Νέα

Μασαζ-ο-μπάζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποσα ειναι τα μπαζα στα μασατζιδικα?

• 0-25%

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 26-50%

• 51-75%

• 76-100%

Ψήφοι: 1 100,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.036
Πόντοι
12.056
sdq_eur_uk_-cheap-flights-to-santo-domingo-las-americas-airport-map-prices.gif

τι σου εκανε?
ζητησε εξτρα στο δωματιο να υποθεσω?

Τσου...
10 λεπτο απλο λαδωμα και μετα ντου για τα περετερω...
Ηθελε στο 20λεπτο να ξεμπερδεψει.
Θα ηθελα ομως να διαβασω και καμμια αποψη απο κανεναν αλλον να δω αν κανει σε ολους τα ιδια

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Περιεργε η ματζαγριωτακη δεν νομιζω οτι ανηκει εδω
Απλως πρεπει να σε γνωριση πρωτα η ωραια σεριφησα
Μετα σε καθοδηγει
Αν διαλεξεις καποια που δεν...
σου στελνει καποια μετα που με καποια επιβαρυνση δεν ειναι δεν...
Μεχρι και διπλα εχω κανει στον εν λογω οικο!

φιλε μου εχω παει δυο φορες στο συγκεκριμενο ιδρυμα εχω ρωτηση φραπες υπαρχει μου εχουν πει ναι και δεν κανουν τιποτα και της δυο φορες εχω φυγει χωρις τη μια να πληροσω ελειπε και η σεριφησα την αλλη μου κανα εκπτωση εχω ακουση και απο αλλους συναγωνιστες που πανε και καθονται εκει κοντα αν πρεπει να παω 20 φορες να δοσω ενα μηνιατηκο για να με δει με καλο ματι η σεριφησα να μου λειπει.]
Δεν αντιλεγω γιατι σε θεωρω αξιοπιστο
Το κλειδι ειναι η σεριφησα!!!
Αν θελεις να κανονισουμε να παμε παρεα στειλε π.μ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μασέζ της φάπας και της κατραπακιάς είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα η βικυ και η σοφια με την αννυ στη ματζαγριωτάκη,ολες της φραντζη και της καλλιροης ή σχεδον ολες για να ειμαι πιο ακριβης,η αλεξανδρα και η γιαννα(πρωην σαρκουδηνου το χειμωνα) της ορηημου,ολες της δημοκριτου,ολες της κηφισιας 18,ολες της ευηνου 22,ολες της σινωπης,όλες της πατησιων 314 και της ζησιμοπουλου 93,ολες της θησεως 31 και γενικοτερα της θησεως και της ευρυτερης περιοχης πειραια-καλλιθεα-νεα σμυρνη-νεος κοσμος.Εχει φθινει κατα πολυ η σωστη υπηρεσια στην αναλογη τιμη.Εδω εχουμε φτασει σε σημειο που θελουμε να δωσουμε και δε βρισκουμε κατι σωστο και ωραιο που θα το φχαριστηθουμε.Εκει εχει καταντησει το πραμα σε αυτη τη κωλοχωρα του δηθενισμου και της αρπαγης

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μασεζ της φαπας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ(για οσες εχουν σταματησει) η νανσυ απο θησεως 27 μαρουσι,η καρλα και η αγκατα απο μιχαλακοπουλου,η μαρια απο συγγρου 12 και η σαντρα επισης απο εκει, ερικα απο ποσειδωνος 67,η τανια απο ζησιμοπουλου 12,η ολγα απο ωρημου και η ξενια με την πωλινα,και την ειρηνη απο ωρρημου επισης,η σεριφισσα της καλλιροης που δουλευε στη φραντζη,η θοδωρα η σεριφισσα της φραντζη τωρα(αν και παντα ηταν φραγκοφονισα και χρονοφονισσα αλλα παντα η πουτσα σηκωνοταν μεχρι τον πλανητη ουρανο),η μαρσυ της στουρναρη 63 παλιοτερα,η αντα της σκρα 4 οποιος θυμαται,η στελλα η νυν σεριφισσα της καφανταρη(πρωην σκρα 4),η ρωξαννη(πρωην σκρα),η μελινα και η δεσποινα-πατριτσια-αμαντα-λολα(μελινοσπιτο),οι περισσοτερες κοπελες της πρωην οικονομου 1 στα εξαρχεια(νυν σολωμου 33 7ος),η μαγια η γεωργιανη,η καιτη και η λανα απο λεκκα 19 παλια,η τρελλη ξανθια καυλιαρα στη μονης προδρομου(μου διαφευγει το ονομα),η βιβη η ελληνιδα και καποιες αλλες ακομη.......και οταν λεω οτι δεν ειναι της φαπας εννοω οτι κατι εχουν να σου προσφερουν δηλ.ενα συνδυασμο απο εμφανιση-υπηρεσιες-καυλοσυνη.Ασχετα αν καπου εφαγα μπριζολα ή κοτοπουλο ή ηπια απλα το καφεδακι μου.Στο μασατζιδικο πας για να ξεκαυλωσεις ωραια και να φυγεις με ευχαριστη διαθεση και οχι ξενερωμενος απο τη βλακεια και το ξενερωμα που βιωσες σε καποιο ιδρυμα.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Τσου...
10 λεπτο απλο λαδωμα και μετα ντου για τα περετερω...
Ηθελε στο 20λεπτο να ξεμπερδεψει.
Θα ηθελα ομως να διαβασω και καμμια αποψη απο κανεναν αλλον να δω αν κανει σε ολους τα ιδια
ok
θα σου πω τη δικια μου.
καθολου μασαζ,φουλ υπηρεσιες με σκουφο.
δε θα τη ξαναεπαιρνα ομως λογω μπακας.
οι light sm φαπες της αρεσουν.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μασέζ της φάπας και της κατραπακιάς είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα η βικυ και η σοφια με την αννυ στη ματζαγριωτάκη,ολες της φραντζη και της καλλιροης ή σχεδον ολες για να ειμαι πιο ακριβης,η αλεξανδρα και η γιαννα(πρωην σαρκουδηνου το χειμωνα) της ορηημου,ολες της δημοκριτου,ολες της κηφισιας 18,ολες της ευηνου 22,ολες της σινωπης,όλες της πατησιων 314 και της ζησιμοπουλου 93,ολες της θησεως 31 και γενικοτερα της θησεως και της ευρυτερης περιοχης πειραια-καλλιθεα-νεα σμυρνη-νεος κοσμος.Εχει φθινει κατα πολυ η σωστη υπηρεσια στην αναλογη τιμη.Εδω εχουμε φτασει σε σημειο που θελουμε να δωσουμε και δε βρισκουμε κατι σωστο και ωραιο που θα το φχαριστηθουμε.Εκει εχει καταντησει το πραμα σε αυτη τη κωλοχωρα του δηθενισμου και της αρπαγης
μασεζ της φαπας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ(για οσες εχουν σταματησει) η νανσυ απο θησεως 27 μαρουσι,η καρλα και η αγκατα απο μιχαλακοπουλου,η μαρια απο συγγρου 12 και η σαντρα επισης απο εκει, ερικα απο ποσειδωνος 67,η τανια απο ζησιμοπουλου 12,η ολγα απο ωρημου και η ξενια με την πωλινα,και την ειρηνη απο ωρρημου επισης,η σεριφισσα της καλλιροης που δουλευε στη φραντζη,η θοδωρα η σεριφισσα της φραντζη τωρα(αν και παντα ηταν φραγκοφονισα και χρονοφονισσα αλλα παντα η πουτσα σηκωνοταν μεχρι τον πλανητη ουρανο),η μαρσυ της στουρναρη 63 παλιοτερα,η αντα της σκρα 4 οποιος θυμαται,η στελλα η νυν σεριφισσα της καφανταρη(πρωην σκρα 4),η ρωξαννη(πρωην σκρα),η μελινα και η δεσποινα-πατριτσια-αμαντα-λολα(μελινοσπιτο),οι περισσοτερες κοπελες της πρωην οικονομου 1 στα εξαρχεια(νυν σολωμου 33 7ος),η μαγια η γεωργιανη,η καιτη και η λανα απο λεκκα 19 παλια,η τρελλη ξανθια καυλιαρα στη μονης προδρομου(μου διαφευγει το ονομα),η βιβη η ελληνιδα και καποιες αλλες ακομη.......και οταν λεω οτι δεν ειναι της φαπας εννοω οτι κατι εχουν να σου προσφερουν δηλ.ενα συνδυασμο απο εμφανιση-υπηρεσιες-καυλοσυνη.Ασχετα αν καπου εφαγα μπριζολα ή κοτοπουλο ή ηπια απλα το καφεδακι μου.Στο μασατζιδικο πας για να ξεκαυλωσεις ωραια και να φυγεις με ευχαριστη διαθεση και οχι ξενερωμενος απο τη βλακεια και το ξενερωμα που βιωσες σε καποιο ιδρυμα.
εξαιρετικα αναλυτικος οπως παντα.
τα ποστ σου ειναι ανεκτιμητης αξιας παντα.
τα σεβη μου-και ολων υποθετω.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.036
Πόντοι
12.056
ok
θα σου πω τη δικια μου.
καθολου μασαζ,φουλ υπηρεσιες με σκουφο.
δε θα τη ξαναεπαιρνα ομως λογω μπακας.
οι light sm φαπες της αρεσουν.

Oυτε εγω
Ασε που της αρεσει να κοιτιεται στον καθρευτη συνεχεια  :2funny: :2funny:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προσθέτω ΟΛΕΣ από Πατησίων 314
ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μη ξεχνιεστε!
οτι στραβο το γραφουμε εδω!!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ναι παληκαρια. μην το ξεχνατε, γιατι οταν βλεπει ποστ εδω ο ιβλης κανει χαρουλες..  :happy: :happy: :happy: :happy:
βεβαιααααααααααα!!!!!!!!!
οσο πιο πολλοι γραψουμε, τοσο πιο υποψιασμενοι θα ειναι οι συναγωνιστες!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βεβαιααααααααααα!!!!!!!!!
οσο πιο πολλοι γραψουμε, τοσο πιο υποψιασμενοι θα ειναι οι συναγωνιστες!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
νατο !!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τωρα απ τη χαρα του θα πει να μασαζιαστει !!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6

Καιρο εχω να μπω......................

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ τα λογια σου φιλε...........καποιον μου θυμιζεις!!!!!!!!!!!!
Παντως θα συμφωνησω μαζι σου για πολλα τεμαχια.....
Χαιρετισματα σε ολους παιδια....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Να εξαιρεθη παρακαλω η Ρενα απο κ18

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Εχει παρατηρηθει και απο μενα αλλα και απο αλλους συναγωνιστες οτι πλεον η ποιοτητα και οι παρεχομενες υπηρεσιες στα "μασατζιδικα που γαμας" τον τελευταιο καιρο εχουν πεσει σημαντικα. Δεν νοειται λαδοχαιδεμα 10 λεπτων και ξεπετα αλλων 10 να κοστολογειται 70 - 85 ευρω αναλογα τον ναο. Μηπως ηρθε πλεον η εποχη που η ιστορια απλα επαναλαμβανεται και ηρθε η ωρα να γυρισουμε στα στουντιος με 40 και 50 ευρω και σε μερικα με ανεση χρονου? λεω μηπως? Αναλογιζομενος την μεχρι τωρα πορεια μου στον πληρωμενο ερωτα  (ξεκινησα απο μπουρδελα, επειτα σε στουντιος και κατοπιν σε μασαζερι) -οπως και οι περισσοτεροι υποθετω- λεω να μη κανω το παραπανω φυσιολογικο βημα προς cg και ct , αλλα ενα βημα πισω στα στουντιος..ισως ειναι πιο τιμια προταση στο θεμα το πληρωμενου ερωτα, η μαλλον η λιγοτερο ατιμη..Σαν παραδειγμα να σας αναφερω μια θεραπευτρια απο καραισκου 88 ονομα αντζελα, μικρο μελαχροινο απο ρουμανια με ελαχιστες εως επικινδυνες γνωσεις περι μασαζ, και κανοντας και την δυσκολη στα περι μπριζολας, τωρα δουλευει στα κασσανδρας (3 + 4) ποτε πανω ποτε κατω, με πρωκτικο στα 80 ευρω..Δεν ειναι αδικια , για να μη πω μαλακια να πληρωνεις για κατι ποιοτικο και καλο και τελικα να σε υποτιμουν παραφορα..
Back to the studios λοιπον η οχι?
Καλημερα σε ολους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπαρχει θρεντ όπου βαζεις τα μαυρα των μασαζ.
μην ανοίγεις νέο θρεντ. δεν διαφωνώ μαζί σου, αντιθέτως, αλλά χάνεται η γνώμ σου αν ανοίγεις νέο θρεντ.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εχει παρατηρηθει και απο μενα αλλα και απο αλλους συναγωνιστες οτι πλεον η ποιοτητα και οι παρεχομενες υπηρεσιες στα "μασατζιδικα που γαμας" τον τελευταιο καιρο εχουν πεσει σημαντικα. Δεν νοειται λαδοχαιδεμα 10 λεπτων και ξεπετα αλλων 10 να κοστολογειται 70 - 85 ευρω αναλογα τον ναο. Μηπως ηρθε πλεον η εποχη που η ιστορια απλα επαναλαμβανεται και ηρθε η ωρα να γυρισουμε στα στουντιος με 40 και 50 ευρω και σε μερικα με ανεση χρονου? λεω μηπως? Αναλογιζομενος την μεχρι τωρα πορεια μου στον πληρωμενο ερωτα  (ξεκινησα απο μπουρδελα, επειτα σε στουντιος και κατοπιν σε μασαζερι) -οπως και οι περισσοτεροι υποθετω- λεω να μη κανω το παραπανω φυσιολογικο βημα προς cg και ct , αλλα ενα βημα πισω στα στουντιος..ισως ειναι πιο τιμια προταση στο θεμα το πληρωμενου ερωτα, η μαλλον η λιγοτερο ατιμη..Σαν παραδειγμα να σας αναφερω μια θεραπευτρια απο καραισκου 88 ονομα αντζελα, μικρο μελαχροινο απο ρουμανια με ελαχιστες εως επικινδυνες γνωσεις περι μασαζ, και κανοντας και την δυσκολη στα περι μπριζολας, τωρα δουλευει στα κασσανδρας (3 + 4) ποτε πανω ποτε κατω, με πρωκτικο στα 80 ευρω..Δεν ειναι αδικια , για να μη πω μαλακια να πληρωνεις για κατι ποιοτικο και καλο και τελικα να σε υποτιμουν παραφορα..
Back to the studios λοιπον η οχι?
Καλημερα σε ολους...

Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε.... Και μένα η πορεία μου ήταν μπουρδέλα - studio - μασάζ και πλέον με αυτά που βλέπω πιστεύω πως η τιμιότερη λύση (ή μάλλον η λιγότερο άτιμη) είναι το studio... Για ct δεν το συζητάω αν και πολύ θα θελα να δοκιμάσω αλλά τα 250 - 300 € / pop είναι πολλά για την τσέπη μου...

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
παρακαλω να μη μενουμε στις φιλοφρονησεις εκατερωθεν,
αλλα να αναφερουμε οτι στραβο, περιεργο και ασηνυθιστο συνανταμε στις
μασαζοβολτες μας. :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom