σαν να εχει τι?ρε συ ιμπλις η κοπελα στην φωτο σαν να εχει φαινεται!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζανοδέσποινα vs Μελινοδέσποινα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
To μαγιό είναι λίγο πιο c-thru της κοπέλας και φαίνεται πως το έχει αφήσει ολίγον αξύριστο!
επίσης στη στάση που έχει πάρει φαίνεται πως φουσκώνει κάτι κάτω... σαν να είναι τράβελος!
Όμως όλα ειναι ok!Κυρίως φταίει η στάση που έχει πάρει η κοπέλα ;)
Εγώ πάντως έχω ψηφίσει Μελινοδέσποινα δαγκωτό....εδώ και καιρό
επίσης στη στάση που έχει πάρει φαίνεται πως φουσκώνει κάτι κάτω... σαν να είναι τράβελος!
Όμως όλα ειναι ok!Κυρίως φταίει η στάση που έχει πάρει η κοπέλα ;)
Εγώ πάντως έχω ψηφίσει Μελινοδέσποινα δαγκωτό....εδώ και καιρό
Επισκέπτης
σαν να εχει τι?
τσουτσούνι
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
volume for money και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες είναι ο λόγος που ψήφισα ΜελινοΔέσποινα
Πιστεύω ότι έχει περισσότερο πάθος για αυτό που κάνει όχι γιατί το γουστάρει αλλά για να έχει σταθερούς πελάτες και διασφαλισμένο εισόδημα
Αντικειμενικά της Ζάνας είναι πιο κουκλάκι
Πιστεύω ότι έχει περισσότερο πάθος για αυτό που κάνει όχι γιατί το γουστάρει αλλά για να έχει σταθερούς πελάτες και διασφαλισμένο εισόδημα
Αντικειμενικά της Ζάνας είναι πιο κουκλάκι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
[/table[/URL]]
Δεσποινα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34310.0]Σολωμου 54 6ος[/url] Ζανοσπιτο
ξανθο βαμμενο ισιο μακρυ μαλλι,
κορμι αψογο διχως ιχνος κυταριτιδας.
2 τατουαζ, ωμο - κοιλια.
προσωπο πολυ γλυκο.
βυζι 2-3 σιλι
κωλος αγαλμα!
ξαπλωσε κι αστο πανω της...
μεχρι το 1ο τεταρτο...
μετα δως της να καταλαβει...
με την ευχη μου
τι δεσποινα ρε?
αυτος ειναι πουστης!
αναφερομαι στη δεσποινα απο μελινοσπιτο, πολλες φορες μου ειχε προτεινει να μου δωσει κωλαρακι ακαποτο, και η πισω τρυπα της ηταν γεματη κονδυλωματα, δεν μπορει κανεις να μην το ειχα προσεξει αυτό ποτε, η τυπισσα ηταν δημοσιος κινδυνοσ.
αναφερομαι στη δεσποινα απο μελινοσπιτο, πολλες φορες μου ειχε προτεινει να μου δωσει κωλαρακι ακαποτο, και η πισω τρυπα της ηταν γεματη κονδυλωματα, δεν μπορει κανεις να μην το ειχα προσεξει αυτό ποτε, η τυπισσα ηταν δημοσιος κινδυνοσ.
Έβαλες δάκτυλο και βρήκες πηγή, ή εργάζεσαι κάπου αλλού?
Και το θημηθηκες να μας το πεις μετα απο 2+ χρονια?
Και εκανες εγγραφη για να μας πεις οτι η Δεσποινα ειναι κινδυνος?
Και δεν το ξερεις οτι δεν υφισταται Δεσποινα πλεον?............
Και το θημηθηκες να μας το πεις μετα απο 2+ χρονια?
Θα πηγαίνει φαίνεται με το παλαιό ημερολόγιο.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
ασε ρε Φειδία....
το αν υπαρχει η δεν υπαρχει ακομα δεν το ξερω, γιατι δεν ξαναπερασα ουτε απο εξω, και ναι εκανα εγγραφη μονο για να πω αυτο το πραγμα γιατι μου εκανε πολύ κακη εντυπωση και ναι γιατι θα ηθελα αν καποιος ειχα μια τετοια εμπειρια να με προφυλαξει, τωρα αν καποιος δεν πιστευει , ειλικρινα παρα πολύ λιγο με ενδιαφερει , οταν η γυναικα καποιου θα μαθει απο το γιατρο της πως ο μονος τροπος να κόλλησε κονδυλωματα ειναι η επαφή και εκεινη ξερει καλα πως δεν πηγε με αλλον εκτος απο τον συζυγο , να δω πως θα της τα μπαλωσετε ... αυτα και οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει.
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
απ'οτι φαινεται μαλλον θα εχουμε επανεμφανιση της δεσποινας και ο φιλος ξεκιναει τη διαφημισητο αν υπαρχει η δεν υπαρχει ακομα δεν το ξερω, γιατι δεν ξαναπερασα ουτε απο εξω, και ναι εκανα εγγραφη μονο για να πω αυτο το πραγμα γιατι μου εκανε πολύ κακη εντυπωση και ναι γιατι θα ηθελα αν καποιος ειχα μια τετοια εμπειρια να με προφυλαξει, τωρα αν καποιος δεν πιστευει , ειλικρινα παρα πολύ λιγο με ενδιαφερει , οταν η γυναικα καποιου θα μαθει απο το γιατρο της πως ο μονος τροπος να κόλλησε κονδυλωματα ειναι η επαφή και εκεινη ξερει καλα πως δεν πηγε με αλλον εκτος απο τον συζυγο , να δω πως θα της τα μπαλωσετε ... αυτα και οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νωρις το θυμηθηκες τυπε,μετα απο 2 χρονιατο αν υπαρχει η δεν υπαρχει ακομα δεν το ξερω, γιατι δεν ξαναπερασα ουτε απο εξω, και ναι εκανα εγγραφη μονο για να πω αυτο το πραγμα γιατι μου εκανε πολύ κακη εντυπωση και ναι γιατι θα ηθελα αν καποιος ειχα μια τετοια εμπειρια να με προφυλαξει, τωρα αν καποιος δεν πιστευει , ειλικρινα παρα πολύ λιγο με ενδιαφερει , οταν η γυναικα καποιου θα μαθει απο το γιατρο της πως ο μονος τροπος να κόλλησε κονδυλωματα ειναι η επαφή και εκεινη ξερει καλα πως δεν πηγε με αλλον εκτος απο τον συζυγο , να δω πως θα της τα μπαλωσετε ... αυτα και οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει.
εισαι ωραιος ρε μαγκιτη,ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες δικε μου
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
η διαφημιση μπορεινα ειναι και αρνητικη.διαφημιση ειναι να λες για μια που...να πως εχει κονδυλωματα ???, τωρα καταλαβαινει κανεις γιατι χρεοκωπήσαμε...
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το αν υπαρχει η δεν υπαρχει ακομα δεν το ξερω, γιατι δεν ξαναπερασα ουτε απο εξω, και ναι εκανα εγγραφη μονο για να πω αυτο το πραγμα γιατι μου εκανε πολύ κακη εντυπωση και ναι γιατι θα ηθελα αν καποιος ειχα μια τετοια εμπειρια να με προφυλαξει, τωρα αν καποιος δεν πιστευει , ειλικρινα παρα πολύ λιγο με ενδιαφερει , οταν η γυναικα καποιου θα μαθει απο το γιατρο της πως ο μονος τροπος να κόλλησε κονδυλωματα ειναι η επαφή και εκεινη ξερει καλα πως δεν πηγε με αλλον εκτος απο τον συζυγο , να δω πως θα της τα μπαλωσετε ... αυτα και οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει.
Ευχαριστούμε πολύ για την προφύλαξη ρε φίλε, νάσαι καλά (δυό χρόνια μετά).
βεβαια , διαφήμιση ειναι να πεις για ενα εστιατορια πως αν φας εκει θα παθεις τυφο, αρνητικη μεν, αλλα διαφημιση ...
Να δεχτω οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις και οτι το αναφερεις για να γλυτωσεις καποιον συναγωνιστη απο τα κονδυλωματα του κολου της Δεσποινας...
Γιατι ομως τωρα???
Που ησουν τοσο καιρο???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
?