουν αυτοί εδώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις