streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τόσο κλάμα ούτε οι πασόκοι.
Τόσο κλάμα ούτε οι πασόκοι.
Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει.
Αναρωτιεμαι ρε γαυρακο, η δικη μου στενοχωρια ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη σου χαρα που εφυγε?
μαλακα μην λες πως δεν θα σου λειψει συνηθησατε 13 χρονια την ψωλη του ζελικο εσεις κλαιτε περισσοτερο απο εμαςΟ μελιντζανί δολοφόνος δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει στον λαγό. Με την καμία όμως.
Τόσα χρόνια, μια χαρά την είχε βρει: παρέλαβε μια ομάδα που έκανε σοβαρό πρωταθλητισμό, χωρίς αντιπάλους (κρέντιτ του θείος, Πέντζα εντ Σούμποντιτς), την οποία προπονούσε μόνο για το φάιναλ φορ. Τα ελλαδικά θέματα τα είχε λυμένα, αν και εκεί λόγω της αλαζονείας του τον πέρασε ένα παστελάκι ο Σούμπο το 2002 (ή το 2003; δεν θυμάμαι πλέον). Αυτή και ήταν όλη η χρονιά, μιας και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ελέω κοντών και σωλήνα ήταν κλειδωμένο, ό,τι και να συνέβαινε. Επίσης, είχε κακομάθει και κάπως, γιατί η παραγωγή νέων παικτών είχε γίνει... πάρεργο, συνήθως τα κοντοπούτανα του αγόραζαν παιχτούρες συν κάποια παιχτάκια και αν έβγαιναν.
Σήμερα λοιπόν, γιατί να κάτσει; Για να φάει στην μάπα τον τράκη, καθότι οι άλλοι δύο έχουν ραμολέψει; Για να κάθεται να δίνει μάχες και στην Ελλάδα; Για τελειώνει σαιζόν με ένα κυπελλάκι και αυτό κυρίως λόγω τύχης και φαλτσοσφυρίγματος; Για να παίζει με πραγματικό μπάτζετ 7-8 εκατομμυρίων, δηλαδή της πούτσας για τα ευρωπαϊκά δεδομένα; Να πρέπει σε τέτοια ηλικία να ξαναρχίσει να δουλεύει με νέους παίκτες, ως σύνολο και όχι ως μονάδες; Ζαμέ των ζαμέ.
Προφανώς και θα είδε ότι απέναντι οι Αγγελό, έστω και αν είχαν ξεκαβλώσει κάργα πέρσι παρέμειναν, και έχουν λεφτά, έτοιμο κορμό και πολλά χρόνια μπροστά τους, δηλαδή εν δυνάμει θα μπορούσαν να κάνουν πολυετή πάρτι στον κώλο του. Έτσι διάλεξε τον εύκολο δρόμο, τιγκανά μ' ελαφρά, δικαιώνοντας ωστόσο όσους από εμάς λέγαμε ότι είναι μεν εξαιρετικός προπονητής, αλλά ειδικών συνθηκών, δηλαδή μόνο αν τα βρει όλα έτοιμα.
Προσωπικά δεν πρόκειται να μου λήψει, και για τους ζέλες, παρά τον επιτάφιο θρήνο των τελευταίων ημερών, είναι καλύτερα έτσι. Θα τους μείνει η ανάμνηση του πολυνίκη προπονητή, ο οποίος έφυγε μετά από διαφωνίες με την διοίκηση και όχι με την ουρά στα σκέλια για διάβασε την κατάσταση που έβλεπε να έρχεται.
Στιχομυθία σε λαγοφόρουμ:
- Α ΡΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ. ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΗΔΑΝΕ, ΡΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗΓ ΣΤΙΓΜΗ;
- Άμα τα λεφτά πέσουν στη θάλασσα πηδάνε !!!!!
κοιτα δεν διαφωνω οτι ειναι τεραστιος προπονητης και το εγραψα κιολας..Φιλε μου Φλοριαν, δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.
Για το αν πας τον χαρακτηρα του , αυτο ειναι υποκειμενικο και να σου πω και κατι ? Πρωτον, κι ο Ντουντα τα ιδια σκατα ειναι .
Δευτερον, τον θαυμαζω απεριοριστα γι'αυτο που εχει κανει ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ.
Παμε προπονητικα :
Πηρε Ευρωπαϊκο με την Παρτιζαν ως αουτσαϊντερ.
Πηρε με Μπανταλονα ως αουτσαϊντερ.
Πηρε με τον Παναθηναϊκο στη Μπολονια ως το απολυτο αουτσαϊντερ.
Ο Ντουντα δεν ειχε προτασεις απο αλλου, και ηρθε περσι και μπραβο του γι'αυτο που εκανε φετος με τον Ολυμπιακο. Εφτιαξε πολυ καλη ομαδα, που μπορω να πω, οσο κι αν ποναει οτι επαιξε και αρκετα καλο μπασκετ.
ΕΠΙΣΗΣ, θυμιζω οτι : ο Ζελικο εχει κατσει με μειωμενο μπατζετ μετα το 2002, οταν παιζαμε στο Σπορτινγκ και ειχε κατι παιχτες τυπου Λακοβιτς, Μακντοναλντ, Μπατιστ (ποιος τον ηξερε τοτε)? Ειχε πλεημεηκερ τον Σιουτη και τον Γκαγκαλουδη, τα ξεχνατε αυτα? Τι εκανε στην Ευρωπη? Τιποτα.
Εκατσε ομως εδω. Την ιδια ωρα, ο Ολυμπιακος εβγαινε δευτερος ειτε τριτος (θυμαμαι τελικο ελληνικου πρωταθληματος στο κλειστο των Πατησσιων, ΠΑΟ-Μαρουσι).
Αυτα που εχει κανει ο Ομπραντοβιτς, δεν τα κανει αλλος κανεις. Δεν ξερω αν εφυγε για το μπατζετ, μπορει. Μπορει να μην εχει την ιδια διαθεση στα 52 του να φτιαξει κατι νεο απο την αρχη. Ο Ντουντα την ειχε. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
ξερεις τι μου αρεσει σε μερικους οπαδους (οχι βαζελους μονο) οτι τα βλεπετε ολα οπως σας αρεσει. εσυ δηλαδη ρε φιλε οταν πηρες τον παπανικολαου και ποσους αλλους παικτες δεν ηταν χρηματοδουλοι?Μιλαει ο γαυρος που εχει παιχτη τον Σπανουλη , που θα πουλαγε τη μανα του για τα λεφτα. Ξεφτιλες. Αλλα αν ειχατε κριση, δεν θα εισαστε γαυροι.
ξερεις τι μου αρεσει σε μερικους οπαδους (οχι βαζελους μονο) οτι τα βλεπετε ολα οπως σας αρεσει. εσυ δηλαδη ρε φιλε οταν πηρες τον παπανικολαου και ποσους αλλους παικτες δεν ηταν χρηματοδουλοι?
στην μπαλα οταν ειχες παρει κυραστα, σαργκανη, βαμβακουλα κτλ τοτε δεν σας ειδα να μην πανυγιριζεται. και τελος οταν πηρες τον λετο τον εκανες και σημαια που σας επιασε μαλακες και δεν ξερετε πως να τον ξεφορτωθητε τωρα.. αλλα οπως ειπαμε μονα ζυγα δικα μας.. και αυτο ισχυει και για τους υπολοιπους οπαδους...
προκλητικος!!!![size=30pt]ΜΕΓΑΛΕ ΖΟΤΣ
ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/size]
Γιατι μου χρεωνεις κατι που δεν ειπα? Δεν ειπα οτι ειναι κακο να φευγεις για τα λεφτα. Ο αλλος το κοπαναει συνεχεια (τωρα που τα λεφτα τελειωσαν φευγει κλπ). Και του απανταω οτι και η ομαδα του εχει παιχτες που για τα λεφτα ηρθαν. Οπως και καθε ομαδα. Αρα τι μου ειπες τωρα ? Τι μου απεδειξες? Ισα-ισα , ο street αποδεικνυεται κωλοτουμπας. Μιλαει για λεφτα, και το βουλωνει οταν του θυμιζω τον Σπανουλη.
Και εγραψα κιολας οτι δεν με ενδιαφερει αν εφυγε για το μπατζετ ο Ζελικο. Αρα στα αρχιδια μου τα λεφτα.
[size=30pt]ΜΕΓΑΛΕ ΖΟΤΣ
ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/size]
παντως τελικα εφυγε γαμημενος και με τον σβερκο κατακοκκινο!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.
ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
[size=10pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ.[/size]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
ρε φιλε καθεσε διαβαζεις καμια εφημεριδα και βγαζεις αποψη..Εδω θεωρειτε παιχταρα τον Χολεμπας και οποιο αλλο κριαρι σας πουλησουν οι φυλλαδες σας, θα εχετε κριση να κρινετε τον Ομπραντοβιτς που σας παει γαμιοντας τοσα χρονια?